sem tyto dotazy nepatří stačí číst jsou rozjetá dvě vlákna v chybách
Printable View
sem tyto dotazy nepatří stačí číst jsou rozjetá dvě vlákna v chybách
údajně bych tu měl někde na fóru najít proč spojení selhalo....ten důvod je asi ta fotka co sem házela Casiopea, jestli to dobře chápu....
aaaaa, nekdo se probudil, spojeni se srvrem selhalo, asi vytahli kabel a jdou se na to podivat. kladivo kdyztak pujcim :-)
Ano Casi provedu. Dá tady někdo vědět až to půjde?
Fied nedá musíš nakukovat
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.... akorát nepíšou, kdy ty informace najdeme
Fied nebo mi napiš tady do zprávy mobil já ti pak cinknu jak to pojede stejně s tebou potřebuju o něčem mluvit potřebuje to Kahsi a netuším jestli bych ti to vysvětlila písemně :-)
asi tak takže tím sis vlastně i odpověděl na to že ať napíšeš kam chceš je to úplně jedno :DD
casi
jinak doufám, že bude v dohledné době nějaký veletrh, kde se i to naše panoptikum adminů ukáže abych si od nich mohl nechat podepsat svojí koláž z jejich hlášení o údržbách...
Údržba 26. Března
Vážení osadníci,
zítra ráno proběhne údržba serveru.
Datum: 26. Března
Začátek: 1:15 ráno
Konec: 6:00
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
soude podle infa na uvodni strance jeste neni 6:00 :-)
Ach jo, od rána se zkouším připojit a výsledek jsou různé hlášky tohoto typu
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Opětovně to dělám od 6 hodin :-(
Dneska vidím, že toho sice moc v TSO nepostavím, ale v práci aspoň hodně nakreslím :D. Taky výhoda, nebudu peníze utácet za hru, ale vydělávat za makání....
Už jsem na to přišel .. údržba do 6:00 .. ale asi času hlavního sídla Ubi, které je v Montrealu. Takže jsem na to kouknul a v tuto chvíli máme 2 hodiny 35 minut než to pojede. Už to všem dává smysl? ... Mě už docela jo :D
Tak a uz to vypli uplne, uz sa neda prihlasit vobec, ako pocas udrzby :)
Pořád lepší když to nejede tedka a udělajou to pořádně než aby to potom zase odstavovali....
pořád to ještě nefunguje? hrála jsem jiné hry, nahrání updatu či oprava byly otázkou minut, co tady ty hodiny dělají? oO
hm zatim sme pokrocily ? spojeni selhalo :_)
Nelze se připojit stranka najela a stále "server selhal"
hm...koukám že je to stále lepší a lepší...:( no nic,aspoň ušetřím volný čas...:)
to je teda opět velký mazec...
koukam, ze i polaci maji problem (tam pro jistotu nejede ani hlavni stranka). no jsem zvedav co vymysli :)
Blbý je, že budu mít zbourané všechny zlaté doly, místo toho, abych je za vratku sůrek zboural sám :(.
Už to jede
Stále to vyhadzuje pri načítaní mapy chybu zóny :((
akosi sa im to nepodarilo s tou veľkonočnou zmenou.
Tři hodiny sem,tři hodiny tam, hlavně žádnej spěch. O nic kurňa nejde vždyť zítra je taky den. :-(
nejede jede to jen někomu
nemůžu se od rána přihlásit,hrůza..