View Full Version : Nečekaný výpadek (26.4.2013)
zdravím, po výpadku serveru cca před 45 minutama se stále nejde dostat do hry zůstane to viset na Zahajování příhlašovací fornty kde obvykle bývá 1 z 1 nyní je tam pouze ta hláška bez čísla, je problém pouze u mě nebo je nás víc? ať zbytečně nezačnu všechno čistit :-))
díky za info
Stejný problém u mne. Mám vyčištěno, ale stejně se nemohu přihlásit
VodnikVavrinec
26.04.13, 08:06
no já to vidím jako 4 z 315 a pořád se to nehýbe
PS: už 20 minut mi to tam píše že už jen 5minut 20 vteřin mám čekat
Ing-Smoula
26.04.13, 08:07
nejste jedini taky vysime co se dozvidam od kamosu na fcb
myslim ze vsetci maju rovnaky problem,
ja som vsetko pocistil, keby som si forum kukol skor usetrim si aspon namahu s cistenim :D
yo yo :) soudruzi z NDR asi nekde udelali chybu ;-)
Mám tiež ten problém. Fronta přihlašování: 128 z 500 a mení sa to hore-dolu.
Mám stejný problém, hlásí mi to, že je server zaneprázdněný... Snad se to brzy rozchodí ;)
Ahoj... Ještě pořád Vám to nejde??? :-(
ještě pořád ne stav stejný Zahájení bez čísla :D no nic tak asi půjdu něco dělat a uvidíme však není konec světa :-)) ale dere mě to :D
MOD_Gryphem
26.04.13, 08:38
Už zjišťujeme, co se děje.
tak u mě je to samé v přihlašovací frontě jsem v pořadí a zbyvající čas je 45 minut a je čímdál dělší co s tím je ale jsem ráda že nejsem jediná
tady je alespoň vidět ta závislost na settlerech :D chvilku to nejde a už blbneme všichni :-))
jděte ven dokud je tam krásně o víkendu se to má pokazit :-P
zdravim, by mě jen zajímalo, jestli když se teda nemůžu připojit, zda se mi bonusy za přihlášení opět začnout počítat od zvona???
Dobry den,
Chci se prihlasit do sveho uctu, a ma fronta prihlaseni ( 160 z 625 ) furt roste pouze cast 625 a nacitani stoji (160 )
Vypocitany cas prihlaseni prej 1 hod nekdy 2.
Co s tim ? Dekuji.
zdravim, by mě jen zajímalo, jestli když se teda nemůžu připojit, zda se mi bonusy za přihlášení opět začnout počítat od zvona???
pokud máš na mysli login bonus tak ten ti přijde jen jednou
Ach jo... A co MODi??? Nějaký info???
Ing-Smoula
26.04.13, 08:53
dere to kazdeho ja se bez bonusu neobejdu jinak se mi ekonomika zhrouti :(
nejaky "zahradkar" presekl opticky kabel mezi Berlínem a Prahou, kdyz si na zahradce připravoval políčko na jahůdky :D
dere to kazdeho ja se bez bonusu neobejdu jinak se mi ekonomika zhrouti :(
tak hlavně neni moje chyba, že se nemůžu přihlásit....chodím do práce a né každý má možnost se připojit, když se nepřihlásím, dojdu až zítra z práce a přindu o bonusy, kvůli komu? :D
jáá vim BETA VERZE že :D
nejsi jedinej já jsem taky ted v pasti vše bude zbourané a já to budu celý den napravovat:-D
PrimatorDittrich
26.04.13, 08:58
což o to, ale mně za 5 minut spadne zlatrj důl :-(
No podle tracertu to spis vypada ze jsou servery v Londyne
no aspon zasejc dostaneme nejake darecky jako omluvu :D treba vsichni Klastery :D
Dobrý den,
do včerejška trvalo přihlašování řádově několik sekund, dnes je fronta na půl hodiny až hodinu. Co se stalo? Je to dočasný stav nebo to takto tragické bude i nadále?
Děkuji za brzkou odpověď.
Marlac
Kahsi, ty si tomu zase dal na .. zadek ..
Jen takový dotaz...co mají poslední cca 2 stránky vaší diskuze společné s nemožností se připojit???????????? :D
Celo by to nejake to vyjadrenie za kolko to asi pobeži
Mne sa pre zmenu neda vobec prihlasit. Server je zaneprazdneny a mam to skusit neskor. Toto uz trva taku hodinu.
Ahoj mám problém se přihlásit čekám ve frontě stalo se mi to poprvé dneska
Ahoj mám problém přihlásit čekám jsem fronte Stalo se mi to dneska poprve
Mamča má rozjeté dobrodružství a chyběl ji ještě jeden tábor, tak snad o něj nepřijde...
Mamča má rozjeté dobrodružství a chyběl ji ještě jeden tábor, tak snad o něj nepřijde...
všichni máme něco rozjeté některým za chvíli spadnou zlaté doly, jiní naházeli bonusy, nedá se nic dělat musíme počkat až módi zjistí co se děje
kupujete málo modrých, nedostali výplaty tak štrajkujú
nič neni zadarmo
No , každopádně můžeme poděkovat BB a Ubisoftu ,že nás pustí i ven na sluníčko. Teda těm co můžou. A tak neřešte kraviny a šup ven na vzduch a třeba se tam potkáme :-)
Stejný problém a když jsem se přihlásil na test server tak tam začínám od začátku doufám že tady se to nestane.
Vážení hráči,
moc se omlouváme za nečekanou odstávku hry. Technici pracují na řešení problému. Budu Vás průběžně informovat.
BB_Kahsi
copy from FB
divné vypadla mi kabelovka :D
všichni máme něco rozjeté některým za chvíli spadnou zlaté doly, jiní naházeli bonusy, nedá se nic dělat musíme počkat až módi zjistí co se děje
Jo, to je jasné, že není jediná, kdo dělá dobrodružství. Ale tak doufám, že kdyby to neklaplo, tak bude nějaká náhrada. Tolik vojáků co padlo a surovin na dobr. Čarodejnice.
Ing-Smoula
26.04.13, 09:32
ono jde spis o to jestli by sjme meli zacinat od zacatku tak jestli nam vrati zakoupene diamanty
MOD_Gryphem
26.04.13, 09:33
Vlákno jsem promazal z důvodu odbočení od tématu.
Na problému s přihlášením se pracuje.
P.S.: držte se tématu.
existuje odhad predpokladaneho spustenia?
nespamuj btw.. to je zas otazka :) schvalne 1min - 3hod? jak to tady asi muzou vedet :)
VoziTheGreat
26.04.13, 09:48
Nema nekdo primy odkaz na nejake stranky, kde aktualizuji info ohledne reseni problemu?
zkus FB .. tam psal Kahsi, treba to tam uvidis rychleji nez tu :)
mno podle meho selskeho rozumu, login a prihlasení funguje, jen se k tomu nechtej nabalit textury ze hry :)
zkus si položit otázku. Máš v práci jakýkoli problém a řešíš ho(musíš ho vyřešit co nejdřív), máš čas u toho ještě se zdržovat psaním někam kdy a cos právě udělal?
mno podle meho selskeho rozumu, login a prihlasení funguje, jen se k tomu nechtej nabalit textury ze hry :)
to si nemyslím podle mě chyba v databázi, tzn. nejde se k ní připojit.
Dnes 26.4.13 se nedá více než dvě hodiny připojit. Server je neustále zaneprázdněný.
Kahsi pise, ze je mimoradna odstavka. Spadl server.
to si nemyslím podle mě chyba v databázi, tzn. nejde se k ní připojit.
nebo tak,ale kdyz je pravidelna odstavka, nedostanes se dal nez na hlavni stranku.. ted o dva - tri kroky dal :) ale ve finale je to stejne jedno :) myslim,ze to jen tak rychle nebude, aspon co mam vysledovano z jinych games. myslim tim minuty :)
https://www.facebook.com/TheSettlersOnlineCZ?hc_location=timeline
Hoj všichni, tak se od rána pokoušim připojit a nic... Dnes poprvé mi přišlo info o přihlašovací frontě a abych řek pravdu hrůzou se mi zježily všechny chlupy. Pro ukázku přikládám Printscr
http://prntscr.com/127h05
Elldin
neboj, uz se na tom maka :)
každopádně to vypadá, že problém je jen na "CZ" serveru. Ostatní, na kterých hraji, běží.
ex_MOD_Leonell
26.04.13, 10:26
Hoj všichni, tak se od rána pokoušim připojit a nic... Dnes poprvé mi přišlo info o přihlašovací frontě a abych řek pravdu hrůzou se mi zježily všechny chlupy. Pro ukázku přikládám Printscr
Elldin
Kdy se tak četla hned ta úvodní stránka ... než se klepne na Hrát nyní
to by ubylo zbytečných dotazů :)
Neplánovaná odstávka serveru
Vážení hráči,
dnes ráno se nejde připojit ke hře. Technici pracují na odstranění problému. Budu Vás průběžně informovat.
BB_Kahsi
jenze nekterym jede rovnou login vis? napr mne :) ja hlavni stranku ani nevidim
No už to trvá nějak dlouho, jestli by nebylo lepší provést obnovu dat ze zálohy :-)
Aknelka007
26.04.13, 10:45
ted jsme prisla a mam stejny problem,fronta prihlasovani hlasi ze jsem 712 ze 759 a porad se meni cas :-/ ale nahoru
Ahoj, pořád to nejde - neví někdo, kdy to půjde? 757 řada a neklesá to.
jojo sorry kluci ty viktory jsem chtel dojet rano ale... :-)
Tož sem si parádně dneska zahrál a jdu do roboty:-/ Ale aspoň sem si na sluníčku vypil frapé a pak si ještě skočil pro nanuka,početl knížku a dal dobrej oběd.
Takže mi vlastně až tak moc nescházela. Jinak zdravím Elldin a RK :-)
Jsem asi ohromně nedočkavá, ale nešlo by sem přidat nějaké nové info od BB?
Využívám sice hezkého počasí, ale taky bych si chtěla zahrát ;)
ex_MOD_Leonell
26.04.13, 11:28
jenze nekterym jede rovnou login vis? napr mne :) ja hlavni stranku ani nevidim
no pokud mi něco nejde, tak to zkusím od začátku ... tedy od přihlášení
... a taky se podívám na fórum - není nahlášena chyba = napíšu, je nahlášena = přečtu a čekám - a nedělám vlny :)
pokud si nechám ve FF najíždět rovnou bez loginu, tak mi připadá, že to načítá pomaleji než když začnu od hlavní stránky (kde jsem také přihlášen) a dám Hrát nyní.
To se docela mate ze vyuzivate hezkeho pocasi ja sedim od rana na prednasce a nemuzu si ani zahrat :( to je docela smula :D
Je už vyřešení v dohlednu?
som zvedavy kolko zlatych bani a dobrodruzstiev padne XD
Mírně o tom pochybuji... aktuálně 268 ze 775 a zbývá hodina... Na to, že před hodinou zbývalo půl hodiny je to celkem pokrok.Akorát by mne zajímalo, zda to stále nejde nikomu, nebo jestli teď už je jen přetížené přihlašování (jako bývalo na test serveru) a ti co se začali snažit přihlásit dříve už dávno hrají.
Tož sem si parádně dneska zahrál a jdu do roboty:-/ Ale aspoň sem si na sluníčku vypil frapé a pak si ještě skočil pro nanuka,početl knížku a dal dobrej oběd.
Takže mi vlastně až tak moc nescházela. Jinak zdravím Elldin a RK :-)
Tak já za nekonečného čekání na login do hry už skoro naložil ;)
SipkovejRuza
26.04.13, 11:48
Je už vyřešení v dohlednu?
podívej se ven ...
vidíš slunce?
pak je vyřešení taky v dohlednu ...
Nechápu co furt řešíte ... až to bude, tak to bude
Buďte rádi, že máte možnost dělat něco jiného ...
ex_MOD_Leonell
26.04.13, 11:50
Mírně o tom pochybuji... aktuálně 268 ze 775 a zbývá hodina... Na to, že před hodinou zbývalo půl hodiny je to celkem pokrok.Akorát by mne zajímalo, zda to stále nejde nikomu, nebo jestli teď už je jen přetížené přihlašování (jako bývalo na test serveru) a ti co se začali snažit přihlásit dříve už dávno hrají.
Nejde to nikomu !
Klidně můžete vstup do hry sundat na domácí stránku (zůstat jen přihlášení) ... viset ve frontě je zbytečné, až to najede, tak bude stejně fronta od nuly ...
Na globálu je krásný klid :) :D
no pokud mi něco nejde, tak to zkusím od začátku ... tedy od přihlášení
... a taky se podívám na fórum - není nahlášena chyba = napíšu, je nahlášena = přečtu a čekám - a nedělám vlny :)
pokud si nechám ve FF najíždět rovnou bez loginu, tak mi připadá, že to načítá pomaleji než když začnu od hlavní stránky (kde jsem také přihlášen) a dám Hrát nyní.
neboj ja vim jak na to, to jen pro ty, co nevi (treba) :) mno s tim prihlasenim mi to jede presne naopak, pres hlavni stranku pomaleji :) ale neva, tak jsme pokecali :)
podívej se ven ...
vidíš slunce?
Stále u toho dělám něco jiného, např. pracuju, ale to že jsem připojenej je už zvyk :D
podívej se ven ...
vidíš slunce?
přesně, pojd sem ty Sipkova Ruzenko ja te ocumlám :D :D
treba to brat pozitivne: aspon budu zase nejake odmeny :D
Kahsi pise, ze je mimoradna odstavka. Spadl server.
mno kdyby padnul server, tak by spravce site zajel do servrovny a server nahodil. nebo ho nahodil pres mobil :) myslim :)
leda by padnul uplne a to bych nejak nechtel malovat čertíky bertíky na zed
o ty odměny nejde, hlavně abychom se vrátili na stav účtů do výpadku a nezačínali od začátku, koukám že pořád nic, tak si jdu zas po svým :-)
tomasheinl
26.04.13, 12:36
to je hodně špatný lidi nemaj kde kecat :D
SipkovejRuza
26.04.13, 12:37
přesně, pojd sem ty Sipkova Ruzenko ja te ocumlám :D :D
sorry nejsem na kluky, ale tvou orientaci ti neberu
ale asi seš odborník ... tak se nabídni, že to spravíš :)
tomasheinl
26.04.13, 12:37
a Kahsi když průběžně tak mislíš jednou za týden XD ? nebo jak ?
jupí už zbývá jen 7 dní :D v přihlašovací frontě
tomasheinl
26.04.13, 12:41
a MOD nemáte nějakej náhradní chat na kecání ?
sorry nejsem na kluky, ale tvou orientaci ti neberu
ale asi seš odborník ... tak se nabídni, že to spravíš :)
toe lekrace :D taky jsem na devcata .. btw, uz tam jedu :)
tomasheinl
26.04.13, 12:45
a MOD nemáte nějakej náhradní chat na kecání ?
mam nápad test server funguje tak dem tam
VoziTheGreat
26.04.13, 12:46
uz to vali :)
uz to vali :)
jj jsem tam sam ;-)
MOD_Gryphem
26.04.13, 13:00
Už je problém opraven. Přěji příjemnou zábavu a hraní ve vší počestnosti.
MOD_Gryphem
26.04.13, 16:53
http://imgup.cz/images/2013/04/26/YkMQG.png
Vlákno uzavírám.