View Full Version : Výpadky ve Stavebním seznamu
Zdravím, po odstávce 24.4. se mi neustále stává, že dám stavět například pole lvl 1 nebo studnu lvl 1 a vůbec či s dlouhou odezvou najíždí stavební seznam. Klidně i 30-40 vteřin než se to probudí. Zároveň se první budova na seznamu vůbec nechce postavit, tudíž jí musím zbourat a zkusit to znovu o buňku vedle... Toto nebylo problémové...díky
ex_MOD_Leonell
24.04.13, 22:57
Zdravím, po odstávce 24.4. se mi neustále stává, že dám stavět například pole lvl 1 nebo studnu lvl 1 a vůbec či s dlouhou odezvou najíždí stavební seznam. Klidně i 30-40 vteřin než se to probudí. Zároveň se první budova na seznamu vůbec nechce postavit, tudíž jí musím zbourat a zkusit to znovu o buňku vedle... Toto nebylo problémové...díky
nic takového nepozoruji ... stavěl jsem dnes přes 30 polí a studen
... vyčistit prohlížeč a zkusit znovu
teď jsem to ráno pustil a už to funguje. Prohlížeč jsem nevyčistil, divné...Nicméně, díky za zpětnou vazbu. :-)
tent problem taky obcas pozoruju, ale je to velmi zridka
Vladimir82
27.04.13, 20:56
chchci se zeptat,dobil jsen na svem ostrove dalsi cast postavil sklad ale nedostal jsem zadne stavebni povoleni cim to je dekuji za odpoved
SipkovejRuza
27.04.13, 22:01
chchci se zeptat,dobil jsen na svem ostrove dalsi cast postavil sklad ale nedostal jsem zadne stavebni povoleni cim to je dekuji za odpoved
Vyzvedl sis je z pošty (odměna) ? dal do hvězdy ? a pak na starostu ?
Vladimir82
28.04.13, 05:32
aha "přehlédl jsem" ale moc dekuji :D