PDA

View Full Version : Návrhy na zlepšenie hry a ušetrenie času !

bujdo30
28.03.13, 19:31
Zdravím všetkých settlerov,
mám tu pár nápadov ktoré by nám všetkým mohli uľahčiť hru....
1.Kasárne- pri výrobe jednotiek by sa výroba mohla zadávať po viacerých jednotkách alebo tam pridať loty ako na trhu. Dôvod - keď chcem dať vyrábať 2 000 jednotiek tak 2000/25 = 80 tzn. 80 krát musím zadať výrobu je to zdĺhavé a otravné !
2. Keď mi spadne dol a niesom online tak keď sa prihlásim mohol by ma čakať niaky výpis o tom čo mi všetko spadlo aby som to nemusel hľadať po celom ostrove.
3. Niaky lepší súpis budov ktoré mám postavené. Keď si pozerám produkciu a som v mínuse tak mi niaka budova chýba takže musím dostavať a spočítať si budovy. Prehľad v ekonomike je pre mňa neprehladný pretože sa to celkom zle počíta. Takže napr. tavírna železa - 5
4. Mať možnosť mať viacej kasární.
5. mám dosť plný ostrov ale chcel by som ešte kúpiť povolenia za drahokamy ale nemôžem pretože to je obmedzené - navrhujem zrušiť toto obmedzenie .... vy prichádzate o peniaze :D
6. Obsadzovať nové ostrovy rôznej veľkosti nech sú tam tábory a vodcovia podobne ako na domovskom. PVP - aby sme mohli bojovať hráč proti hráčovi alebo cech vs cech ... cech môže inému cechu vyhlásiť vojnu a bojovať o ostrovy !domovský ostrov by bol nedobitný!:cool::cool::cool::cool:
Za vyjadrenie hráčov, moderátorov a členov BB Ďakujem.
S pozdravom Bujdo30

MOD_Gryphem
28.03.13, 20:10
Zdravím všetkých settlerov,
mám tu pár nápadov ktoré by nám všetkým mohli uľahčiť hru....
1.Kasárne- pri výrobe jednotiek by sa výroba mohla zadávať po viacerých jednotkách alebo tam pridať loty ako na trhu. Dôvod - keď chcem dať vyrábať 2 000 jednotiek tak 2000/25 = 80 tzn. 80 krát musím zadať výrobu je to zdĺhavé a otravné !
2. Keď mi spadne dol a niesom online tak keď sa prihlásim mohol by ma čakať niaky výpis o tom čo mi všetko spadlo aby som to nemusel hľadať po celom ostrove.
3. Niaky lepší súpis budov ktoré mám postavené. Keď si pozerám produkciu a som v mínuse tak mi niaka budova chýba takže musím dostavať a spočítať si budovy. Prehľad v ekonomike je pre mňa neprehladný pretože sa to celkom zle počíta. Takže napr. tavírna železa - 5
4. Mať možnosť mať viacej kasární.
5. mám dosť plný ostrov ale chcel by som ešte kúpiť povolenia za drahokamy ale nemôžem pretože to je obmedzené - navrhujem zrušiť toto obmedzenie .... vy prichádzate o peniaze :D
6. Obsadzovať nové ostrovy rôznej veľkosti nech sú tam tábory a vodcovia podobne ako na domovskom. PVP - aby sme mohli bojovať hráč proti hráčovi alebo cech vs cech ... cech môže inému cechu vyhlásiť vojnu a bojovať o ostrovy !domovský ostrov by bol nedobitný!:cool::cool::cool::cool:
Za vyjadrenie hráčov, moderátorov a členov BB Ďakujem.
S pozdravom Bujdo30

1) Tento návrh je častý a už byl poslán vývojářům.
2) Tento návrh je častý a už byl poslán vývojářům.
3) V mínusu můžete být - logicky => pokud máte větší spotřebu než výrobu.
4) Zbytečné. Pak by bonusy na kasárny postrádaly smysl.
5) Není potřeba. Budovy se dají rozestavit a "vylevelovat", že dokážete použít všechny +10 licence.
6) PVP bude a chystá se. A než se někdo zeptá: ne, nevím kdy.

bujdo30
28.03.13, 20:38
ten bod 3. som myslel to že aby bol niaky výpis koľko a akých budov mám napr. drevorubač = 10, píla = 5 atď aby som to nemusel počitať manuálne ale aby som to mal hneď vypísané. Viem že tu niektoré návrhy sú ale chcel som to zhrnúť. K bodu 5 by som chcel či by ste to nemohli posunúť vývojárom. Vám ako moderátorovi je to jedno lebo nieste platený. Ale vývojárov by to možno zaujímalo pretože sú to ich peniaze a myslím že niesom jediný kto tu kupuje stavebné povolenia + keď bude nový ostrov tak ich budem tiež potrebovať. Za odpoveď ďakujem a prosím vás bod 5. by ste mohli navrhnúť vývojárom. Ďakujem.

Kubamorlo
29.03.13, 09:18
Hodně z těchto věci už bylo řešno v jiných threadech; stačí jen HLEDAT...
Je toho tu tolik, že jenom to vypsat by byl problém a proto se mě nechce :-). Ale skus si to (Hlavně sticky) projít a můžeš k tomu něco napsat.

DouzeE
29.03.13, 16:29
Taky me napadlo vylepseni. Setrizeni pratel a bratru z cechu v chatu podle jmena, levlu, ci online/offline stavu. Nekdy je celkem otrava hledat jednoho clena z 99ti abych mu napsal zpavu ci nahodil bonusy..

Lohreine
06.04.13, 09:54
Informační okna - zprávy, které se zobrazí, když např. přidám něco na dům starosty nebo se mi dokončí armáda apod. by se mohla zobrazovat spíše třeba pod avatarem nebo vpravo dole nebo nahoře v rohu, kde se nic nezobrazuje. Takto mi to někdy brání se hned podívat na stav lidí a armády a musím počkat, až informační okno zmizí.