-
Temní veleknězové
dobré ráno, nevím kterého inteligentního chytráka napadlo vyjmout adventuru TV z Kupce s ohledem na fakt, že nám jako CQ chodí tak 3x do týdne, tak se ptám kde tu adventuru máme brát ? podle reakcí členů cechu je průzkumníci až tak často nenosí aby to pokrylo spotřebu cechu a hlavně ne každý má těch průzkumníků 20 že ?, takže se nám vrátilo něco podobného co bylo s Piráty
-
Jen ještě doplním že Ostrov pirátů taky zmizel u kupce v sekci dobrodružství. Je dostupné pouze za nekřesťanský počet cechovních mincí ;) To pak člověk dělá více než týden cechovní úkoly aby si pak mohl konečně koupit piráty pro splnění jednoho cechovního úkolu :D
Když se hlasovalo o změně cechovního obchodu, hlasování jsem se nezúčastnil protože ty ceny byly přemrštěné. Pochopil bych kdyby recyklačka stála třeba 6k cech. mincí a dobrodružství 100 cech. mincí.
-
tak jasně , ale tohle prostě postrádá logiku jako vyhodit dostupné adventury které jsou potřeba v CQ, to opravdu může napadnou jen pako, a´t se na mě nikdo nezlobí, nad touo hrou jsem zlomila hůl už před dvěma měsíci, docházím jen kvůli cechu a proto to taky řeším a byla bych ráda kdyby to Kahsi těm pitomcům na BB předal ať se konečně jednou vzpamatují
-
a máme tu stejný problém po dlouhé době znova :)
asi se ještě za tu dobu nevzpamatovali :)