View Full Version : Žula
Bylo by dobrý,kdyby bylo naleziště žuly nebo výrobna žuly od průzkumníka jí moc nedostanete a dobrodružství je také na dlouhou dobu.Náklady by mohli být o něco větší než na zlatou rudu.
řekl bych, že tohle bude součástí PvP balíčku - někde jsem o tom viděl zmínku. Ten by měl údajně obsahovat další ostrov, o který se bude hráč starat (bránit před ostatními hráči atp.) a na tom ostrově by mělo být možné těžit jak žulu, tak exo dřevo, nebo titan.
tak to by bylo dobré nechám se teda překvapit
Bylo by dobrý,kdyby bylo naleziště žuly nebo výrobna žuly od průzkumníka jí moc nedostanete a dobrodružství je také na dlouhou dobu.Náklady by mohli být o něco větší než na zlatou rudu.
pokud děláš 1-3 adventury denně pak ti občas i žula padne,takže nějaké napleziště je k ničemu,nebo chceš mít zase všechno hned vyrobené a vylepšené?
pokud děláš 1-3 adventury denně pak ti občas i žula padne,takže nějaké napleziště je k ničemu,nebo chceš mít zase všechno hned vyrobené a vylepšené?
+1 pro Lua7 souhlas..
Vždycky můžeš žulu koupit na trhu....
Nevím soudruzi ale mám pocit že poslední dobou sem já a lidi kolem posypaní exkrementama nebo nevím ... žula z dobrodružství padá jeden z deseti případů a průzkumáci donesou dlažební kostku v ponděl a ve středu a v neděli dvě ...
jako stímhle tempem našetřit byť jen usoplených 400 na upgrad je o nervy. Nedělalo se něco s nastavením padání žuly ? cca 3 týdny nazpět žula začala být nedostatkovým zbožím ... na trhu jí je opravdu poskrovnu a z dobrodrůž padá jako šafránu.
Mi to skoro připadá že vývojáři to něják skrouhli aby vytahali z lidí žulu a zvedli její cenu ... (buď jako přípravu na tu slavnou vědu nebo plánujou pvp a tam bude žula jako odměna)
Prometheus
19.05.13, 16:10
Ano, drop žuly byl upraven.
Ano, drop žuly byl upraven.
Můžeš mi prosím tě ukázat, kde máš oficiální info (odkaz) o tom, že drop byl upraven?