View Full Version : Pohádka
Ahojky... Dneska jsme si na Globálu-1 zahráli jednu pohádku....
Tak mě (a pár lidiček na globálu) napadlo zda to nezkusit tady kde to nebude tak chaotický... :-) I když já chaos ráda... :p;)
Jde o to že každý napíše jednu (Upozorňuji jen jednu větu) v příspěvku... Příspěvků může být víc... Ale jde o to, aby jsme se střídali... :D:D
Takže já začnu:
Za dávných časů, kdy zem se dělila jen na dva kontinenty.
Se odtržením od nich zrodil uprostřed širého oceánu jeden malý ostrov...
Na zemi žila spousta dnes již zapomenutých tvorů.
A na tom ostrově žil jeden člověk a ten...
P.S.: první pokus mě nevyšel tak snad to teď vyjde
Proto se rozhodl založit svět, jenž by byl dokonalou oázou pro duši.. :-)
A tak se začal kamarádit s ostatními tvory na ostrově.
Kromě zlého a ošklivého Škarohlída
Škarohlíd se totiž nechce kamarádit s nikým a ničím.
Škarohlíd se na všechno a všechny tvářil jako když ho obtěžují.
A byl stále zalezlý ve své temné a zatuchlé jeskyni.
Ale když vyjímečně vylezl ven, tropil všem samé naschvály.
Byl to prostě škůdce se všemi jeho povahovými rysy... :-)
Zároveň však na ostrově žili i hodné a milé bytosti.
Byla to rozmanitá fauna a flora tohoto ostrova, která působila zázračnou mocí.
Kvetoucí rostliny udržovaly dobrou náladu na celém ostrově.
Ing-Smoula
25.05.13, 09:56
ale vsak nenazyvala se fatamorgana
Ale to našemu milému muži nestačilo, chyběl mu lidský hlas a pohlazení.
Rozhodl se tedy plavit se na druhý kontinent, aby zjistil, zda tam nenajde nějakého dalsího člověka.
Ing-Smoula
25.05.13, 10:10
ale bohuzel na ceste ho prepadli pirati :(
Naštěstí proto, že se tak dobře choval ke všem bytostem na svém ostrově, mu pomohly mořské panny.
Ing-Smoula
25.05.13, 10:28
ktere v zapeti po pomoci sezrali velryby :(
Piráty, potom co je víly utopily, sežrali žraloci.
Ing-Smoula
25.05.13, 10:31
nastesti nas zdatny moreplavec priplul bezbecne na ostrov
Na ostrově byly jen stromy, žádné květiny.
Ing-Smoula
25.05.13, 10:34
bohuzel tyto stromy neprodukovaly kyslik byli to vzacne stromy ktere vyprodukovavaji straslivy jed ktery behem 5 minut usmrti kazdeho.
a na ten jed pomáhala jedině mořská voda
Ing-Smoula
25.05.13, 10:41
ktera byla tak slana ze se nedala pit
Ale naštěstí se ty stromy daly využít ke stavbě voru.
Ing-Smoula
25.05.13, 10:56
bohuzel se na ostrove objevil kmen kanibalu kteri uz pres mesic nejedly
Ale tento člověk jim utekl na druhou stranu ostrova.
A tak se náš muž vydal na novém voru na moře.
Ale kanibalové pluli za ním
Naštěstí se opět zjevily mořské víly, aby mořeplavci pomohly.
Kanibalům převrhli loďky, aby měl dost času jim uplout...
Podařilo se mu dostat se na širé moře.
Ing-Smoula
25.05.13, 11:33
Kde se z nenadani objevili zraloci kteri mu ukousli ruce pak nohy a z hlavou si hrali volejball. timto skoncil nas statecny moreplavec, zazvonil zvonec a pohadky je konec xD
Ing-Smoula
25.05.13, 13:23
Tak at zacneme novou.
Kdysi davno v houbi vesnicce
Ja nic začínat znovu nebudu toto měla být pohádka a ne slátanina s nesmyslným koncem.
Tak jako ne... To si děláte srandu to měla být pohádka na pokračování... A né že to utnete do záhuby... :-) Takže poprosím MODy aby mi trochu pomohli... :-)
Až budu jednou tatínkem a dítě se mě zeptá: "tati, co je to kazisvět?" tak mu pošlu odkaz na tuhle pohádku :-)
Ing-Smoula
25.05.13, 20:12
lin vona to byla hororova pohadka z nevydarenym koncem a vrazdou a jeste nam tam chybelo .....
Ing-Smoula
26.05.13, 11:49
ale jednoho dne se ostatky vyplavili na pevninu kde strucni vedci a doktori dali telo do kupy a nas dobrodruh stal z mrtvych a opetovne se plavil po sirem morem. (doufam ze to staci na oziveni pohadky)
...dobrodruh se plavil po moři celé měsíce, zjistil, že mu špatně přišili jednu ruku a tak mohl lehce chytat ryby, dosáhl až na samé dno...zapomněl své jméno a začal si říkat...
že by bylo dobré zjistit jak se vlastně jmenuje :-)
...zamyslel se a najednou uviděl zemi...
..byla malá, ale za to útulná, klidná a nádherná...když doplul na břeh, uviděl..
http://i.imgur.com/tQQps3z.jpg
, že je ostrov plný kokosových palem, zurčivých pramínků sladké vody a v ústrety mu příchází domorodkyně oblečené jenom do travnatých sukének.
...v tom se malý dobrodruh probudil uprostřed rozkvetlé louky a oddechl si, že se mu to vše jen zdálo...
Ing-Smoula
28.05.13, 00:27
jen male pripominky ze snu mu tvrdili ze neco bylo pravdive chybel mu totiz palecu nozicky :(. Ale presto se postavil na nohy a kracel dal svemu dobrodruzstvi....
Po chvíli zjistil, že je na tom ostrově, na kterém předtím žil...
Byl rád, že je tam kde začínal...
i když by byl radši někde jinde, protože doma už to znal a ve světě je to spousta nového co objevovat...
EmhyrVarEmreis
06.06.13, 11:15
A skočila na něj příšera.
http://b.wz.cz/upload/z/zaklinac-povidky-vlastni_webzdarma_cz/201201/1/Ilustrace-01-02_428x600.jpg
Dobrodruh a příšera, jenž se mu snažila obtočit kolem těla, spadli na zem.
A probudili v nedaleké jeskyni spícího Škarohlída.
Škarohlíd nelenil, zvedl se ze svého lůžka a rozzuřen se rozeběhl k místu, odkud se linuly zvuky, jenž ho probudili z krásného sna, co se mu zdál.
Ing-Smoula
06.06.13, 23:01
Skarohlid z strachem ve tvari hledel v tvari v tvar prisere kterou nevedel pojmenovat
http://fantasy.mrugala.net/Clyde%20Caldwell/Clyde%20Caldwell%20-%20Werewolf.jpg
Příšera pustila dobrodruha a vrhla se na škarohlída...
Ing-Smoula
08.06.13, 19:38
Kdezto kde se vzala tu se vzala Vampiri zena ktera vlitla na (vlkodlaka) http://cdn.ilcinemaniaco.com/wp-content/uploads/2012/03/Dimension-Films-acquista-il-thriller-con-vampiri-Garden-District-2.jpg
a zacli spolu svadet nelitostny boj
http://files.klanwolfenstein.webnode.cz/200000056-0dcda0ec7d/vlkodlak%20a%20up%C3%ADrka.jpg
Kde dobrodruh i Skarohlid mohli v bezpeci utect
Vampíří žena ani Vlkodlak z boje nevyvázli živý.
Ing-Smoula
09.06.13, 11:33
a proto dobrodruh a skarohlid se mohli spokojene najist
EmhyrVarEmreis
11.06.13, 18:53
A začala ho pokoušet Sukuba. Odolá?
Byla to krásná žena, které se těžko odolává...
a proto se rozhodli,že se se Sukubou rozdělí o poslední jídlo a budou doufat,že tímto aspoň na chvíli zasytí její neodolatelný chtíč,který se dral z modrých očí nevinné upírky.
Škarohlíd rozdělal svým typickým způsobem oheň a dobrodruh si mezitím začal povídat se Sukubou.Jak se jmenuješ? zeptal se unaveným hlasem.Říkají mi Arien a chtěla jsem Vás poprosit,jestli by jste mě mohli doprovodit do Vengardu.Dobrodruh a Škarohlíd se na sebě podívali a oba souhlasně pokývali hlavami.Moc dobře věděli,že potřebují doplnit zásoby a měkká postel a dobrá koupel by jim také prospěla po tolika propršených dnech strávených v nehostinné divočině.Je to asi 2 dny chůze směrem na severo východ a můj otec by Vám byl jistě vděčen,pokud bych se vrátila domů v pořádku.Po chutné večeři se všichni 3 položili do trávy kolem ohně a dobrodruhovi se začala honit hlavou myšlenka,jak může takhle pohledná dívka cestovat sama.Ševelení stromů a praskající dřevo ho na tolik ukolébalo,že během chvilky usnul.
OMG každej má napsat jednu větu!!!!!
Když se dobrodruh probudil do podmračeného rána, byli Škarohlíd se Sukubou pryč.
Dobrodruh se je vydal hledat...
Ovšem nevypadalo to, jako že odešli dobrovolně, a tak neměl sebemenší ponětí, kterým směrem se pustit.
Po dlouhé chvilce hledání jakékoliv stopy, našel jednu velmi malinkou dole u starého statného stromu...
...a tak se vydal podél řeky směrem vzhůru...
...celý den a celou noc, aniž by byť jen jedním krokem uhnul z vytyčené cesty...
Po tolika hodinách sledování i těch nejmenších stop si musel na chvilku odpočinout a tak se zastavil a sedl si na sluncem vysušenou zem...
Prospal celý jeden den...
...a když se probudil, uvědomil si, že zoufale potřebuje pomoc, protoože za uplynulý den jeho přátelé a jejich únosci urazili dlouhou cestu.
Proto založil hranici a začal vysílat kouřové signály...
Ty po chvíli přilákaly obrovského kondora, který se snesl na zem vedle našeho dobrodruha.
Náš dobrodruh se nehorázně lekl...
...ale vzápětí pochopil, že mu nechce ublížit.
A tak se odhodlal a pomalounku k němu přistoupil... :-)
Kondor ho jen nezúčastněně pozoroval.
Dobrodruh k němu vztáhl tuku a chystal se ho pohladit.
Obrovitý pták se ani nepohnul.
Dobrodruh zlehka přejel rukou po jeho peří a čekal na nějakou reakci od obřího tvora.
Ten k němu naklonil svou hlavu.
Některým lidem pero do ruky nepatří...
Souhlas... :-( Už zase mi tu zabíjíte hlavní postavu... :-( Ach jo... Kašlu na Vááás... :'(