View Full Version : obchod
cherokee436
03.06.13, 08:28
Čau nějak nechápu to obchodování.
Prosím o detailnější vysvětlení(opravdu musím obchodovat s jinými on-line hráči?).
Předem děkuji za odpověď.
Ing-Smoula
03.06.13, 08:46
pokud mas dobrou ekonomiku obchodovat nemusis krome toho kdy se ti objevi ukol prodat a nakoupit ale to se dataky zaridit pres cech nebo pratelstvi. jinak obchodni nabidky se ti objevi po aktualizaci trhu coz je zelena sipka dole vlevo kdyz otevres vahy
Ahoj mám dotaz .Hráč Parchantt mi přeposílal (měnil) 2 rezidence za sebou u první mi dorazila poštou nabídka k obchodu ,potvrzeno obchod proběhl ale ta druhá ke mě ke mě nedorazila,jemu stmavla ,tedy si myslel že je to jen opožděné,ale pak zmizela a to doslova ,protože ke mě nedorazila vůbec. Kde je tedy chyba ? Může ji dostat zpět(Parchantt) ? Děkuji za odpověď
Ahoj, jsem na úrovni 14 a nemůžu obchodovat. Nezobrazují se mi žádné nabídky. Je to chyba, nebo to nějak závisí na množství volné populace? Všichni moji obyvatelé pracují. Díky za odpověď.
Ahoj, jsem na úrovni 14 a nemůžu obchodovat. Nezobrazují se mi žádné nabídky. Je to chyba, nebo to nějak závisí na množství volné populace? Všichni moji obyvatelé pracují. Díky za odpověď. Tak nakonec jsem našel tlačítko reload.