-
Cechovní úkoly
Dobrý den,
Máme jistý problém s cechovními úkoly,zkusím tedy trošku popsat náš problém....
Včera jsme plnily své malé cechovní úkoly,ale hlavní cechovní úkol byl "Své úkoly musí splnit 26 lidí z cechu" problém je,že tyto úkoly splnilo pouze 22 hráčů.Dnes je nový den a máme tam další cechovní úkoly,jenomže jsou bohužel v čekajícíh úkolech,jelikož jsme nesplnily ten hlavní včera,ale problém je taky v tom že tyhle cechovní úkoly nejdou zrušit jako ty obyčejné.
Tak se ptám co s tím teďkom,programátoři zapomněli přidat tlačítko na zrušení úkolu nebo ........ ?
S pozdravem hráč Edi3e.
Ps: Děkuji za jakékoliv fungující rady. :cool:
-
Dokud nedoděláte ten první úkol, tak se nehnete. Tlačítko na zrušení by muselo být jen pro cech mastera, aby to nezrušil nikdo jiný. Ale taková možnost zatím není.
-
Je to dost nedomyšlený ... neaktivní členy jsem kvůli tomu vykopnul a novým se úkoly negenerují, takže je to pro cechovní úkoly stopka už na vždycky?
Po kolika dnech ten souhrnný cechovní úkol zmizí?
-
Je to nově přidané,tak to má chybu,mělo by to takhle třeba zůstat,ale nově příchozím by se měl přidat ten starý quest aby ho ten daný cech mohl splnit...
-
Dobrého dne přeji :
Má drobný problém
Plním úkol cech :
Zaplatit 400 chleba a vyrobit dostatek osamocených mramorů bloků,tak abych získal 150 jednotek mramoru.
No a zaplatil jsem jeden blok-ten se mi připsal ke splnění úkolu cechu a pak dva a ty se nepřipsali.
Vůbec to nějak dnes laguje-mám tu šedej talíř ryb ktery jsem na něco použil a neodečetl se mi atd.....
Jen pro zajímavost-Geolog mi asi 4hod hledal mramor-vždy odběhl čas a začal běžet nanovo a nic nnenašel......
-
Mám podobný problém s plněním cechovních úkolů, ale je nějaká možnost zjistit, kdo ten úkol udělal a kdo ne? Protože takhle nevím kdo.....
-
Visící "starý" úkol MŮŽE zrušit velitel cechu. Osobně vyzkoušeno.
-
To ale dodali nedávno že?
-
no a u nás v cechu včera nastal tento problém:
splnili jsme jako cech ukol z predesleho dne, obdrzel jsem 49 minci, cca v 18 hod, do te doby čekajíci cechovní naskočil, mel jsem zaplatit 170 koni a vytvrit blok mramoru, i dal jsem ho v zasobarne udelat, za pul hodiny kouknu a splnit si a ono ejhle. Cely cechovni ukol zmizel. a všem z cechu :) no a dnes nenajel vubec zadnej .. a včil mudruj babo :D :D
-
Tomu se říká mít blbej den :-D