PDA

View Full Version : Diskuze o hlasování o změnách v cechovním obchodu

eLzyx
01.06.13, 12:24
Zajímalo by mne, zda hlasování probíhá pro každý server zvlášť, nebo jdou hlasy ze všech serverů do jednoho pytle a podle největšího výskytu se vybere, co se objeví v cechovním obchodu. Vzhledem k tomu, že se blíží věda, tak by byl vhodný "Rozjařený geolog". Nicméně pokud je mi známo, tak tento byl v cechovním obchodě již před delší dobou, je tak dost možné, že o něj už nebude takový zájem - hlavně na ostatních serverech. Na mladém českém serveru by po něm určitá poptávka mohla být.

Také by mne zajímalo, jestli výsledky hlasování budou zveřejněny dříve než dojde ke změně. To abych věděl, jestli cechovní mince utratit ještě za nějaké staré odměny, nebo si počkat na nové :)

Kdyby někdo nevěděl "vo co go", tak pro jistotu - týká se to tohoto
http://forum.thesettlersonline.cz/threads/985-Věda-hlasování-a-drahokamy?p=5918#post5918

PS: můžeme si tu udělat takovou soukromou anketu, kdo pro co hlasoval ... já pro Rozjařeného geologa

Ing-Smoula
01.06.13, 17:48
hlasovani je ze vsech serveru dohromady

jinka ja hlasoval pro silo

Karamon
01.06.13, 19:39
osobne jsem taky pro silo Geologa si kazdej muze koupit za Dia celkem levne

Ing-Smoula
01.06.13, 20:28
to mas 300 geolog proti 750 silu

Moor8
01.06.13, 22:49
Já jsem také hlasoval pro silo. S novými týdenními odměnami si člověk geologa koupí za 3 týdny. Což je v pohodě. jen škoda, že silo je omezeno na 1 koupi :( kdyby byly aspoň 3, nebo 5.

eLzyx
01.06.13, 23:19
to mas 300 geolog proti 750 silu

to je taky fakt ... navíc "neználci" by mohli následně sila odprodávat levněji, než jsou teď.

Kubamorlo
02.06.13, 10:45
Jak vidím, tak většina "zkušenějších" hráčů volila silo (i já). A taky bych uvítal, kdyby mohlo být vícekrát (např.: 3x) a klidně by mohlo stát třeba 2500 cech mincí (vypočítáno podle poměru ceny s Geologem za diamanty a podle jeho ceny v cech mincích).

Moor8
02.06.13, 21:15
Jako boj bude mezi geologem a silem. Nováčkové budou chtít geologa, zkušenější hráči silo. Záleží, koho bude víc.

Lohreine
03.06.13, 10:19
Škoda, že to silo půjde koupit ale jen jednou...:(

Dalnar
03.06.13, 11:23
Mě se principiálně nelíbí že tam chybí nějaká unikátní dekorativní stavba. Něco co není ani za dia. Ty pole a studny jsou obzvláště trapné.

Moor8
03.06.13, 13:24
je škoda, že není vidět aktuální stav hlasování.

Kugi
03.06.13, 16:38
Silo je naprosto k ničemu když jsem denně online (a jsem lvl41) mám 15 farem a jedno je na nic... navíc je dost laciný. za 15-20dní v dobře fungujícím cechu na něj našetří každej, takže za 3 týdny je budoou mít všichni ( někteří je prodají), ale co pak? další hlasování bude kdoví kdy... kdyby bylo dražší, nebo kdyby se tam za nějákou větší sumu dala lepší budova ( typu reciklačka, nebo stopař) ,případně i ten geolog se dá( pro něj jsem hlasoval), byla by daleko větší poptávka po cechových mincí a i hráči s nižšími levely by na cechových mincí parádně vydělávali.
jinak musím říct že bych rád toho geologa už jen pro to že ho nemám (nevím ani kdy v obchodu byl, asi jsem ještě nehrál, nebo nebyl v cechu)

MaStr25
09.06.13, 10:28
Silo nakoniec nebude obchodovateľné, neviem či to tak bolo od začiatku, ale sa mi zdá, že ten riadok pribudol až dodatočne vo vývojárskom deníčku.

SipkovejRuza
09.06.13, 13:29
Silo nakoniec nebude obchodovateľné, neviem či to tak bolo od začiatku, ale sa mi zdá, že ten riadok pribudol až dodatočne vo vývojárskom deníčku.

Od začátku se to tvrdilo, ale potvrzené to bylo až asi ve středu nebo čtvrtek.
Hned první den BB_Kahsi psal, že to ověří u odpovědného člověka, ale to už spousta lidí bezhlavě hlasovalo ... nač čekat :(

Ing-Smoula
09.06.13, 15:27
jen je spis zarazejici jestli jenom to silo za cech mince nebo i silo za drahokamy

Evangelinne
09.06.13, 15:32
tohle si myslim ze se rozlisovat nebude, jestli za cech mince nebo dia

BB_Kahsi
10.06.13, 17:19
Ostatní sila zůstanou nezměněná, žádné limity na obchodování nebudou.