PDA

View Full Version : Spusteni na androidu

Uterix
25.11.12, 07:18
zkousel jsem hru spustit z tabletu a bezuspesne.
Mam nainstalovany Flash player v. 11.1.115.27 , android verze 4.0.4.
Zkousel jsem to jak z nativniho prohlizece androidu, tak z mozilly.
Probiha to asi takto:
Prihlasim se na ucet, kliknu na spustit hru, probiha nacitani po kterem se dostanu do sveta. Vidim, jak se nacitaji textury, oznameni o dorucene poste a ukolech, ale cca po deseti sekundach se to jakoby restartuje a dojde k opetovnemu nacitani hry.
Da se s tim neco delat?

Warder
25.11.12, 09:19
Skus pouzit Puffin browser. ;)

Uterix
25.11.12, 10:12
proc mas za tim ten smajlik? Ja se ptal zcela vazne.

Uterix
25.11.12, 14:01
Zkusil jsem ten Puffin a hra na tom bezi. Akorat je trosku problem s posunem obrazovky, jeste musim prijit, jak na to.

Warder
25.11.12, 17:53
proc mas za tim ten smajlik? Ja se ptal zcela vazne.

Smajlik mal bit zmurknutie, len akosi tu maju ich velmi slabu zbierku a priradilo skratku zmurknutia k takemu usklabku. Nic ine v tom nehladaj.

Warder
25.11.12, 18:06
Zkusil jsem ten Puffin a hra na tom bezi. Akorat je trosku problem s posunem obrazovky, jeste musim prijit, jak na to.

V lavom spodnom rohu mas ikonu mysky, klikni na nu a mal bi sa to zobrazit v pravom dolnom rohu virtualny touchpad.

Nexal
28.11.12, 15:21
V lavom spodnom rohu mas ikonu mysky, klikni na nu a mal bi sa to zobrazit v pravom dolnom rohu virtualny touchpad.
Jestli jsem dobre pochopil "posun obrazovky" tak vedle zvuku a hudby v nastaveni je mala kamerka, ktera otevre klikaci pohyb po mape.

Spulik
03.01.13, 13:14
tak po včerejším několikahodinovém hledání mohu potvrdit, že jsem jiný prohlížeč který by tuto hru zvládl na Androidu 4 než je Puffin nenašel.

ale rád bych se zeptal zda někdo tuhle hru zkoušel na telefonu s displejem 3,5 - 4"? neptam se na funkcnost (s Puffinem to pude), ale na to jak to vypada na mobilu s malym displejem jestli je tam mozne aspon davat nabidky na trziste, polsat pruzkumnika apod.

blackb2189
05.01.13, 17:12
tak po včerejším několikahodinovém hledání mohu potvrdit, že jsem jiný prohlížeč který by tuto hru zvládl na Androidu 4 než je Puffin nenašel.

ale rád bych se zeptal zda někdo tuhle hru zkoušel na telefonu s displejem 3,5 - 4"? neptam se na funkcnost (s Puffinem to pude), ale na to jak to vypada na mobilu s malym displejem jestli je tam mozne aspon davat nabidky na trziste, polsat pruzkumnika apod.

Tak jsem to zkoušel na Galaxy S I tzn. 4". A musim říct, že reálně je to tak na poslání těch průzkumníků a obnovení dolů - to úplně v poho. Když budeš mít dost nervů, tak zvládneš zadat i nějaký ten obchod. Ale jinak na hraní to určitě není. Nehledě na to že mi nevím proč nefungovalo to posouvání přes kamerku. Šlo jen zoomovat. Nevim jestli bych si dokázal představit to nějak více hrát i na větším telefonu. Myslím že ne, ale na tabletech to už musí být paráda.

P.S. Zkoušel jsem to doma na wifi tak nevím co s tím udělá mobilní internet :(

Cvrcek
08.01.13, 15:50
Ahoj, díky vám jsem si nainstaloval Puffin a po chvili nezdaru zjistil i jak posouvat s mapou. Spustite trackball vlevo dole a pak musite dvema prsty, jedim po trackbalu a druhym mimo nej. Misto sipky se zobrazi ruka a posouva to. HTC desire Z. Pomalý 800mhz mobil.

Rvak
10.01.13, 17:12
Tak sem taky zkusil ten puffin, ale je bída že flash vám to nechá jen na 14 dní a pak si musíte koupit full verzi...

blackb2189
11.01.13, 11:50
Tak nakonec jsem to vyřešil ještě elegantněji. A to tak, že si nainstalujete TeamViewer do PC i mobilu a v podstatě ovládáte vzdálenou plochu. Dokonce se mi zdá že to žere méně mobilního internetu. A celkově se to dá ovládat rychleji a přesněji. Jen musíte oželet nějaké to zkreslení barev kvůli kompresi.

Gogocop
13.01.13, 00:38
Ten Teamviewer byl dobry tip. Dik. Mam motorolu atrix s lapdockem a funguje to dobre i s pomoci klavesnice. Parada je prepinani mezi monitorama. Zkusil jsem i webovou, ale tam je to neovladatelne :-)
Pred mesicem jsem to na telefonu s lapdockem hral v pohode a ted me to pada po 20s. Asi nejaka aktualizace znarocnila tu hru na HW :-)

Pipi
14.01.13, 10:35
Tak já jedu na Puffinu, ten pohyb je sice trochu opruz, ale na to, aby se člověk podíval, jaké jsou denní úkoly, poslal průzkumníka a geologa, spustil produkci v kasárnách a zásobárně a obnovil doly je to v klidu.

Nainstalovala jsem free verzi, píšou sice, že je na 14 dní, ale hned se mi to prodloužilo na měsíc a pak se vygenerovaly kódy, které při použití na jiném telefonu / tabletu zase prodlužují o měsíc, a lze to takhle protahovat až na rok, takže se stačí jenom s někým domluvit, aby si dal instalačku a použít ten jeho kód.

Moje kódy zde:
mnkmjxkjzxxjb
xgfeicadnhmpb

Spulik
23.02.13, 14:55
Rád bych se zeptal zda se neplánuje mobilní verze hry. Prakticky by stačilo aby hra vypada podobně jako např. mobile hry od Gameforge (WarGame, Knight Game, atd.) Tz. jen textový režim s obrázky - žádné animace apod. nesmysli které k pasivnímu hraní nejsou třeba.

Lucka1001
13.04.13, 19:16
Ahoj,
prosím, mohl by mi někdo popsat, jak se pomocí Puffin browser posouvá Settlers mapa? Díky:-)

Deda_Lebeda
25.06.13, 17:18
Ahoj,
přidám svou zkušenost. Puffina jsem zkoušel, ale nic moc. Používám Photon Browser (momentálně verze 1.9) a s maximální spokojeností. Je to shareware takže pokud chcete emulovat flash, pak se můžete rozhodnout mezi koupí verze Premium, nebo pokračovat s reklamou. S posunem ani psaním není žádný problém. Emulace Flashe se dá dokonce optimalizovat - priorita modu, počtu portů, šířky pásma apod.

Mám to na Nexus 7.

Bufinos
28.12.13, 21:55
Super, na to doplnění to úplně stačí, já používám ten Gamepad vpravo dole vedle klávesnice. Tím křížem se posouvá mapa super, a pak ho vypnu a jedu normál. Díky za radu, konečně v práci můžu být online a pařit.

Spulik
06.01.14, 16:40
no nevim. Ja ted ten Photon Browser zkusil a napsalo mi to, že nemam naistalovanej flash což asi bude trochu problém jelikož Androdid od verze 4.1 flash nepodporuje
Bohužel ani s Puffinem jsem nevymyslel pohyb po mapě - ani gamepad mi nefungoval - pouze otevřít klávesnici, kliknout na mapu a potom na klávesnici číslo sektoru, ale to je dost omezenej pohyb ovzláště na tabletu

Deda_Lebeda
01.02.14, 14:05
no nevim. Ja ted ten Photon Browser zkusil a napsalo mi to, že nemam naistalovanej flash což asi bude trochu problém jelikož Androdid od verze 4.1 flash nepodporuje

Pokud nespustíš emulaci flashe tak to samozřejmě nejede a chová se to jako jakýkoliv jiný prohlížeč ... vedle příkazového řádku je ikona blesku, klikni a prohlížeč se přepne do flashe - měla by ti naskočit hláška: Chcete zakoupit premium, nebo pokračovat s reklamou ... dej pokračovat s reklamou a je to ...

kotelkotelnik
21.02.14, 09:09
zkousel ste to nekdo http://www.youtube.com/watch?v=v1aMOIZOC2M

BB_Kahsi
21.02.14, 13:17
Ahoj,

velmi silně nedoporučuji dávat hesla aplikacím třetích stran, obzvláště když jsou z .ru stránek. Mohlo by se taky stát, že svůj účet už neuvidíte vůbec, nebo bude vybraný.

BB_Kahsi

epidemia
10.03.14, 16:20
mam problem hral som dlho cez telefom za pomoci photon browser a zrazu to nejde prihlasit ze vseobecna chyba opetovne nacitajte stranku ale aj tak nic :-(

VodnikVavrinec
12.03.14, 16:58
už na první pohled je vidět, že je to "podvrh".
například:
obrázky se vůbec nemění
nejsou vidět lvl budov
není poznat bonus na budově
není vidět žádné naleziště

atd..

VodnikVavrinec
12.03.14, 16:59
už na první pohled je vidět, že je to "podvrh".
například:
obrázky se vůbec nemění
nejsou vidět lvl budov
není poznat bonus na budově
není vidět žádné naleziště

atd..

sumik6
16.03.14, 14:01
prosím poradte jak to mám zprovoznit na tabletu, porád to pomě chce stáhnout flash player

Ravise
16.03.14, 15:20
A zkoušel jsi nainstalovat flash player?

CZDJJ
26.03.14, 07:32
ahoj, jde to hrát, je to sice trosku krkolomne, ale stáhni si Photon Browser, je tam ikonka blesku (Flash), spust j a prihlas se, ale je totak na poslani pruzkumaku a geologu, moc se to neda . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsverse.photon

certiksk
13.04.14, 01:40
Zdravím tak jsem podle toho co sem tu četla zkoušela nainstalovat různé flashe a bez úspěchu. Prihlásim se ale když chci spustit hru chce to po mě Adobe flash. Mám android 4.0.4 mobil Xperia miro. Nejde mi puffin, photon......... Zkrátka nic co s tím?

janachopperik
29.08.14, 21:47
Dopadl jsem úplně stejně, Settlers jsem nebyl schopen spustit.

eda82
23.09.14, 02:27
aHOJ JA UZ PRES ROK NA DROIDU POUZIVAM PROHLIZEC PUFFIN A SEM SPOKOJEN HRA TAM JEDE . JE TO SICE SPIS PROVIZORIUM ALE JEDE.

Cechys
01.04.15, 20:49
Tak jsem zpět na PC. jakmile jsem se přihlásil z mobilu, na PC mě to vykoplo. Je to program Puffin browser, jde o prohlížeč, který má instalován flash player, bohužel, na to, aby jste ho mohli používat si ho buď musíte zakoupit na rok za asi 30 kč, nebo se zaregistrujete a na 14 dní dostanete kód, kdy je to zdarma. Na nějaká dobra a pod zapomeňte, je to max tak na poslání průzkumníků a výrobu army, bonusy netuším jak půjdou. :-)

Cechys
01.04.15, 21:00
Dopadl jsem úplně stejně, Settlers jsem nebyl schopen spustit.

Po nainstalování Puffin browser, zadáte aderesu TSO a poté se objeví obrazovka s tím, že nemáte nainstalovaný Flash player, klikněte na tu ikonku, přehodí vás to na jinou stránku, kde se zaregistrujete a po té vám do zadaného mailu přijde kód, ten zadáte a potom už jde TSo spustit normálně. Kód který obdržíte po registraci je pouze na 14 dní. :-)