Už se podařilo zrušit Seveřany v odměnách za cechovní mince, je to napořád? Podle mě to byla jedna z odměn, která mne bavila...
Printable View
Už se podařilo zrušit Seveřany v odměnách za cechovní mince, je to napořád? Podle mě to byla jedna z odměn, která mne bavila...
bohuzel asi ne porad pokud i to neodhlasujem jinak :)
Silo se ti nelíbí?
no me osobne se taky moc nelibi kdyz je jen jedno to proste nikoho nevytrhne :)
Nejak BB opomneli rici, ze chteji odebrat z cechovnihgo obchodu zlatou horecku, severany a stavebni misto navic a misto nich tam dat to silo a jakesi zbytecnosti. Ted uz v cechovnim obchode neni skoro nic, za co by stalo utracet cechovni mince a tim padem jaksi cechovni ukoly pozbyvaji perpektivu.
cozpak o to ale nakoupene silo je obchodovatelne tudis jde o mistifikaci oproti tomu co nam BB rikal.. -> furt je co delat s mincema cechu
Erina BB nezapomělo ta informace proběhla v souběhu s infem o hlasování co do cechovních odměn místo toho přijde bylo tam jasně napsané že se bude rušit Zlatá horečka a Seveřani a místo toho jste si odhlasovali silo a libovolně tam oni přidali tuším tu sportovní adv
bohužel, tak jak byla ta informace podaná, bylo zcela jasné, že některé užitečné věci zmizí... psali, že zůstanou jen ty dva bonusy... a budou nahrazeny některými "užitečnějšími"
Ono je to spíš o tom, že všichni byli zaměření na to silo (což je samo osobě nic moc btw) a už méně bylo zdůrazňováno co bude nahrazeno, takže to trochu napadlo.
mě silo přijde dobré, hlasoval jsem pro něj. Akorát zapomněli říct, že bude pouze jedno. Tím se to značně mění a kdybych měl možnost znovu hlasovat, tak bych si vybral něco jiného. Raději bych byl pro, kdyby bylo silo drahší, ale šlo jich koupit více. Takto je "vytoužená" odměna hned pryč a co pak...