-
obyvatelstvo po údržbě
mno..tak máme den po údržbě, pokud někdo tvrdil včera že to je na kafe tak už kafe stačit nebude, podle rady kahsiho na Globále jsem srovnala obyvatelstvo tím že jsem ho vymlátila, tedy k verbu cca 1500 jednotek, dnesk ráno k tomu přijdu a ejhle stav stejný co včera lidi mi zase naskočili, doly nemaj tím pádem opět pracovníky, to jako každý den jen tak ze srandy budu flákat 1500 lidí abych to další den dělala znovu ?
-
Jo souhlasím, je to pěkná otrava, nechat umřít stovky R a B, abych pak po přihlášení měl zase víc fiktivních lidí než předtím, nemoci produkovat či udělat vojáky.
achjo
-
u me to dnes rano udelalo kapek jiny efekt.. najednou me naskocilo cca +1K nezamestnanych..
-
tak jsem si zajela krejčíka zkušebně jsem z Hvězdy do Starosty nahodila cca 500 osadníků, asi za hodinu koukám a jsou tam jen 3 a to neverbuju říkala sjem si že to jen vymlátím a uvidím co to udělá zítra, no udělalo už dnes někam emigrovali :D
-
Nevím, co tou údržbou spravili, ale asi nic. Když překousnu, že jsem musela utratit kvůli jejich chybě ušetřené drahokamy a suroviny na trhu, abych získala dostatek šlechtických rezidencí a srovnala limit populace na vyrovnaný 5610/5610, dnes ráno přijdu a ejhle, stav je zase blbě. :( 5612/5610 :(
-
Drahokamy za šlechtické rezidence? Bože do čeho si to duši dal....
-
Hmm, nějakej "chytrák" ........
-
Očividně ale "chytřejší", jak nějaká Fiona :D