PDA

View Full Version : upravy

veny232
13.04.13, 15:41
Aukce- kdyz neco koupim v aukci nebo nekoupim ,hodi se aukce na prvni stranku a musi se to znova hledat to je peknej opruz.Dále pokud si nechám aukci srovnat podle ceny hodí mě to zase na první stránku ,nechápu proč to nemuže srovnat stránku kterou mám otevřenou podle ceny ,kdo má zase ten potřebnej materiál hledat.Pokud dám seřadit cena verzus nabídka tak to také neumí seřadit podle materiálu a ten materiál podle ceny. Podívejte se do world of warcraft jak má pořádná aukce fungovat.
Nekam poslu armadu nebo zadam ukol nebo pouziju bonus a nejde to zrusit tudle jsem cekal 12 hodin az vyprsi bonus na budovu abych na nej mohl dat talir ryb na ukol ,a neslo s tim nic delat nijak to zrusit. V okamzik kdy jsem posilal armadu se me prehodila jeji cesta kudy jsem nechtel a take to neslo zrusit !!!
Budovy by měli vyrábět víc a aukce by měl mít člověk víc volnejch slotu ,celkově je ta ekonomika v té hře dost slabá a spatně funguje.
Chybí ve hře nějakej přehlednej a jednotnej výpis budov ,tabulka ve které po rozkliknutí uvidím dřevorubec 3x (540) stáje 2x (120) nebo něco takového pěkně pod sebou .Zatím se to musí hledat v tom přehledu ekonomiky a všechno zvlášt rozklikávat.
Bonus z talíře ryb je k ničemu je strašně malej např. tavírna železa pracuje 12 min takže během toho talíře vyrobí na urovni jedna pouhé dva slitky navíc to je uplně k ničemu.Vlastně by to řešilo to upravení výroby budov která je děsně malá a hra se kuli tomu zbytečně táhne a není tam co dělat.

SipkovejRuza
13.04.13, 17:57
Tak hraj něco jiné, když ti tohle vůbec nevyhovuje. :(

Nic nefunguje, všechno je špatně, jiná hra to má lepší ... nikdo tě to nenutí hrát.
Být to rychlejší, tak nemáš za chvilku co dělat ...

veny232
13.04.13, 18:55
Tahle hra má obrovskej potenciál kterej není využitej .Píšu to sem aby s tím něco udělali , pokud by byla hra rychlejší a nebylo by co dělat tak v ten okamžik stojí celej tým vývojářů za prd a nemac vubec co s tou hrou dělat na trhu!! Naštěstí se nezdá že by to tak bylo , a pro to sem píšu věcné připomínky aby to mohli zlepšit. A protože ty tomu evidentně vůbec nerozumíš tak prosím nekomentuj moje články děkuju. Podle tvého příspěvku hádám že je ti tak 10 let max.

Sort
13.04.13, 21:14
Souhlas s Ruzou

SipkovejRuza
13.04.13, 22:46
...
A protože ty tomu evidentně vůbec nerozumíš tak prosím nekomentuj moje články děkuju. Podle tvého příspěvku hádám že je ti tak 10 let max.

podle toho, že si se teď zaregistroval (6.4.), tak o té hře víš hodně málo, aby si mohl soudit ...
nevíš nic - nic o hře, nic o mně ... nejdřív se něco nauč, něco odehraj a pak suď a poučuj :)