jo dame ale nezapomen si socka nemas pu :_) ale kdo nam zaruci ze to dohrajeme ? nebo zase prijdu o hromadu genosu jak na ENG servru pred par lety a podpora me poslala nekam naval link breke
Printable View
jo dame ale nezapomen si socka nemas pu :_) ale kdo nam zaruci ze to dohrajeme ? nebo zase prijdu o hromadu genosu jak na ENG servru pred par lety a podpora me poslala nekam naval link breke
A jsme tam kde jsme byli před hodinou :(
mne jsou ty odmeny ukradeny, nechapu proc kdyz neco podelaj proste nestopnou cas, nedaj na uvodni stranku vedet par hodin dopredu, ze se problem resi, je zastavenej cas a spusti se znovu v tolik a tolik? vetsina prumerne aktivnich hracu bonusuje rano a vecer, tzn nez jdou do prace a nez jdou spat, spusteni po obede ma pro ne fakt velikej smysl.
a jeste mne tak napada, uzitecnejsi nez pridavani sberatelskych predmetu, ktere se na zaplnenem ostrove stejne nedaji nalezt, nebo se generuji ve skalach a nejsou videt by bylo zautomatizovani kniharstvi treba jako u epidilny. 24 resp 36h lepidlo ponekud ztraci vyznam, kdyz se vyroba automaticky nezopakuje a pochybuju, ze nekdo kvuli tomu v noci vstava, aby nahodil dalsi
Nováčci z toho musí být vykulení. V zoně se vyskytla chyba zkuste to znova a stokrát nic.
možná než jenom krafat tady na fóru by to chtělo poslat někam hromadnou stížnost, jinak se nikdy nic nevyřeší...
Fied musí a hodně z nich to odradí od dalšího hraní :-)
mno tak jsem nakoukla a zjistila že jsem se posunuli z chyby v zoně o hodinu zpět na původní hlášky tak to bude den :-)
Kdepak zase soudruzi z NDR udelali chybu :-D. Tato hra ma neustale klesajucu uroven. Co uprava hry to vacsie a vacsie problemy. Keby takto programovali u nás ta uz maju davno padaka.
Jsem jediný, kdo se po dnešní údržbě vůbec nepřihlásí? (spojení se serverem bylo ztraceno)
komu si chces stezovat? to maji na haku. vem si epidilnu, na testu zjistili, ze kdyz je na ni bonus a presunes ji, tak zamkne zonu. oprava? epidilna se neda presouvat :-)
víš kolik těch stížností už bylo posláno ? kolik hráčů už teď píše na Podporu ? tisíce a myslíš že to něco změní ? nic jsou splachovací, jedou podle slídy, poděkují ti za čas jim napsat a tím to taky končí, chyby vyřeší tím že z tebe udělají naprostého debila a vsugerují ti fakt, že sis tu chybu vlastně způsobil sám :DD
Ani mne sa nedá prihlásiť
zas to nefunguje :-( uz som troska nasrany
breke modi určo nespí, ale oni nemají oprávnění cokoliv psát na hlavní stranu a hlavně ví totální prd co se děje, takže tak :-)
lze na stížnost použít meil webmaster@ubisoft.co.uk?
nemyslel jem stěžovat si na cz podporu, to je jasný, že to nemá smysl...myslel jsem stežovat si jejich zaměstnavateli...to je ubisoft ne?
Spojení se serverem bylo přeřušeno, prosím obnovte klienta. Proč mě to nepřekvapuje?
Ach jo, aby se člověk bál každé další údržby...
webmaster má na starost webové stránky, takže třeba toto fórum a to je v pohodě, tudiž myslím ztráta času ;)
Error parsing game_settings.xml: SyntaxError: Assert!
gParse: Want to add upgrade bonuses at the wrong position: 0 != 5. Please check the game settings!
toto hadze mne co to znamena ???
někdo mi říkal že na ten majl se pokoušel něco psát a že mu asi po 3 týdnech přišlo že má kontaktovat Podporu, takže zkusit to můžeš pokud máš trpělivost :-) osbně si myslím že by pomohlo jen to aby lidi na cz přestali kupovat DIA a hromdně tohle přestali hrát, když by jim odpadl celý server řešit by to museli, jenže tohle lidi nedonutíš udělat :D
Nelze se přihlásit, zkouším to od šesti, kdy měl být konec údržby. Tedy spíš přihlášení funguje, ale hrát nejde, začne se zobrazovat mapa, pak černo a service unavailable
stěžovat si na podpoře má asi stejný význam,jako stěžovat si na "lampárně"...:)
Kde asi soudruzi testeri a vyvojari udelali chybu.
Pri prihlaseni se mimo uz zminovane chyby zobrazi i jakysi assert:
Error parsing game_settings.xml: SyntaxError: Assert!
gParse: Want to add upgrade bonuses at the wrong position: 0 != 5. Please check the game settings!
Je mozne, ze kazdy pokrok musi byt vykoupen vzrustajici neduverou hracu? To asi nebude uplne ta prava strategie.
jo :DDDDD tak to jsi vystih
ja teda nevim, ale kdyz neco novyho vkladam do fungujiciho systemu, tak to pak zapnu a vyzkousim, jestli to jede jak ma. tady to tak asi neni, skoro petihodinova udrzba, pritom nahrani je otazkou minut, ale proc potom neco zkouset, kdyz to nebude fungovat, oni to lidi napisou na udrzbu a po obede se na to podivame, s plnym briskem se lip dela :-)
jó oni se vlastně mají přidávat velikonoční zajíci ne? tak to je jasný...překousali jim káblíky!:D
mno tak co by jsi od toho teamu taky chtěl ? že jo ? :DDD
http://imagelink.cz/images/bbpakoteam.jpg
Tak jsem se chtěla odreagovat od běžných starostí a teď se klepu zlostí. Jdu zadělat na lívance ať radši vykynou oni než já.
Fied klid holka ono to půjde časem nebuj :-)
Nojo pakoteam to je síla
ahojte prometheus a vodnikvavrinec :-)