-
Prodloužená doba údržby
Zdravím,
sice to není přímo můj osobní problém, ale dovolím si poznamenat, že řada hráčů mívá v úterý ráno problém si odehrát. Tradiční údržba mezi 2:00 a 7:00 ráno by ještě ušla. Ale zítra skončí údržba až v cca 9:00! To už musí být mnozí dávno v práci a nemají možnost si odehrát. Nebylo by tedy lepší, když je náročnější údržba, u které se předpokládá delší čas, spustit ji třeba už o půlnoci? Myslím si, že čas 0:00 - 7:00 by byl pro většinu hráčů přijatelnější než 2:00 - 9:00.
Co vy ostatní na to?
-
Mně je to jedno, já dělám od šesti :) Musím si hold přizpůsobit výrobu atd... A většina hráčů to zvládne také ;)
-
Me to jedno neni, ja vstavam ve tri at je patek nebo svatek. Ale pochybuju, ze se to bude kvuli tomu menit :)
Vzdycky to tak bylo, ze udrzby jsou nevitanou soucasti hrani.
-
mne to je fuk.klidne nech je aj udrzba cely den. je to len hra, nebudem kvoli nejakej udrzbe vysilovat.
-
Souhlasím...
Ať implementují do hry mass STOP a mass destruct a hráči, ať to před začátkem údržby používají ;)
-
noo tak som si nasiel svoje prispevky...trochu na inom mieste
co sa tyka lagov a mrznutia, nato tu mame predsa ludi, aby to dali do poriadku :)
aj ked samozrejme zamrzi cas strateny na hru...kedze napr ja hru pouzivam namiesto fb na pisanie a chatovanie:)))
takze kym sa to neda do poriadku / co uz trva o hod dlhsie/ tak si musim vymysliet iny program...ale co???? :D