View Full Version : Ukončnení velikonoční události
v popise velikonoce se píše, že po 10.4. už nebude možné vejce najít ani začít velikonoční úkoly. Co znamená to druhé tvrzení? Že nebude možné zahájit další sadu 5ti úkolů, nebo že nebude možné zahájit ani jednotlivé podúkoly (a tedy pokud člověk nestihne dokončit nějaké podúkoly, přijde o závěrečnou prémii)? To by znamenalo, že dostat úkol "najít 20 vajec díky střednímu hledání" v poslední vlně je celkem šikana.
Hlavně, když to člověk dostane už podruhé!!!
Bylo be celkem fajn, kdyby někdo z moderátorů odpověděl dříve, než bude 10.4., ať lidé ví, zda mají úkol dohrávat, nebo dokončit za drahokamy...
Ahoj,
znamená to, že už nepřijde nový hlavní. Stále jde dodělat ty čekající + začaté. Odměny samozřejmě budou. K hledání vajíček: Víme o tom, bude se to automaticky plnit každý večer, i když se těch 20 vajíček nenajde.
BB_Kahsi
Ten kvest mám už od včerejška ( tuto sadu kvestu už podruhé) ale večer se nesplnil je aktivní pořád tak ta automatika nějak nefunguje :D
ex_MOD_Leonell
09.04.13, 01:35
Ten kvest mám už od včerejška ( tuto sadu kvestu už podruhé) ale večer se nesplnil je aktivní pořád tak ta automatika nějak nefunguje :D
jj mě taky ...
až po 10.4. ... do té doby máš stále možnost hledat !
leonell a ked skonci velkonocne co bude potom? bude zas niejaky event podobny ako 4 vetry?
ex_MOD_Leonell
09.04.13, 18:49
leonell a ked skonci velkonocne co bude potom? bude zas niejaky event podobny ako 4 vetry?
Určitě bude pro nás něco vymyšleno, ale dozvíme se to až po TSO Velikonocích - po 17.4.
Zdravím
Nevím jestli se tu nebo někde v jiným vlákně někdo ptal na to co se zeptám:
Do kdy bude fungovat nákup u obchodníka za vel.vajíčka?
Zdravím
Nevím jestli se tu nebo někde v jiným vlákně někdo ptal na to co se zeptám:
Do kdy bude fungovat nákup u obchodníka za vel.vajíčka?
do 17.4. stačí číst pořádně