PDA

View Full Version : Pařezy

Nosis1993
29.04.13, 20:50
Hele jeden uber nápad z dílny mé vlastní fantasie...nešlo yb do kolonky kde jsou ničení budov apod přidělat i zarovnávání terénu?? :D Docela by se to hodilo :))) předem díky za odpověd :)))

Luo7
30.04.13, 08:01
Hele jeden uber nápad z dílny mé vlastní fantasie...nešlo yb do kolonky kde jsou ničení budov apod přidělat i zarovnávání terénu?? :D Docela by se to hodilo :))) předem díky za odpověd :)))

tam kde zbudou pařezy stejně nejde stavět.
Kdyby jsi mohl zarovnat pařezy,kde by jsi potom těžil a sázel stromy?

Nosis1993
30.04.13, 09:04
O tom to je :) udělat jeden prostor na těžbu stromů...víc nepotřebuju ;) vem si,že by sis vlastně mohl udělat ''sídliště'' od všeho ostatního někde na volnym prostranství to samý pole apod .... nevim přijde mě to jako dobrej nápad ;)

ex_MOD_Leonell
30.04.13, 09:10
Tento návrh už tu je.

Nešlo.
Ložiska jsou daná u všech surovin.
Stavět lze pouze na světle zelených místech.
Jaká by to byla zábava, kdyby se u stavění nemuselo přemýšlet ...

Luo7
30.04.13, 15:06
O tom to je :) udělat jeden prostor na těžbu stromů...víc nepotřebuju ;) vem si,že by sis vlastně mohl udělat ''sídliště'' od všeho ostatního někde na volnym prostranství to samý pole apod .... nevim přijde mě to jako dobrej nápad ;)

mě to přijde jako hovadina,třeba zezačátku si řekneš že nebudeš potřebovat tolik stromů a v pozdější fázi hry budeš chtít postavit další plac na dřevo,to uděláš jak?
budeš brečet na podpoře.....