Taky mě nejde Q. MILICE, už jsem na levelu 31 a pořád nic. Ten screen je přesně moje situace.
Printable View
Taky mě nejde Q. MILICE, už jsem na levelu 31 a pořád nic. Ten screen je přesně moje situace.
Myslím, že to bude opraveno po 20.2., jak slibovali..
Já měla zabržděné zase ty malé denní úkoly, kdy se má něco zaplatit.. Bohužel, přišla jsem tak o mince, které mohly být lehce vydělané, ale bohužel scházelo tlačítko k zaplacení, ikdyž jsem měla suroviny na skladě. Můj přítel měl ten samý problém s tím, že se prej několikrát přihlásil a odhlásil a šlo to... Ale mně nikoliv.
A nebyly ty úkoly označené jako čekající? Takové úkoly splnit nejdou, musíš před tím splnit úkol denní, teprve pak budeš moci splnit ten čekající. Jinak udělej screeny a někdo pověřený to s tebou určitě vyřeší.
Dobrý večer, jsem v lelvelu 25 a mám stále zamknutý dílčí úkol "Milice" , nevíte proč není již odemčený, když jsem už pááár vojáčků vycvičil? Děkuji za odpověď.
Mám stejný problem, co mám dělat?
já mam taky tady ten problem s Milice a dalšímy dvěmi.
Je to chyba, o které se ví. Oprava měla být nahozena dneska, ale z technických důvodů to bylo odloženo na příští týden.
Znovu přijdu o mince, mám splněno a nic... Nejkrásnější město v zemi
Tak udělej ty screeny a napiš si na podporu.