View Full Version : Zoufalá prosba globálu 1
PIPKA_z_VIPka
27.04.13, 10:50
Mám pochopení, že každý jednou hru začíná a nemůže vědět všechno. Nechápu už ale, že nic nečte a klikne na první záložku "Globál" a tam, bez ohledu na to, že vedle je záložka "Nápověda", čtou ostatní hráči ty samé dotazy asi tak 1000x denně. Podle zkušeností dobře vím, že udělat lvl 17 - 20 je otázkou pár hodin a za tu dobu pochopí princip úkolů i méně duchem zdatný jedinec. Prosíme tedy, za Globál 1, zda by nešlo uzamknout záložku "Globál 1" alespoň do úrovně hráče lvl 20, nebo aby se až po této úrovni novým hráčům ukázala, stejně jako je to u záložky "Výměna". My bychom pak neměli pocuchané nervy a jistě bychom byli k nováčkům "příjemnější". Za kolektiv "old settlers" díky :)
A co třeba, aby byla do třeba levelu 17 (takový level, na kterém by se měl hráč rozhodnout jestli přestat/jít dál) záložka nápověda výchozí, a nic by se blokovat nemuselo. A nebo by se jim když by odeslaly správu s otazníkem zobrazilo, jestli se nechtěli zeptat na něco ohledně hry (tak do toho lvl 20).
Ing-Smoula
28.04.13, 14:14
PIPKA_z_VIPka presne tak nebo jednoduse ten global presunout. popripade global-1 zamknout uplne a presunout se na global 7 kde by byli hraci kteri si ctou pravidla
ex_MOD_Leonell
28.04.13, 17:45
PIPKA_z_VIPka presne tak nebo jednoduse ten global presunout. popripade global-1 zamknout uplne a presunout se na global 7 kde by byli hraci kteri si ctou pravidla
Myslíš, že by byl globál přístupný pouze lidem, kteří si ho umí připnout ?
Stejně se může parta lidí dohodnout, že na G-1 nebudou chodit a budou se bavit na jiném, který si sdělí šeptem :) ... jen nápad
Ing-Smoula
28.04.13, 17:49
Leonell dneska jsem zkousel /join Global-2 a nechtelo me to tam prehodit :(
MOD_Gryphem
28.04.13, 22:38
Ten příkaz je: /joinchat global-? ( ? : 1,2,3,...)
ex_MOD_Leonell
29.04.13, 06:40
jak jsem říkal ... kteří to umí použít :)
Ing-Smoula
29.04.13, 08:11
no na nemecekjch staci napsat jenom /join global-? ( rikam uz podle te zalozky vymena jsme unikatni )
Upřímně? Prohodíte nováčkům global za nápovědu a místo samého "nápověda vedle" to bude "tady je nápověda s pokecem běž na global"...
Chápu že to už Vás na globálu sr*t nebude jako nás co obýváme častěji nápovědu....