View Full Version : Automatické znovuvyslání průzkumníka na hledání pokladu
Hodila by se možnost automatického posílání průzkumníka na hledání pokladu. Nemám rád, když se fláká, protože jsem zrovna mimo PC :D Nejhorší na tom je to, že mi to rozhodí i hledací harmonogram (dokončení v 13:00 a v 1:00 ráno při 12h hledání ... na třeba 16:00 a 4:00 :mad:).
V menu každého průzkumníka by bylo zaškrtávadlo "po dokončení hledání znovu vyslat na stejný průzkum" a rušilo by se to v menu jak je možnost zkrátit hledání na půlku pomocí diamantů.
Hledání adventur bych do toho nezahrnoval - zbytečná komplikace s automatickým placením surovin (mincí a klobás). Ty se nehledají tak často, dá se to ukočírovat růčo.
SipkovejRuza
28.03.13, 08:40
To neprojde ... usnadnilo by to činnost farmám.
Je to hra. Hrajme si a nebo toho nechme ...
V šachách taky neřekneš soupeřovi ... táhni podle hry tohodle velmistra za mne, ale musíš si to odtahat sám :)
Nastav si začátky hledání na dobu kdy jsi u PC ... podobně jako když bereš antibiotika :)
To bys pak další chtěli - automaticky
z hvězdy na starostu
postavit pole
obnovit buff
vyslat geologa když se má dotežit a jednou za čas by přišli pokecat na chat.
... bylo by to hezké, ale to už si nemusíš pak hrát a nechat vše na automatu :)
A dost lidí hledá právě adv. a stále ...
Každý člověk má svůj styl ...
Spíš bych dal něco takovýho u geologa; najít všechna ložiska v sektoru (doba trvání 24 hod, našel by všechny "možné" ložiska v sektoru; level 30) a ještě najít všechna ložiska od rudy (kámen 30 min; měď 1 hod; mramor 4 hod; železo 12 hod; uhlí 30 hod; zlato 30 hod). Časově by to sice nebylo výhodné (trvalo by to déle než ručně), ale stejně by to pomohlo. Ale u průzkumníka nevim... A ten geolog by mohl být nějaký speciální typ...
to už rovnou nastavte všechno abyste nemuseli sedět u pc vůbec,včetně těch geologů a průzkumníků, vše aby bylo automaticky....
ještě generál aby útočil sám, stačilo by jen poslat přesný počet vojenských jednotek na adventuru a o nic víc se nestarat.....
to už jste na tom tak závislí? :-DD