PDA

View Full Version : ochutnavka z testovacího serveru aneb teste se na nove veci

Reborn
11.05.13, 10:20
http://img832.imageshack.us/img832/6915/beautifulnewworld.jpg

eLzyx
11.05.13, 12:46
tak nějak jsem získal pocit, že se ty budovy na výrobu pergamenů, papíru, psacích hrotů atp. nevyplatí vůbec vylepšovat. Knihovník je extrémně pomalý, a to i když je vylepšený.

Reborn
11.05.13, 13:18
ano take jsem dosel k stejnemu zaveru ze levelovani papiru je dost zbytecne (hlavne tech vyssich typu) a k tomu ze je skoda ze se neda davkovat podobne jako v zasobarne.. + ma to zatim par nevychytavek a chyb.. ale doufejme ze to odladi a bude z toho neco zitecneho

eLzyx
12.05.13, 13:25
řekl bych, že nasazení na ostrý jen tak nehrozí ... test server je plný chyb. Občas se šprajcne stavba budov, výcvik vojáků žere nesmyslně moc settlerů ...
(také je zajímavé, že průzkumníci nosí z hledání pokladu velikonoční vejce)

SeFF
12.05.13, 14:03
Taky mě mrzí, že nelze udělat frontu při výrobě těch knih.

Reborn
12.05.13, 17:32
seff: take me toto zklamalo a taktez ze material na jednoho lvl 5 vyrobce knih ti udela 1 budova od kazde tak pro 5 lidi :(

eLzyx
15.05.13, 15:59
zdá se mi top nebo se zdražila výroba "knih" ? Mi to teď nabízí Manuscript za 236simple paper/118nib/24zl, Tome je za 242 interm. paper/104printing type/5manuscripts, a Codex je za 300adv. paper/100book fittings/3 Tome

Dalnar
15.05.13, 16:34
Čím víc máš knih na skladu tím dražší je jejich výroba. Prý je to feature a ne bug, psal jeden dev na test foru.

Kubamorlo
15.05.13, 16:37
Takže co jsem dostal při hledání geologem:
Kamen: 25 kameni a 25 tvrdých prken
Měď: 100 mědi

A teď můj celkový názor: celkem dobré, jen ty výrobní časy nejsou sladěné a knihy se vyrábí moc dlouho (osobně bych dal rukopis max.12h, svazek 24h a kodex 36-48h).

Luo7
15.05.13, 16:45
výrobní časy knih jsou si myslím nastaveny dobře, a co se týče schopností tak u geologa to nevypadá až zase tak zle, na to že je to první verze,třeba se časem dočkáme zlepšení.
každopádně velké díky vývojářům,konečně něco u čeho se pozná jak kdo umí přemýšlet

eLzyx
15.05.13, 17:06
také si myslím, že výroba knih, ač je zdlouhavá, tak je nastavená správně. Účelem hry (jakékoliv) je zabavit - ideálně na co nejdelší dobu, ale ne tak, aby to člověka po nějaké době omrzelo. Takže vyrábět knihy jak na běžícím pásu a vycvičit geology za týden by nebylo moc přínosné.
Jediné, co mi přijde špatné - rychlost výroby surovin pro knihaře. Je to příliš rychlé, takže se to na skladu hromadí bez možnosti zužitkování.

ad hodně knih na skladě = dražší výroba ... no, je to takové prazvláštní, ale budiž. Teoreticky když sklad knih dočasně přesunu k jinému hráči, tak bude jejich výroba stejně levná. U manuscriptů je to relativně jedno, ale u biblí a kodexů se to už vyplatí.

MOD_Gryphem
15.05.13, 21:44
Jen upozorňuji, že je to test server. Vše se může změnit.

Dalnar
16.05.13, 06:46
také si myslím, že výroba knih, ač je zdlouhavá, tak je nastavená správně. Účelem hry (jakékoliv) je zabavit - ideálně na co nejdelší dobu, ale ne tak, aby to člověka po nějaké době omrzelo. Takže vyrábět knihy jak na běžícím pásu a vycvičit geology za týden by nebylo moc přínosné.
Jediné, co mi přijde špatné - rychlost výroby surovin pro knihaře. Je to příliš rychlé, takže se to na skladu hromadí bez možnosti zužitkování.

ad hodně knih na skladě = dražší výroba ... no, je to takové prazvláštní, ale budiž. Teoreticky když sklad knih dočasně přesunu k jinému hráči, tak bude jejich výroba stejně levná. U manuscriptů je to relativně jedno, ale u biblí a kodexů se to už vyplatí.

S knížkama se nedá obchodovat :-)

VodnikVavrinec
20.05.13, 20:01
no já jsem to na test serveru hrál jen chvilku, páč nemám čas, ale trochu by chtělo upravit bodování geologa, musíš si dávat body tam , kam nechceš a to vždy, tudíž jen zbytečná ztráta surovin než si zvolíš, na jakou větev ho specializuješ

Kolaps
21.05.13, 23:25
no já jsem to na test serveru hrál jen chvilku, páč nemám čas, ale trochu by chtělo upravit bodování geologa, musíš si dávat body tam , kam nechceš a to vždy, tudíž jen zbytečná ztráta surovin než si zvolíš, na jakou větev ho specializuješ

Jo ten 'strom' je hodně úzký a nesmyslně omezený postup na vyšší lajnu 5-ti body v té nižší (i když se ti v ní třeba žádný skil nelíbí) a když se ti třeba v nějaké lajně líbí všechny, musíš si opět vybrat jen 5 bodů, jinak nedosáhneš na vrchní skily.