Grafika vypadá divně? Chybí zvuky? Překlep?
nebo
jednotka - která
železa
Po údržbě 12-02-2014 se patně se zobrazují národní znaky. Postižen je chat, kniha úkolů, tooltipy v nabídce atd. Jedná se o znaky š, ř, ž,...
Dobrý deň! Prosím o radu, resp. o pomoc. Hru The settlers hrám už dosť dlho. Posledný týždeň sa mi po načítaní hry zobrazí grafika, ktorú asi ťažko...
Ahoj chci tu jen napsat že v dobrodružství Poklad na jezeře je psáno: Stará mapa,kterou jsme naši, slibuje velké ... tak tam je napsané naši je to...
U posledních 4 dobrodružství (Překvapivý útok až Temné bratrstvo) se v základním popisku používá voják ve smyslu jednotka. Až po otevření odkazu je...
ty strojovy preklady jsou fakt paradni
mozna ze to patri do chyb, vypada to na spatne generovany region EDIT 5.8.2014 http://imgup.cz/image/GfF jezevec na RB
undefined text 16.7.2014 EDIT : koukam obrazek za pul dne smazan, az se dostanu domu zase ho nahraju EDIT2 : obrazek zpet, staci si v...
Již nějakou dobu je chyba ve stromu knih u dobrodruha. Na nejnižším řádku stromu u položky "šťastná objížďka", která má zvýšit šanci na nalezení žuly...
Ahoj, trochu mi vrtá hlavou, proč máme ve hře tavírny, když v češtině se používá výraz slévárny. Vím, že překlad z aj sedí spíš na ty tavírny,...
Stala se mi zvláštní věc. Ukázalo se mi, že jsou vyrobené sbírky připravené k převzetí to bylo 19:20 kliknul jsem a ukazovalo to, že se bude ještě...
Tohle je poměrně stará chyba, ale jak se zdá není opravena.
Zdá se, že se nějak nezalomil text
Tak nevím SYNOVÉ nebo SINOVÉ ? já měl zato, že je to vyjmenované slovo.
Páči sa mi ozaj prepracovana grafika, len neviem prečo lavičky a záhony kvetín odskakujú zo svojho miesta na chodník, ked zmenim priblizenie na inu...
Hra se zastaví,přestanou se po najetí budovy objevovat jejich názvy,stratí se barvy a nejde se posunout po ploše ostrova.Po vrácení stavu to pak...