PDA

View Full Version : Společný ostrov cechu

FerygeryCZ
11.04.13, 20:20
Ahojte, napadlo mě, že by bylo dobré mít společnou mapu pro cech, kde by byla hlavní budova, jak je zmíněno v jednom z jiných příspěvků. Dále by se tu dali stavět budovy z cechovních zásob, tím by se zásoby množily a dali vyměňovat na nějakou cechovní měnu za kterou by se kupovali různé bonusy, ůkoly, dobrodružství a třeba i cechovní armáda atd..
Mě osobně to příjde jako dobrý nápad, snad se vám to bude líbit.

Moor8
11.04.13, 21:10
Nezní to špatně, jen jaké by bylo povolení a kdo by umísťoval budovy. Aby nevznikaly hádky.

FerygeryCZ
12.04.13, 15:24
No vidíš, povolení by se kupovali za ty suroviny. S umístěním by se to dalo vyřešit tím, že by vůdce za jedno povolení postavil ,,stavební plochu" kterou by někomu třeba přidělil, nebo tak a on tam pak něco postavil.

MareCZEk
18.04.13, 22:14
tohle by bylo dobrý, ale znamenalo by to celý nový systém do hry a nevím jestli něco tak velké se bude teď měnit

Radiak
17.06.13, 13:13
Ostrov by ale musel být tak 4x vetší jestli jsem tě pochopil. Pochopil sem tě tak že by tam mohl stavět další

Alfajk
17.06.13, 17:13
klidne by to mohlo bejt tak,ze by se pouze kupovali budovy za suroviny a ty by se uz samy umistovali na ten cechovni ostrov(cimz by se zamezilo dohadovani o pozici budovy)

McKvak
03.07.13, 09:58
Společný ostrov cechu není špatný nápad. 4x větší by ani být nemusel stačilo by tam mít třeba 5-10 budov výroben s pevně daným místem a sklad kam by se posílali suroviny na stavbu a upgrade budov a produkce rozložená na členy cechu by se poíslala zpátky...

Herodes14
15.07.13, 17:13
Jeden z nejlepších nápadů!!!