mám ten samý problém jako casiopea. Zkoušeno FF a IE oba končí na černé obrazovce a obnovte klienta.
Printable View
mám ten samý problém jako casiopea. Zkoušeno FF a IE oba končí na černé obrazovce a obnovte klienta.
dělá to i v chrome :-) chyba asi nebude mezi stolem a židlí :D
volání serveru selhalo, taková hláška se objeví ještě před zobrazením hlášky obnovení klienta :)
ale jinak skvělá aktualizace a ty nové adv jsou super už se na ně těším.
nj bacilku zase to svoje výhody aspoň něco udělám když už se tam nemůžem dostat :DDD nejlepší by s tím bylo seknout a je klid než tu okusovat klávesnici :D
u mě to po odkliknutí obnovení skončí bílou obrazovkou s hláškou Http/1.1 Service Unavailable
člověk by čekal, že po průšvihu s posledními změnami budou lépe připraveni, tak snad to nebudou látat zase 3 dny
stejný problém jako ostatní, neze se přihlásit "volání servru selhalo" !!!
jo tak chrome ještě po pádu vyhodí bílou obrazovku tohle
Http/1.1 Service Unavailable
casiopea: jj člověk alespoň něco udělá, ikdyž sedí ve vlaku a jede na služebku. No nic pustím film a settlery za 3 dny :D
jo tak to je blbý to ti fakt zbyde jen ten film a za čas se přijď kouknout jestli už jedem :-))
hlásím stejný problém, obnovte klienta a
Http/1.1 Service Unavailable
Jem áda, že v tom nejsem sama :)
stejný problém,prosím o info a díky za všechny
server proste nestíha, mali by sa už zamyslieť nad tým, že základná hra by bola nainštalovaná v počítači a nemusela by všetko ťahať do cash, ktorá sa stále maže a stále dokola to musí ťahať
Co to plácáš server nestíhá,server by stíhal v pohodě kdyby už byla dodělaná údržba.
ou jé
http://2i.cz/09a94963b0
Tak kde zase soudruzi udělali chybu :) mněli by se spiše zamyslet nad tim že než novou verzi pusti ven tak by fakt mněla fungovat, nebylo snad aktualizace se kterou by nebyly problemy :)
7 : 15 ani po vycisteni ccleanerem hra pise spojeni ztraceno takze chybicku maji hosi :-)
hm vyssi lvl :-) breke
hmm tak změna posunuli jme se o další hlášku
V této zoně byla nalezena chyba :D pěkné
ou už po odkliknutí je upgrade :-D
http://2i.cz/f656b69c4f
mozna vo vecera se pripojime :-)
tak stále čekám na nějaké oficiální ohlášení typu „údržba stále probíhá“ nebo „o problémech víme a řeší se“... a stále nic – to tady tak funguje standardně, že hráčům nedají vědět, co se děje? a jak je to tu třeba s prémiem, prodlouží mi ho i přes tu dobu, co se nešlo přihlásit?
jj zvyknes si :_) PU ty prodlouzi mam pocit pres udrzbu
nejde se mi prihlasit po nacteni se mi napise ze v teto zone se vyskitla chyba a obnovte klienta
no, pokud je tohle standard, tak se obávám, že si nezvyknu a zabalím to
taky taky :-)
http://imagelink.cz/images/chybavsv.jpg
a jeste jedna vesela hlaska pri prihlasovani: Http/1.1 Service Unavailable
clovek si uz nepripada jako alenka v risi divu, ale b...., co udrzba to problemy. test server je k cemu? evidentne k prdu, kdyz tam to funguje a tady to vzdycky stoji za ....
ocekavam zase nejakou genialni plosnou odmenu, treba 100 mramoru a napoj lasky pro vsechny, to opravdu plne nahrazuje vsem vznikle ztraty, jak tem, kteri se 2 dny neprihlasili a cely ostrov jim stoji, tak tem, kterym spadlo diky nemoznosti se lognout nekolik zlatych dolu
to me uklidnuje))
urcite nam daji nejaky revandz :-) 1 rybu at nebrecime :-) dame tipa ? pocitam nejdrive po obede to pujde :_) breke nahot my kose klasika 100+15 :-))
je nějaká možnost jak ohodnotit práci adminů? třeba napsat někam na jejich vedení nějaký hezký email o tom, jak to páni skvěle zvládají, že mají každý měsíc 4 údržby a koždou z nich po**** ?
No jsou hráči, kterým, tu chybu nikdy neopravily. Koneckonců i mě poškodili zónu. Fakt potěší ách jo.
Cicigril má to svoje výhody, z hlavní strany se stane obrázková propagace toho co všechno stihli za poslední měsíc zmamlasit a kolik bouřlivých dnů museli kompenzovat jarem :DD, díky tomu nebudeš muset číst nic neříkájící infa nebo snad koukat na šílenou nevěstu s ženichem a budeš si prohlížet jen obrázky odměn :DD
Neočekávej, že za tohle bude nějaká satisfakce, musíme se naučit žít s tím, že ve středu prostě Settlers není .(
Jen mě štve, že jsem chtěl po noční zaúkolovat otroky, než si půjdu lehnout a nemůžu :(
další údržba a namnožení chyb?takhle kdybych makala v práci,tak sem na ulici....(
no toto je primo utok od ubi seti nejdou anno nejde to maj ve stredy hromadny uklid servru ? no toto ale kdyz uz tu mamte takovy pekny cet ma nekdo link na ty nova dobra ? pokut to tedy pujde at to nemusim hledat :-)
a to mě ještě napadalo že pokud se jim to povede zprovoznit jak bude vypadat moje populace teď mi lítá +-2500 :D taky asi neopravitelné Podpora nereaguje už víc jak 14 čekám na nějaké vyjádření a nic takže to jde všechno ruku v ruce, měli by to zabalit a bude klid :-)
pravda, mezi změnami v následujících údržbách by mohli přidat chat pro lidi, kteří se nemohou přihlásit
no tak jsem rad, ze v tom nejsem sam :-))) Posledni dobou se dari, tak treba bude udrzba udrzby v brzkych hodinach.