-
Veda
Tak abych se podelil o svuj prvni dojem z prvnich 2 rukopisu ktere jsem investoval do Rozjasneneho geologa do Hledani vetsiho loziska medi.
Samozrejmne je dobre ze najde pokazde vetsi lozisko ze je na to 100% uspesnost. Ale pro z efektivneni hry bych tam aspon dal tech 50% ze muze najit vetsi lozisko
-
Mě spíš rozčilují ty poletující zlatý blbinky... je to děsný.
-
Věda se mi líbí, co mi ale chybí je podrobnější popis viz talent skrýš kamení - 10/20/30% na nalezení pokladu, ale nikde se nedozvím jakého a kolik.Horší to je u 31. bodíku Dar Přírody - 10% šance na doplnění aktivního dolu, ale netuším jestli to přednostně doplní kámen nebo zlatou rudu, a jestli to doplní na max... Jde mi o to že jestli tento talent mi 1x z 10ti poslání doplní 50 kamene nebo 20 uhlí, tak to můžu rovnou stavby na vědu zbourat.. :)
Kdyby tyhle informace někde na netu byli, podělte se prosím o link :)
-
jestli budou hodim to do poradny to neni problem
-
Když najdeš poklad, tak ti dojde do pošty. Obvykle 25 borových desek nebo kamene....každý si to měl možnost ošahat na test serveru...
-
Mě se sem tam stalo, že našel i železnou rudu (myslím, že 50 ks) ale nevím u jakého typu ložiska to bylo. Jinak na test serveru bych chvíli chyba a já mám u geologa 47/31 vylepšení :) škoda, že to je jen test server :D
-
Dalnar ne kazdy ma cas na to behat jeste testovat veci na test server :) a Smoulo nevim co je to za z efektivneni kdyz snizis sanci ze 100% na 50% to mi jako zefektivneni neprijde :)
-
prijde mi to lepsi nez vzdy nalezst medeny dul o 15%. Je lepsi takhle nalakat vylepsit geology lepe vsechny na stejne aby jsi mel procentualni sanci na nalezeni lepsi.
-
Mě vyrobený rukopis v obláčku hvězdiček zmizel [smazáno] kde ho najdu u geologa není, ve skladu není kde ho mám hledat ???
Jinak se mi vědá zdá jako drahý špás vše má velkou spotřebu.
-
Jestli si ho nepoužil na geologa, ani nevyrobil svazek a není ve skladu, tak napiš na podporu. A rukopisy drahý nejsou ;-).
P.S.: málem jsem místo podpory napsal pojišťovnu :-D