PDA

View Full Version : Investicie do vycerpatelnych zdrojov.

Fidorka
19.04.13, 08:50
Ahoj,

trosku som sa zamyslal nad tym faktom, ze v podstate vsetky nastroje investovane do budov taziacich vycerpatelne zdroje (studne, doly) , su v podstate stratene suroviny, ktore sice urychluju vytazenie suroviny, ale v zasade i dost predrazuju tazbu.

Dostal som napad, ktory by mozno stal za zvazenie. Ak teda uz niekto podobny napad nemal...:-D

Co keby dodatocne investovane nastroje i mierne dvihali to, co sa da v danej budove vytazit? Ak sa vylepsi uroven studne alebo dolu, tak by dajme tomu mohlo byt mozne z danej budovy vytazit o nieco viac. Trebars 2. uroven +10%, 3. uroven +20%, atd...

Mna osobne by to urcite motivovalo vylepsovat doly a studne o nieco viac nez to robim teraz, miesto toho, aby som si proste vyrabal sendvice, kosiky a urychloval si to takto...Nemam sajnu ako casto ludia pouzivaju diamanty na doplnovanie dolov, ale predpokladam, ze skoro vobec.

Tak ja len tak, aby diskusia nestala...:-) Co vy na to?

SipkovejRuza
19.04.13, 10:42
Studna na 1. levelu má kapacitu 100 (pro zjednodušení), tak upgrade na level 2, by ji kapacitu zvýšil na 110 ? Tak je to zamýšleno?

To by bylo rozumné a hezké ... navýšit kapacitu ložiska při upgradu studny a dolu :) ... kapacita * ( 1 + (level * 10)/100)

Jsem pro :D

Fidorka
19.04.13, 10:52
Ano, tak nejak som to myslel...Konkretne cisla som nijak zvlast ale neriesil...:-)

Kubamorlo
19.04.13, 18:31
Ten vzorec trošku moc složitej stačilo by kapacita * 1 + level/10 mnohem jednoduší :-D
Ale aji celkem dost dobrej nápad osobně bych to taky bral, hlavně u uhlí, kterýho není nikdy dost...