PDA

View Full Version : Stopařova chýše

Karamon
12.05.13, 15:11
Dobrý den,
neměla by být Stopařova chýše ekvivalent k lovcovi jen s tim rozdílem, že nepotřebuje ložisko? Trošku mě totiž zaráží, že má čas těžby 8 minut, když lovec má čas těžby 6 minut. U ostatnich vodní mlýn/studna, recyklační továrna/uhlíř je výrobní čas stejný.

Karamon

EmhyrVarEmreis
11.06.13, 18:52
Tím, že nepotřebuje ložisko, má zkrácenou výrobní dobu, jelikož nemusí chodit směr Budova -> Ložisko a následně Ložisko -> Budova

Chodí pouze Budova -> Sklad

Karamon
11.06.13, 20:00
a to je duvod k navyseni casu vyrobniho cyklu? to asi ne. kdyz uz tak jen o neco malo a ne 2 minuty me co chodi lovec nejdyl je 6:44 chyse ma min 8:24 to je minutu a pul rozdil. prijde ti to pak chyse jako ekvivalent lovce? me teda moc ne

EmhyrVarEmreis
11.06.13, 21:01
Zapomněl jsi na jeden drobný detail, že Stopař ti ušetří sloty na budovy, které můžeš využít mnohem lépe. Já sám mám 23 Stopařů na 8 Řezníků.

Karamon
11.06.13, 21:44
to ale recyklacka setri taky a takovyhle navyseni tam neni i kdyz je jejich pocet omezen, vodni mlyn je sice vetsi ale nemusis pak obnovovat studny a setri taky dost mista kdyz na 5 levelu vyda za 5 studen, takze kazdy ma neco tudiz opravdu nevidim duvod pro tohle navyseni vyrobniho cyklu ale to spolu asi nevyresime tohle by mel zodpovedet nekdo povolanejsi nez jsi ty :)

EmhyrVarEmreis
11.06.13, 22:24
Aha. Máš pravdu. Já tomu nerozumím. Level 50 mám teprve od února a od té doby jsem byl celou dobu na dovolené :D Budu rád, když mě poučíš o mé nepovolanosti k zodpovězení otázek. Sám o hře víš očividně mnohem více, než já :-)

Karamon
11.06.13, 22:33
nerikam ze tomu nerozumis jen si myslim ze tohle by mel zodpovedet spis Kahsi :)

EmhyrVarEmreis
11.06.13, 22:43
Lovec
+ o něco rychlejší produkce
+ snadnější dostupnost
- zabraný slot
- nutnost obnovovat naleziště

Stopař
+ volné sloty
+ bez nutnosti obnovovat naleziště
- horší dostupnost (na trhu jsem je kdysi kupoval cca za 5k/kus)
- o něco pomalejší produkce

Je na tobě co si vybereš. Za mě je volba jasná.

Karamon
11.06.13, 22:52
to co pises je pravda ale mel by si taky zohlednit ostatni budovy za dia nebavime se jen o lovci/chysi ale i o ostanich budovach jako je mlyn/studna nebo uhlir/ recyklacka nevim jak je to s klasterem ten nemam :)

ex_MOD_Leonell
12.06.13, 07:27
Výrobce udělal tuto variantu a stanovil ceny.
A hráč má volbu co si pořídí a kolik bude investovat.