View Full Version : Odmena za dobrodružstvo
V ktorých z nasledujúcich prípadov získam odmenu za dobrodružstvo, na ktoré som bol pozvaný?
a) stačí len poslať svojho generála na dané dobrodružstvo (získam odmenu ÁNO/NIE)
b) stačí len zaútočiť s generálom na tábor banditov - generál nikoho nezabije a zomrie (získam odmenu ÁNO/NIE)
c) je potrebné zabiť aspoň jedného banditu - generál zomrie ale zabije aspoň jedného napr. rekruta (získam odmenu ÁNO/NIE)
d) je potrebné zničiť/obsadiť aspoň jeden tábor banditov - generál prežije (získam odmenu ÁNO/NIE)
e) je potrebné obsadiť aspoň jeden sektor - generál zničí veliteľský tábor (získam odmenu ÁNO/NIE)
c) Odměnu dostaneš vždy, když zabiješ alespoň jednoho nepřítele (tj. když dostaneš alespoň 1XP).
P.S.: příště tuto informaci hledej (já jsem to našel u SeFFa)
p.s. u SeFFa som to čítal, ale zabiť nepriateľa bol široký pojem - či len jedného rekruta/vojaka alebo jeden celý tábor...
ex_MOD_Leonell
08.05.13, 14:37
V ktorých z nasledujúcich prípadov získam odmenu za dobrodružstvo, na ktoré som bol pozvaný?
a) stačí len poslať svojho generála na dané dobrodružstvo (získam odmenu ÁNO/NIE)
b) stačí len zaútočiť s generálom na tábor banditov - generál nikoho nezabije a zomrie (získam odmenu ÁNO/NIE)
c) je potrebné zabiť aspoň jedného banditu - generál zomrie ale zabije aspoň jedného napr. rekruta (získam odmenu ÁNO/NIE)
d) je potrebné zničiť/obsadiť aspoň jeden tábor banditov - generál prežije (získam odmenu ÁNO/NIE)
e) je potrebné obsadiť aspoň jeden sektor - generál zničí veliteľský tábor (získam odmenu ÁNO/NIE)
ano C je správně :)
a je podmínka, že je dobrodružství správně ukončeno = že nebylo zrušeno majitelem nebo nevypršel čas. Pak jsou jen expy.
když jsem pozval na dobrodružství přitele a on mě pozve zase na to stejné dobrodružství dostanu odměnu.
Ing-Smoula
18.05.13, 11:31
když jsem pozval na dobrodružství přitele a on mě pozve zase na to stejné dobrodružství dostanu odměnu.
ano pokud u kamose na adv. zabijes aspon 1 banditu
Teoreticky je správně c) d) e), ale stačí c).... ;)
záleží na domluvě s hráčem - nědo tě nechá zabít tábor, někdo past, někdo jen toho jednoho vojáka....
ex_MOD_Leonell
20.05.13, 23:46
Teoreticky je správně c) d) e), ale stačí c).... ;)
záleží na domluvě s hráčem - nědo tě nechá zabít tábor, někdo past, někdo jen toho jednoho vojáka....
asi všichni to vzali jako nutné minimum pro zisk odměny :) = aspoň jedna zabitá nepřátelská jednotka a dokončené dobrodružství