PDA

View Full Version : Nemožnost zrušení cechovního úkolu

HanziCZek
28.03.13, 08:56
Zdravím,
již týden nám nefunguje odebírání cechovního úkolu. Vyvojáři to prý řeší, tak snad to bude do roka vyřešeno.
Mám ale dotaz, zda-li jsem jedinný, nebo má někdo další takový problém?

Díky za odpovědi,
HanziCZek, velitel cechu Night Watch

peal
28.03.13, 09:48
Zdravim a pozdravuji, jsem ze stejneho cechu, a jen bych doplnil, ze nejde zrusit zadny ukol - jeden jsme horkotezko dokoncili, ale co jsme zatim zkouseli, nesly zrusit ani dalsi dva v poradi. nakonec se to vzdycky nejak podari dokoncit, ale kdyz vam padne dvakrat po sobe dokoncit piraty, tak to proste trva.

Jako jednotlivci v podstate nemame sanci na pomoc ze strany podpory, ale pokud by to byl rozsalejsi problem, treba se tim nekdo zacal zabyvat.

CatfoodCZ
14.04.13, 12:32
Problém se zrušením úkolů cechu stále přetrvává.

ex_MOD_Leonell
15.04.13, 10:37
Zdravim a pozdravuji, jsem ze stejneho cechu, a jen bych doplnil, ze nejde zrusit zadny ukol - jeden jsme horkotezko dokoncili, ale co jsme zatim zkouseli, nesly zrusit ani dalsi dva v poradi. nakonec se to vzdycky nejak podari dokoncit, ale kdyz vam padne dvakrat po sobe dokoncit piraty, tak to proste trva.
Jako jednotlivci v podstate nemame sanci na pomoc ze strany podpory, ale pokud by to byl rozsalejsi problem, treba se tim nekdo zacal zabyvat.

Podpora pokud vím a mám informace od hráčů, kteří tam psali, tak přeposlala chybu vývojářům.
Co víc může podpora udělat?
Řeší věci, které může vyřešit a předává dál věci, které nejsou v jejich silách ...

Chyba se musí najít - příčina té chyby (ta skutečná) ...
Přeprogramovat.
Otestovat (zkuste se podívat na test server) ...
... a pak může být nasazena ...