Zpráskaný lagy a skleroza zadaných činností
Tak sem díky této hře dospěl k názoru, že tak neudržovanou a ignorovanou hru adminem BB Kahsi sem ještě nehrál.
Nejen že to laguje při práci na ostrově, ono zadat matroš do obchodu je taky o nervy, ale když přijde práce s generálama, tak to je opravdu vývojový skvost. Místo přesýpacích hodim mixér a houby se děje..
Včera jsem před ukončením hraní zadal výrobu rekrutů, výpis ukazoval 9 hodin, tak sem si naivně myslel že ráno si zahraju.
Kulový, ráno překvápko, kasárna prázdný, rekruti se nedělaly. Kupodivu bonusy co jsem zadával před ukončením ano.
Tak jsem si to zopakoval ráno, že si zahraji odpolko.
Kulový na druhou. To samý.
Tak si myslím, že tahle hra je už tak daleko ve vývoji, že jde de fekto zpět. Utněte to sami a s grácií, než s ostudou, protože tohle sekající se nehratelné monstrum již budoucnost nemá, obzvláště pokud se tu bude válet na vavřínech dosavadní BBčko.
Dnes jsem četl zajímavou a velice pravdivou připomínku..
Kdyby aspon dělal BB šépkovej, ten ví co to dělá, komunikuje s lidmi a má páru co by to chtělo. Ale administrativní šotek nemuže dělat tři funkce.. Prostě nejde sedět jednou zadní spojkou na třech židlích, to musí mít negativní vliv na okolní věci.
Už zase vidím ty komentky, když tě to nebaví, tak to nehraj.. JO, nehodlám aktivně pařit sedátko u takového klumpu. Je mi s celého srdce jedno, jak tu dostanu kouř, já sem došel do bodu opovržení a to díky administraci, díky modrýmu BBčku, díky milionu slibů které nedokážou ani po půl roce opravit a jen mažou med kolem úst a házej kosti formou bonusů na víc.
Jestli takhle opravují auta u VW, že jim ukážou pixlu mogulu ale do převodovky lejou fritovací olej, nedivím se tomu co se děje tady..
S pánem Bohem, stačilo mi.
Ode dneška víkendovej hráč, možná ani to ne.