View Full Version : Nefunkční sendviče
Pokládání sendvičů nefunguje správě, nezapočítávají se (mám 2 úkoly naráz).
nevím jak sendviče, ale do krizového úkolu se mi započetla jen polovina použitých košů :-(
To právě myslím zkouším to nějak obejít. Ale daří se to asi max z 75%.
SipkovejRuza
24.05.13, 07:50
a dáváte je opravdu příteli a nebo kolegovi v cechu ??
už jsem to popsal u jiného dotazu ...
funguje to :)
Kdysi jsem si taky myslela, že když je tam napsané "přátel", tak musím mít ty lidi v přátelích, na lidi z cechu že se to nevztahuje, ale není tomu tak. Kolikrát už jsem takhle něco dělala s lidmi v cechu, které nemám v přátelích a normálně se mi vše započítalo, stejně tak i u tohoto úkolu jsem nahazovala někomu z cechu koše a i když ho nemám v přátelích, tak se započítali. Problém bude někde jinde.
SipkovejRuza
24.05.13, 09:40
:) ... mám jinou zkušenost
Ahoj všem, včera večer jsem jedinému hráči nasázel 100 košů a započítalo mi to jen 28 ale všech 100 mi zmizelo, co s tím? Jak to že to nefunguje?
Už to ale asi funguje možná byl přetížen server (proto napokládejte bonusy na úkol, když hje přetížen).
No to to teda nefunguje, dneska jsem dala 60 košů a nezapočítal se mi ani jeden - a bylo to ráno okolo 5 hodiny, takže server nebyl přetížen.
No to to teda nefunguje, dneska jsem dala 60 košů a nezapočítal se mi ani jeden - a bylo to ráno okolo 5 hodiny, takže server nebyl přetížen.
musíš to dávat na přátelé a ne na lidi v cechu, když je nemáš v přátelích