PDA

View Full Version : Věda

Gungan
20.05.13, 11:55
Zdar a sílu,

už jste sledovali na testserveru novou vědu ? nemáte k tomu někdo někde koment v angličtině líp v češtině ?? skopčáckou hatmatilku neumím a něják popisy a rady co se týká tohodle sem nenašel ...

minimálně vysvětlení a popisy jednotlivých skilů a fungování jestli někdo nemáte, nevíte kde sehnat ??

BB_Kahsi
20.05.13, 16:06
Zde je popis všeho: http://forum.thesettlersonline.cz/threads/907

Gungan
21.05.13, 08:55
A seš skálopevně přesvědčen že to je dobře a na testserveru to je taky tak ??

tam lítají popisky levá pravá některé sou stejné a některé sou jiné než sou tady .... tak jsem trochu zmaten ...
ceny materiálu sou jiné než si postl tady ...

EDIT: mě spíš zajímalo jestli už někde na XXXXXXX serveru nemají popisek jak to jede u nich ... ideálně z fungujícího sreveru :-)

BB_Kahsi
21.05.13, 09:12
Ceny se mění a budou měnit, na to je test. Celkové fungování, jako třeba funkce geologa, zůstane stejné.

Zatím to není nikde, na žádném live serveru.

Gluteus_Maximus
25.05.13, 11:16
Když to s vědou vypadá tak dobře, dá se očekávat, že bude příští týden? tj. začátkem června...

Kubamorlo
25.05.13, 16:17
Spíš až s koncem (na hlavu) padlé armády, protože pak bude údržba a asi update.

tojsemja
12.06.13, 10:34
Věda asi dobrá, ale dost mi rozhodila všechny vyladěné produkční řetězce...
Jeden generál mi odmítá přejmenování, ať mu napíšu jakékoliv jméno, setkal se s tím někdo?

Henrisek
12.06.13, 16:01
S těmi produkčními řetězci to mám to samé,přesto, že jsem ještě nic nového nestavěl.

Darwy
15.06.13, 18:34
Hlavně začali stávkovat lesníci. V přehledu ekonomiky chvílemi vykazují nulovou produktivitu.

Kubamorlo
16.06.13, 19:04
Tak máš produkci stromů větší než spotřeb; hra teď počítá i s nemakajícíma budovama (kromě budov bez surovin).
A žádnej rozdíl v řetězcích nepozoruju.

ex_MOD_Leonell
17.06.13, 09:54
Věda asi dobrá, ale dost mi rozhodila všechny vyladěné produkční řetězce...
Jeden generál mi odmítá přejmenování, ať mu napíšu jakékoliv jméno, setkal se s tím někdo?

Asi jsi použil v názvu písmeno "D" ... je to stejné jako u cechu :(