View Full Version : Návrh na další stavební licence
Návrh na další stavební licence
Zdravím všechny,
Měl bych nápad, že od levelu 30 by se za každý level dostávaly třeba 3 Stavební licence (Počet nechám na tvůrcích).
Určitě nikdo jich nemá zase tak moc a určitě by to hnalo hru dál.
Za vyjádření hráčů, moderátorů a členů BB děkuji.
S pozdravem Sekyr
licencí je podle mi dost a za dia si můžeš koupit další ( já koupil 2x za dia s pravidelných přihlášení )
Jasně že za dia si je můžu koupit, ale ne každý má tu možnost posílat, když to spočítám z těch pravidelných přihlášení, tak to vychází (1 týden 45 * 15 = 675 dia | to je 15 týdnů | to je 105 dnů | dejme tomu je to 10 stavebních povolení za 1/4 roku)
nevím jaký jsi lvl ale je tam i pár úkolů za dia a občas se dávají při některých příležitostech
Nyní jsem dostal 150 dia za 35. level :-)
MOD_Gryphem
29.04.13, 19:00
Návrh na další stavební licence
Zdravím všechny,
Měl bych nápad, že od levelu 30 by se za každý level dostávaly třeba 3 Stavební licence (Počet nechám na tvůrcích).
Určitě nikdo jich nemá zase tak moc a určitě by to hnalo hru dál.
Za vyjádření hráčů, moderátorů a členů BB děkuji.
S pozdravem Sekyr
Není potřeba. Při postupu na vyšší levely (40+) se dostávají i diamanty. A z vlastní zkušenosti vím, že lze mít slušnou ekonomiku i bez koupení diamantů (jen je třeba od hráčů koupit kláštery či jiné budovy, které neberou licence).
Není potřeba. Při postupu na vyšší levely (40+) se dostávají i diamanty. A z vlastní zkušenosti vím, že lze mít slušnou ekonomiku i bez koupení diamantů (jen je třeba od hráčů koupit kláštery či jiné budovy, které neberou licence).
+1
licencí je dost a dost,stačí jen u stavění budov trochu přemýšlet a ne stavět hlava nehlava,pak se nediv že ti licence chybí
a od lvlu 40 dostáváš za každý lvl dost diamantů + každý týden 45ks na to aby sis časem na další licence našetřil
dále jsou zde různé soutěže či eventy kde jsou jako odměna diamanty
nemusíš do hry vrážet ani korunu když nechceš
A pak můžeš optimalizovat produkci, a tím taky ušetříš budovy. Já bych si teda raději koupil další ostrůvek někde poblíž, protože místa málo :D