-
Premium a odměny
Ahoj mám smůlu jen já nebo je to běžné? Jakmile zapnu premium neexistuje abych dostal hrad a 90% odměn je ledek co se ptám lidí na tak mají stejnou zkušennost co ostatní?? Osobně jsem s premiem zkoncoval koupil jsem 3x + ty darované a pokaždé prostě pešek.
-
tak ono to není jen premium, přestala jsem krom krejčího jezdit většinu větších adventur jako BK, býk a podobně protože mě nabaví to odjet 15x a 15x dostat ledek, od doby co jsem si vycvičila průzkumníky místo žuly nosí ledek, v okamžiku jak jsem začala používat vědu na průzkumníky hledající dobra tak v nejdelším hledání buĎ nosí jen mapy nebo Veldty, Viktora a Vyhnance, řekla bych že s ohledem na náklady za jejich posílání je to katastrofa, už se tu o tom psalo několikrát, pořád se mele něco o náhodném výběru ale není normální aby jeden náhodně pořád dostával to nejhorší
zajímalo by mě schéma té náhodnosti jak je to vlastně nastaveno kde co padne kdo co dostane podle čeho sse ta náhodnost počítá a bylo by celkem na čase tu slavnou náhodnost přepracovat, logicky za velké náklady ať už na výzkum nebo následně posílání průzkumníků hledat adv a potažmo taky náklady na výcvik army by člověk očekával něco slušného častěji a ne jednou za měsíc ze všeho odjetého v takovém intervalu mi totiž ta žula někdy padne, jinak zmiňovaný ledek případně exopolena či titan občas
rozhodně vím o více lidech kterým padá jen ledek, jenže jak vidno jsou asi spokojení nikdo si nestěžuje, ledek jim stačí :-)
-
Veldty, Viktora a Vyhnance - přesně už jich mám tolik, že jsem si dnes jednoho Viktora zapl, bohužel při pokusu načíst mapu čekám a čekám a čekám až to prostě vzdám, tykvová horečka se dost podepsala na serveru.
-
Tak to teda máte dost smůlu. Já v Premium dostával od každého něco, takže jsem byl spokojen.
-
No moji průzkumáci poslední dobou také nosí experimenty, veldty a viktory nějak překvapivě často...
-
Ahoj, prémium nijak neovlivňuje šanci na nalezení dobrodružství nebo druh odměn. Jenom zvětší odměny o 50% (+ty ostatní výhody).
-
to sice tvrdíš že ne, ale jak je potom možné že toho ledku se mi dostává ještě častěji než kdykoliv předtím, navíc v dvojnásobném množství díky prémia, je fakt výhra chytit na krejčovi skoro 4K ledku 5x po sobě :D
-
take jsem po zavedeni vylepseni pruzkumniku vedou pocitil snizeni poctu i kvalit nachazenych adventur.. myslim si ze uz je to celkem dlouho aby se dal tento zaver konstatovat..
ale z adventur me pada priblizne to same jako drive.. ikdyz radeji jezdim adventury s 50% sanci na exo a 50% na zulu..
-
no já docela vážně začínám uvažovat o tom že to co už jsem z vědy do průzkumu dala tak máznu a nechám je bez vědy a na celou slavnou vědu se vykašlu, místo aby to pomáhála tak to škodí tento týden jen mapy a veldti a experimenty, když už se konečně někdo zamyslí nad tím že tyto adventury téměř nikdo nejezdí čas od času na zpěstření ale přece nemůžou dělat 90% úrozkumu při nalezení to fakt není normální a já se tu nebavím o 1 průukumníkovi mám ji 15, tak si to laskavě spočítejte když je všechny pošlu na dlouhý hledání dobra a přitáhnout mi samé veldty nebo experimenty nebo vyhnance to je prostě katastrofa
-
Casiopea U mě to samé, cca před 14 dny jsem hledače vyperkoval a od té doby nosí samé EE, RB, SdS nebo útržky.http://smiles.kolobok.us/standart/bad.gif
Už je to poměrně velký vzorek lidí, na to aby to byla pouhá náhoda.