Dear settlers,
You are invited to post your feedback on Change log 31.08.2021.
Feel free to leave them in this thread!
Happy commenting!
BB_Sious
Printable View
Dear settlers,
You are invited to post your feedback on Change log 31.08.2021.
Feel free to leave them in this thread!
Happy commenting!
BB_Sious
really? You start a new event in this .... ?
You are unbelievable.. it is time to look after another game, where the "masters" take care of the customers.
really? is that a joke ?? a lot of players don't even log in to the game..pretor
to je neuvěřitelná drzost toto !!!! Fakt si myslíte, že český zákazník - hráč je blb ? A ještě si dáte HAPPY HOUR !!!!! Ten kdo by koupil dia v tomto stavu hry se zřejmě ukllikne a nebo by měl být pod dozorem. Hnus z vaší strany, fakt jsem tu hru měla ráda a hrála jsem víc než 8 let, ale pánové našla jsem jinou hru, kde když utratím peníze mám kvalitu a né tuto hrůzu. A nepokoušejte se svalovat vinu na PC, zkusila jsem se přihlásit na novém , který má všechny parametry které vyžadujete, stáhla jsem si Javu a stále stejná hrůza, hra se nenačítá a když už se konečně načte tak steně nefunguje. Takže běžte s eventem, Happy Hour někam a vemte sebou i zbytek hry, kterou jste totálně ( chtěla jsem napsat něco ostrého, ale byl by můj příspěvek smazán) zničili
Ahoj nebylo by lepší řešeni nejprve opravit tu spoustu chyb a dát hru hratelnou zase,
- aby šli kopírovat texty
- aby byli vidět statusy hráčů
- aby v šeptu bylo info když je hráč offline
(jako tomu bylo dřív)
ps: klidně si dávejte HH a eventy ,ale aby se pak nestalo, že to bude hratelné ještě míň
tohle snad není tak složité a pak se vrhnout na ostatní bugy ( hlavně stabilitu hry, jelikož se to seká neskutečně ,ale to jistě víte a ty transparentní okna aby se nepřekrývali jedno přes druhé)
Pořád nesmysly . Jdu dát příteli bonusy a mám tam jen generály a pr§zkumníky.
https://prnt.sc/1ql8aag
A to chcete do 6. září mít vše opravené? O tom vážně pochybuji. Vypadá to, že bude nejlepší tuto hru přestat hrát. :-(
To jste psali , že je opravené ?
https://prnt.sc/1qq39qt
Při tomhle stavu hry spouštět event, to je opravdu do nebe volající drzost....ve slovníku by k termínu chucpé měli dát odkaz na Ubisoft...
Mě jen štve, že už mi třetí měsíc letí aktivní prémium do kopru, protože je to nehratelné... :D
Jinak je to super, protože mám víc volného času... :D