-
přihlášení do hry
Zdravim,uz od rana se nemohu prihlasit do hry a zadny BB jeste nenapsal.
Kdyz najedu na hru a prihlasim se,tak to je v pohode,ale jak mile kliknu na HRAT,tak vyskoci jenom bila stranka a nic :(
Zkousel jsem uplne vsechno a vysledek stejny,nevite co s tim?
DIky,ejmi
-
ahoj,dneska se nemůžu přihlásit do hry...úvodní stránka v poho,ale když kliknu na HRÁT,tak se začne načítat a tím taky skončím...do hry se nedostanu :-(
-
Ahoj dnes se nemůžu přihlásit. jakmile dám hrát naskočí modrá obrazovka a nic. díky za pomoc. V.
-
Ahoj, jsem na to podobne ani mne se nedari prihlasit, nacitani hned skonci na zacatku a dal to nejde. Díky Jerry50
-
To samé, načítání mapy zůstane na začátku a nehne se to ani po 10 minutách čekání. To zas bude popadaných dolů :-(
E:
A tady si to píše náhodné slova
-
hmm, je to rozbitý. Začalo to dělat na všech počítačích, na všech prohlížečích (i když na každým se to zastaví trochu jinde, resp buď na 2% nebona 5%). Veškerou historii z prohlížeče i flashe jsem odstranil. Ubisoft loader se ještě načte, ale jak se objeví načítání TSO, tak to zůstane čekat.
-
Ahojte,
mám naprosto stejný problém, po startu hry se loading sekne. Doufám, že INNO ocení hráče.
-
To si takhle ráno přivstanu že si zagemblím a ouha zrada veliká převeliká ne a ne se přihlásit:(
Doufám že až dorazím z práce bude vše ouká.
-
Dobrý den, dnes se nešlo přihlásit mezi 3-5 hodinou. Už je vše vyřešené.
-
Nic není vyřešený!! Stále se nedá přihlásit!!