PDA

View Full Version : Nelze splnit úkol (omezení levelem)

Adam
24.11.12, 09:22
Zdravim, mam takyto problem a nie len pri jednej ulohe.

Nemoznost splnit ulohu, aj ked mam vsetky podmienky pre nu splnene na uspesne splnenie.

Dakujem za odpoved

Spek
24.11.12, 13:23
Taky mam ten problém,prý bude nasazen Hotfix který to opraví.

King_OS
24.11.12, 22:02
Myslim ze to souvisi s omezenim podminek nesmyslne i zezhora. Tedy s vysim levelem nesplnuji podminky ? :-)

Archik
24.11.12, 23:07
Já mám ten samý problém http://ulozto.cz/xCFVEgh/settbug-jpg nejde mi dokončit úloha, je jich více i když podmínky mám splněné.

Paran
25.11.12, 19:23
Jo to omezení ze shora levelem je nesmysl. Pár questů teď nemohu splnit.

MiloshCZ
27.11.12, 08:37
taky mám problém s úkolem. Konkrétně s "Další sektory". Mám prozkoumaný celý ostrov a tenhle úkol visí zamčený.

Adam
27.11.12, 12:25
Zaujimave zatial som sa nedozvedel od ziadneho admina v com je problem, evidentne ich to nezaujima.

Archik
27.11.12, 14:39
jenze dokud problém nevyřešej je alespon pro me zatím hra nehratelná jsem zaseklý na questu s pekárnou a tím sem dojel

Krwell
27.11.12, 15:57
Naprostá většina Q funguje, některé jsou opravdu nefunkční a administrátoři o nich ví, stejně jako o dalších nedokonalostech. Hra je v 99% normálně hratelná a pokud máte vy nyní nějaké problém s Q nijak to nezvýhodňuje další hráče, protože mají stejné;-)

ALDORAN
27.11.12, 23:27
takisto ako to nejde mne tu sú screeni
http://pictu.cz/?di=HNM2
http://pictu.cz/?di=ONBK

dohteM
28.11.12, 13:50
Snad se tenhle problém rychle vyřeší, protože je to fakt nepříjemné, když nemůžete splnit úkol, který vám zaručí progres ve hře.

cejka
03.12.12, 00:15
U setu úkolů "Jednotky bojující na dálku" je u zamčeného úkolu "Ostatní ostrovy" povinnost dokončit úkol "Dlouhé luky", ten ale nikde nevidím. Je to chyba v překladu, zase problém s odemykáním úkolu nebo obojí?

mad_duck
03.12.12, 23:29
cau ja mam problem u questu jednotky prvniho uderu 3 podquesty hotove a 4 sviti sede i kdyz mam ukoly splnene.tzn mam level a quest nutny k otevreni.

dohteM
04.12.12, 12:11
Je to zabugované jak víno. Já mám například úkol splněný, ale nejde za něj převzít odměna.. Je toho moc, snad se to v nejbližší době opraví protože to celkem pije krev....

Lukydost
05.12.12, 09:59
ani mě tento qvest nefunguje

MiloshCZ
06.12.12, 08:06
Po updatu se některé úkoly splnily, ale pár mi jich stále zůstává zamčených. Konkrétně se jedná o:
- Další bonusy -> Chytrý tah (potřebná úroveň 16-17, já mám 25)
- Milice -> Milice (potřebná úroveň 21-21, já mám 25)
- Jednotky prvního úderu -> Taktik (potřebná úroveň 23-23, já mám 25)

Anubis
06.12.12, 08:43
No kazdopadne ukoly ktere nejdou splnit (byli preskoceny diky dosazeni vyssiho lvlu a jiz se nezoobrazi ..napr ukol pro lvl 15-17..a uz mam pres 20) by bylo dobre smazat popripade aby se nezoobrazovali (ten hlavni ukol)..naprd Vyroba kamenu atd..

NoMAC
06.12.12, 17:15
mám úplně ten samý problém jako mad_duck post13

Lemounkata
06.12.12, 22:20
Mám ten samý problém, i ve stejných úkolech...Koukám, že se to řeší už dlouho...:(

Nexal
08.12.12, 20:46
http://pictu.cz/?di=ZTYN

Saimik
10.12.12, 15:57
Nevíte prosím někdo v jaký fázi je oprava úkoly - Milice -> Milice (potřebná úroveň 21-21, já mám 22)? Jen jestli mám čekat na exp. body z úkolu nebo jestli mám obětovat 20 - 50 % vojáků v boji pro získaní expů.

Pitbull18
12.12.12, 20:21
Já nemůžu dokončit úkol: Milice a Taktik :/

Elfi
12.12.12, 20:53
Čekající úkoly - pozdní večeře - zaplaťte ze skladu 100 klobás. Fajn. Klobásy mám, posuvník je celý zelený a tlačítko na zaplacení? Asi zůstalo ležet programátorům na stole. Kdyby to byl jedinný úkol, tak přivřu oko, ale už je jich několik a všechny stejné. Udělej tohle a když to člověk má připravené, tak to nejde, protože schází tlačítko na odeslání, zaplacení, použití. A dárky, bonusy, zlato, mramor a další věci jsou víte kde..... A přitom to denedávna fungovalo. Murphyho zákon? Opravíš li jednu chybu, dalších pět se najednou objeví? Prosím opravit. Stejně jako les co nejde těžit a další věci zde již popsané.

A jedeme dál. Další úkol a další chyba. Opět "čekající úkoly" - nesprávné pořadí - nakupte od ostatních 100 jednotek mramoru. Tak to jak DEBIL nakoupím a nic!!!! Posuvník je i nadále šedivý, jako bych nic nekoupil. Tak že jsem bronzové meče mohl využít lépe a radostněji. Místo toho, abych je dal za mramor, kterého mám sám dost.

Lucas
13.12.12, 00:39
čekající úkoly čekají až dokončíš aktuální denní úkol

Lucius
13.12.12, 05:45
Ne vždy, mě ho blokuje i to, že jsem dostal druhou adventurku štědrovečerní večeře a dokud jí nesplním, tak mi taky nejdou.

Carpus
14.12.12, 11:16
Přidávám se.Mám splněno "Santův pomocník" a "Teplý nápoj" ale úlohy stále visí jako nesplněné.

Severeno
15.12.12, 17:35
Ahoj, dá se vůbec něco dělat, když překročím lvl dřív než dokončím některé úkoly co jsou omezeny lvlem?

Plánuje se tuhle vadu dát pryč.

Díky Severeno

Lucas
15.12.12, 17:38
plánuje

P1sk0t
16.12.12, 18:58
A kdy to bude?

SeFF
16.12.12, 19:16
Těžko říct. Může to přijít nejbližším updatem či až na nový rok.

Thespia
16.12.12, 20:49
Také mi nejdou splnit některé úlohy, neb už mám vyšší lvl než v jakém rozmezí splnit jde. Konkrétně například úkol "Taktik" je pro level 23-23, ale já už jsem lvl 24, takže se mi neotevřel. Procházela jsem to a takových úkolů tam koukám bude víc. Přidávám se k ostatním a prosím o brzkou opravu, děkuji.

Rakato
16.12.12, 23:47
Taky mám zablokováné úkoly Taktik a Milice. Omezit splnění horním levelem (zvláště způsobem na jediný level) je hloupost. Lidi mají různé priority postupu a tohle bude spolehlivě blbnout i do budoucna. Bohužel zároveň dojde k zablokování celé sady úkolů. Nejjednodušší řešení je zrušit omezení horního levelu.

Na jedné straně jsou hráči tlačeni k rychlému dosažení levelu 26 aby se mohli zapojit do meziserverové soutěže Konec Světa a na druhé straně je hra takhle hloupě omezuje - nejde jen o tyhle dva kritické úkoly, stejně se mohou projevit i další úkoly ve vyšších levelech. Settlers přece nikdy nebylo o sledování jaký mám právě level.

Alean
17.12.12, 20:12
Malý santův pomocník: už dvakrát jsem udělala, co jsem měla a pořád nemám splníno.

Richard22222
18.12.12, 19:02
Tak jak jsem zjistil, tak v úkolu hledaní pokladu - mince na ulici asi musí být postavená ulice. Je to sice celkem logické, ale v návodu se píše, že ulice jsou jenom na okrasu. Jakou dobu tenhle úkol plním a nic. Postavil jsem pár ulic a ejhle, hned na první pokus hotovo. Asi trochu chybka.

Rakato
18.12.12, 22:29
Nemusí být postavená ulice. Našel jsem i bez toho. Jo - trvalo to vícero dní a úspěch byl až po postavení zlatého dolu :-)

Nexal
19.12.12, 05:15
Tak jak jsem zjistil, tak v úkolu hledaní pokladu - mince na ulici asi musí být postavená ulice. Je to sice celkem logické, ale v návodu se píše, že ulice jsou jenom na okrasu. Jakou dobu tenhle úkol plním a nic. Postavil jsem pár ulic a ejhle, hned na první pokus hotovo. Asi trochu chybka.
Poradne si precist zadani, ne vymyslet svoje na zaklade nazvu ukolu.

SipkovejRuza
19.12.12, 09:28
Čekající úkoly - pozdní večeře - zaplaťte ze skladu 100 klobás. Fajn. Klobásy mám, posuvník je celý zelený a tlačítko na zaplacení? Asi zůstalo ležet programátorům na stole. Kdyby to byl jedinný úkol, tak přivřu oko, ale už je jich několik a všechny stejné. Udělej tohle a když to člověk má připravené, tak to nejde, protože schází tlačítko na odeslání, zaplacení, použití. A dárky, bonusy, zlato, mramor a další věci jsou víte kde..... A přitom to denedávna fungovalo. Murphyho zákon? Opravíš li jednu chybu, dalších pět se najednou objeví? Prosím opravit. Stejně jako les co nejde těžit a další věci zde již popsané.

A jedeme dál. Další úkol a další chyba. Opět "čekající úkoly" - nesprávné pořadí - nakupte od ostatních 100 jednotek mramoru. Tak to jak DEBIL nakoupím a nic!!!! Posuvník je i nadále šedivý, jako bych nic nekoupil. Tak že jsem bronzové meče mohl využít lépe a radostněji. Místo toho, abych je dal za mramor, kterého mám sám dost.

už jenom z názvu "čekající" se dá usoudit, že opravdu čeká ... a než půjde splnit, tak musíš něco udělat před tím (dodělat úkol před ním) ... to je úplně z jiného soudku než "nejde splnit protože je vysoký level"
v krámě ve frontě také čekáš až zaplatí ten před tebou a nepokřikuješ na pokladní, že už máš peníze připravené a sám sis to spočítal :)

takže chyba není v tomto případě na straně programátorů, ale mezi židlí a klávesnicí :)

... a proč by měl jít každý les těžit? i v reálném životě máš lesy, které se netěží :)

diracc
19.12.12, 15:33
To, že jsou některé úkoly moc seříznuté horní hranicí levelu, to je pravda. Ale měli byste vědět, že tyhle úkoly byly přidané do hry až někdy v listopadu a rozhodně není nutné je splnit, jen to vylepšuje hratelnost. Tahle hra běží daleko přes rok a předtím tu vůbec žádné úkoly nebyly a hrálo se bez nich bez problémů.

Soulless
24.12.12, 15:37

Jde o to ze mas nalezt nejake zlato behem hledami pokladu a ta sance je tusim 5-10%. Neni to tudiz o ulici ale o stestli jestli ti prinese zlato nebo jinou surovinu

Darkie1982
26.12.12, 13:51
Jj ten problem s milicema mam taky..nevite kdy by to mělo být opravené?

Delfi811
26.12.12, 14:55
Dodrý den, také mám podobný problém a to s úkolem "Milice", která se mi do ted neotevřela.
Dále bych se chtěla zeptat jak splnit úlohy typu dosáhněte u něčeho výrobní hodnoty něco. Pokaždé když to udělám a mám vše dle požadavků tak se mi to co už bylo hotové a nechané třeba celý den zruší a označí se jiné a to se opakuje stále dokola, takže úloha se nikdy nedokončí.
Děkuji za pomoc.

Rakato
26.12.12, 19:08
Úkoly na výrobní hodnoty musí být v tom daném konkrétním zadání splněny současně - ve stejném čase. Je třeba se naučit, jak zacházet s nastavením závislostí v přehledu ekonomiky. Něco vypnout, něco posílit bonusem nebo trvalým vylepšením budovy. Po nastavení hodnot může chvíli trvat, než se hra domluví se serverem na aktuálně nastavených hodnotách.
Po splnění pak možno změnit dle vlastní potřeby.

Amelie
27.12.12, 17:10
Úkol: vyjednávací schopnosti: Při obchodování s ostatními hráči prodejte alespoň tento počet jednotek uhlí: 200
Prodala jsem víc jak 600... mezitím jsem i promazala, co šlo... a prd :-(

fefe
27.12.12, 20:51
uloha: nakup aspon 100 napojov
nakupim 100 napojov
Transakce byla provedena. Další informace naleznete v poštovní schránce.
uloha stale nesplnena
alebo som ja debil ?
ok, som debil, nakupim 111 napojov
Transakce byla provedena. Další informace naleznete v poštovní schránce.
uloha stale nesplnena
sranda

Lucas
27.12.12, 21:21
Není to čekající úkol ?

fefe
27.12.12, 22:13
co to znamena cakajuca uloha ? na co caka ?

pan_Nos
28.12.12, 00:00
Mám ten samý problém, nesplnil jsem úkol "milice", jelikož jsem se před dokončením dostal na vyžší úroveň. Já to beru, měl jsem taktizovat, ale ten úkol by neměl nadále zůstávat v seznamu čekajících na splnění. Nebo ne? :))

Rakato
28.12.12, 22:00
Čekající úloha znamená, že čeká na splnění jiné, již otevřené úlohy. Nemá smysl plnit dokud je vedena jako čekající.
Po splnění podmínky té předcházející úlohy se čekající přesune do pozice kde už ji splnit jde.

Zdenek1960
01.01.13, 12:47
jsem na úrovni 31, dosud nemám otevřeny úkoly MILICE a KAVALERIE (tím i navazující)

khinjarsi
01.01.13, 19:15
Mám si území rozšířit o dva sektory..to by bylo ok kdyby okolo mě všude nebyli červený sektory :) jeden mám ale ten úkol nesplním pokud nebudu mít 2 :)

LoKiCZ
01.01.13, 22:11
Zdenek1960 - a jaka je tva otazka?
khinjarsi - mas mit 2 sektory, zatim mas jeden takze pul uz mas hotovou. Staci ti obsadit 2. sektor

Zdenek1960
02.01.13, 13:00
otázka je snad jasná, otevřou se mi tyto úkoly? a kdy ??

SeFF
02.01.13, 14:20
otázka je snad jasná, otevřou se mi tyto úkoly? a kdy ??

Vývojáři o tom ví. Ano, otevřou se ti. Kdy? Až to vývojáři opraví. Víc ti k tomu já ani nikdo jiný neřekne.

Spigi
03.01.13, 23:37
Take nemuzu dodelat ukol "Jednotky prvniho uderu", protoze sem uz na 24lvl a ukol Taktik, jde jen ve 23lvl. Mesic po ohlaseni a oprava nikde.

LoKiCZ
04.01.13, 10:32
Spigi - presne tak

Dalaren
09.01.13, 07:35
Podobně jako předchozí:
Nefunkční úkol "Klobásová pyramida". Úkol pro level 24-24, mám 28 a úkol se nespustil.

Lohreine
09.01.13, 12:25
Prosím o opravu úkolu milice - je to jen pro lvl. 21 a já už tento lvl. přesáhla.. :-(

Lohreine
09.01.13, 12:28
Další problém vidím u úkolu nových stájí, je také omezen lvl. 23, ještě u něj ani nejsem a už jsem na konci lvl. 23. Prosím o opravu.

Lucas
09.01.13, 13:47
Tohle je u VŠECH questů. Pokud nemáte požadovaný level tak ho neuděláte. Údajně se to pokouší spravit, tak uvidíme co s tím udělají. Teď nezbývá než čekat.

Rakato
10.01.13, 22:30
Jak pokouší - zrušit horní limit na level a není dál co opravovat.
První ohlas na tento problém má datum/čas 24.11.12 09:22 to je už opravdu dost dlouhá doba.
Velký problém je také v tom, že po zahájení úkolu už není vidět pro jaké rozmezí levelu to jde splnit.
Jakmile se začne útočit na tábory (nebo plnit dobrodružství) naskakují XP a horní limity jsou na obtíž.

ropak77
11.01.13, 11:12
victor77. Vidím že nejsem jediný co má už delší dobu problém z většinou úkolů. U každého trochu jiné,ale všechny ze stejným problémem. Pomalu se tady člověk bojí plnit některé úkoly, aby to mělo nějakou cenu. Jsem zvědavý,kdy to opraví, už mi uteklo docela dost splněných úkolu a že bych s toho měl radost se říct nedá.

Foxy
12.01.13, 23:06
Zdravím, jen chci zkontrolovat, že jsme na tom stejně. Nejde mi quest:
Ani ryba, ani rak - klobasova pyramida - požadavek lvl 24, ja mam uz 31
Milice - tam se dal splnit jen prvni ukol, ostatni to uz nenabidlo.
Jednotky prvniho uderu - tam se dal splnit jen prvni ukol, ostatni to uz nenabidlo.

Elfi
16.01.13, 20:28
Přidávám se rovněž ze svou troškou do mlýna:
Mám level 33 a zůstávají následující úkoly:
Hlavní úkoly:
Nové stavební materiály - dokončete úkol podezřelá osoba - level 23-25
Milice - Dokončete úkol milice - level 21-21
Jednotky prvního úderu - Dokončete úkol kavalerie - level 23-23
Jednotky prvního úderu - Dokončete úkol taktik - level 23-23
Jednotky prvního úderu - Dokončete úkol žádná pšenice pro koně - level 23-23

Vše je v šedém a prostě smůla. Jen ty úkoly zabírají místo a zbytečně to člověka štve. Tak buď protáhnout horní hranici a nebo smazat.
Jinak potvrzuji, že nebyla nabídnuta možnost DOKONČIT tyto úkoly. Prostě se v nabídce neobjevila možnost. Hra je přešla, jako by nebyli.

Nexal
17.01.13, 18:27
Reseni tady bude co nevidet

http://forum.thesettlersonline.com/threads/21960

Some players could not finish the main quest due to the fact that the level was far too high. This issue has affected several quests, this will be fixed.

bombaskubik
19.01.13, 18:09
Hmmm tak to stále nefunguje nový rok již dávno za námi a pořád nic, zkuste už s tim sakra něco udělat, je to škoda a odrazuje to hráče.

Nexal
20.01.13, 00:55
Hmmm tak to stále nefunguje nový rok již dávno za námi a pořád nic, zkuste už s tim sakra něco udělat, je to škoda a odrazuje to hráče.
Hotové opravy
V další verzi (přibližně půlka února) bude velké množství oprav. Některé z nich jsou:
Problémy s Geologem, kdy se vracel s prázdnou, nebo za špatný čas.
Některé z hlavních úkolů nejde splnit z důvodu vysokého levelu, toto bude opraveno.

http://forum.thesettlers-online.cz/threads/355

SemperUltimus
20.01.13, 08:41
Dobrý den/Ahoj,

nejedná se úplně o chybu, ale vadí mi, že nejdou dokončit některé úkoly např. pro 21 úroveň, když jsem na úrovni 22 :mad:. Podle mě by neměli být úkoly omezeny úrovní shora, ale pouze zdola. Jedná se například o úkoly "Milice" a "Kavalerie".

Díky,
SemperUltimus

SemperUltimus
20.01.13, 08:43
Jedná se o stejný problém jako zde: http://forum.thesettlers-online.cz/threads/73-Nemoznost-splnit-ulohu-aj-ked-mam-vsetky-podmienky-pre-nu-splnene.

vogon
20.01.13, 11:42
je hotová záplata, která bude součástí nejbližší plánované verze - už to ohlásili...

SemperUltimus
20.01.13, 16:40
Jojo, díky za info. Já si topicu se stejným problémem všiml až potom, co jsem toto napsal.

Ostrowski
22.01.13, 06:12
Stejný problém

Gentian
23.01.13, 08:18
Nejde mi splniť úloha Klobasová pyramída aj keď splňujem podmienky.

MOD_Gryphem
23.01.13, 10:14
Nejde mi splniť úloha Klobasová pyramída aj keď splňujem podmienky.

1) Není to čekající úkol???
2) Máš na to level?

Lohreine
23.01.13, 20:10
Mám stejný problém s úkolem milice - po poslední aktualizaci jste slibovali, že to bude opraveno a nic... :-(

MOD_Gryphem
23.01.13, 21:23
Problém se splněním úkolu z důvodu vysokého levelu bude opraven někdy v únoru, kdy přijde jeden z větších updatů, jak už psal Kahsi zde (http://forum.thesettlers-online.cz/threads/355-Zm%C4%9Bny-v-budoucnu).

Gentian
25.01.13, 18:09
Podmienka je lvl 24 a ja mám 26. Druhá podmienka je splnená.

Lucas
25.01.13, 18:15
Pokud je podmínka 24 a ty máš 26, tak tu podmínku nesplňuješ ;)
Jak už bylo mnohokrát napsáno, bude to opraveno. Snad "už" za měsíc.

Jaruna
30.01.13, 18:09
Za čekající úkoly,které splním,nejdou přijmout odměny...jak to?????Za čas samy zmizí a objeví se úkoly nové..no ale bez toho,že by mi za to přibyly odměny..

Jinak ještě jedna otázka i přes to,že už jsem v 29.úrovni tak mám úkol,který se plní ve 23.úrovni..
Hlavní název série úkolů je Jednotky prvního úderu,a já mám furt zamčený předposlední úkol Taktik, který je právě pro 23.úroveň..A i přes to,že mám splněný i poslední úkol,mi série nejde ukončit a tudíž jsem bez odměn

Dík za pomoc

Thespia
30.01.13, 18:41
Stačí trochu číst, odpovědí na tyto otázky už je tu na fóru spousta.... čekající úkoly logicky na něco čekají, většinou na to až splníš denní úkol, teprve pak budeš moci splnit ten čekající. K té druhé otázce, je to chyba, ví se o ní, mají v plánu ji opravit, oprava bude možná nahozena někdy v půlce února, viz http://forum.thesettlers-online.cz/threads/355-Zm%C4%9Bny-v-budoucnu

friendly_carrion
03.02.13, 20:57
U úkolu milice jsem splnil první tři pod úkoly, ale kvůli malému rozsahu podmínky úrovně 21-21 nemohu splnit další pod úkoly nutné pro dokončení hlavního úkolu.
Nešlo by rozšířit úroveň, nebo mít aspoň možnost úkol smazat. můj nick je: friendly_carrion
M.Hrbi

Julus
03.02.13, 21:10
Od dalsiho patche (planovan na 20 unora) budou horni limity na ukoly zrusene. (Takze to nebude 21-21 ale 21+)

Bekino
03.02.13, 21:39
Zrušil jsem si jednu část hlavního úkolu. Ostatní části už mám splněné a ta jedna zrušená část se mi znovu nenabídla. To už se mi nikdy nevrátí a úkol tak nesplním nikdy? Zrušená část byla pro lvl 23, teď mám lvl 34.

MOD_Gryphem
04.02.13, 10:55
Zrušil jsem si jednu část hlavního úkolu. Ostatní části už mám splněné a ta jedna zrušená část se mi znovu nenabídla. To už se mi nikdy nevrátí a úkol tak nesplním nikdy? Zrušená část byla pro lvl 23, teď mám lvl 34.

Teoreticky, jak se opraví levely u úkolů, tak by se ti mohly objevit.

Bekino
04.02.13, 18:46
Dobře, nechám se překvapit. Díky, pane :-)

SipkovejRuza
05.02.13, 14:55
hlavní úkol nejde zrušit !
křížek má jen vedlejší a denní

tak nechápu co se ti povedlo

Bekino
05.02.13, 16:51
Když jde o to něco pokazit, tak dokážu zázraky.

Třeba tam mám Dokončete úkol "Milice".
Podmínky:
-Požadovaná úroveň hráče 21-21.
-Dokončený úkol: Výcvik milice.

Úkol výcvik milice mám splněný, ale nesplňuju podmínky pro úroveň, protože mám víc než 21. Tím, že nesplňuju podmínky, se mi úkol nezobrazí a nemůžu ho tak splnit.

Totalko
08.02.13, 17:35
Dotaz: je mozne splnit ukol, ktery ma pozadovanou uroven nizsi (napr. Milice - uroven 21-21) nez je moje aktualni? Takhle jsem jich nekolik "preskocil" a chybi mi k uzavreni komplexniho (slozeneho z nekolika podukolu) ukolu.
Pripadne je moznost je odstranit ze seznamu, at tam neprekazi?

Thespia
08.02.13, 19:17
Momentálně to není možné splnit, nicméně má to být opraveno v dalším patchi (horní limity budou zrušené).

Vladimir82
10.02.13, 13:16
Už by se to mělo zpravit,nemůžu dát dalši level,když nejde plnit úkoly a to mám vše potřebné ke splnění. Trvá to už dlouho.

Elonek
10.02.13, 16:22
Zdravim mam tu dva bugly qesty
1: Milice.. vše mam splněno ale nechce se odevzdat.. to semé i u
2: Jednotky prvního uderu...'
prosim o pomoc popřípadě odbugování

nervozita
11.02.13, 11:13
Taky mě nejde Q. MILICE, už jsem na levelu 31 a pořád nic. Ten screen je přesně moje situace.

Lohreine
11.02.13, 13:08
Myslím, že to bude opraveno po 20.2., jak slibovali..

kaneczek
20.02.13, 07:17
Já měla zabržděné zase ty malé denní úkoly, kdy se má něco zaplatit.. Bohužel, přišla jsem tak o mince, které mohly být lehce vydělané, ale bohužel scházelo tlačítko k zaplacení, ikdyž jsem měla suroviny na skladě. Můj přítel měl ten samý problém s tím, že se prej několikrát přihlásil a odhlásil a šlo to... Ale mně nikoliv.

Thespia
20.02.13, 11:19
A nebyly ty úkoly označené jako čekající? Takové úkoly splnit nejdou, musíš před tím splnit úkol denní, teprve pak budeš moci splnit ten čekající. Jinak udělej screeny a někdo pověřený to s tebou určitě vyřeší.

Hakulin
20.02.13, 19:51
Dobrý večer, jsem v lelvelu 25 a mám stále zamknutý dílčí úkol "Milice" , nevíte proč není již odemčený, když jsem už pááár vojáčků vycvičil? Děkuji za odpověď.

machy839815
20.02.13, 20:10
Mám stejný problem, co mám dělat?
já mam taky tady ten problem s Milice a dalšímy dvěmi.

Thespia
20.02.13, 22:40
Je to chyba, o které se ví. Oprava měla být nahozena dneska, ale z technických důvodů to bylo odloženo na příští týden.

kaneczek
21.02.13, 09:52
A nebyly ty úkoly označené jako čekající? Takové úkoly splnit nejdou, musíš před tím splnit úkol denní, teprve pak budeš moci splnit ten čekající. Jinak udělej screeny a někdo pověřený to s tebou určitě vyřeší. Ne byly splněné. Jsou to ty, kdy se má něco zapatit ze skladu, ale scházelo tam to tlačítko. Nebyl to podúkol.

kaneczek
22.02.13, 13:14
Znovu přijdu o mince, mám splněno a nic... Nejkrásnější město v zemi

Thespia
22.02.13, 16:36
Tak udělej ty screeny a napiš si na podporu.

SipkovejRuza
22.02.13, 17:27
Ne byly splněné. Jsou to ty, kdy se má něco zapatit ze skladu, ale scházelo tam to tlačítko. Nebyl to podúkol.

pokud schází tlačítko, tak bývají v sekci čekající :)
je pod tím úkolem plná zelená linka x/x ??

dej printscreen ... ať se bavíme nad něčím konkrétním

darksides
24.02.13, 23:12
zdarec all, mam problem s ukolem jednotky prvniho uderu nejde dokoncit podmienky splňam a ono se proste nic nedeje...pridavam screen..
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=1cdb3c1a3bec20e3e62a601cca7 9c0a1

SipkovejRuza
25.02.13, 07:00
a co číst ?
hlavní stránka - popis že se pracuje na opravě ... snad 27.2.
na nápovědě řešeno minimálně jednou za den
zde ja také dost popisů a odpovědí :))

když je úkol omezen dole i nahoře levelem, tak to prostě nejde

podobně máš asi i milice nebo ty jsi stihl?

Rypak
26.02.13, 12:53
Přestože jsem v 32 levlu , pořád mi nejde splnit úkol z 21 levlu: Dokončete úkol " Milice " a tím asi i úkol z 23 levlu: Dokončete úkol " Taktik ". Myslel jsem, že je to tím, že jsem nestihl v čase splnit dobrodružství Ostrov pirátů. To jsem sice dodělal až teď, ale pořád nic. Nevím si s tím rady. Dokáže někdo poradit, prosím?

MOD_Gryphem
27.02.13, 10:32
Vlákno jsem uzavřel z důvodu, že úkoly už nejsou limitované lvlem - opraveno. Ovšem nastal nový problém, že nejdou splnit úkoly s jiného důvodu. Zde (http://forum.thesettlers-online.cz/threads/554-Oprava-%C3%BAkol%C5%AF-%28omezen%C3%AD-lvl%29-neopraveno) je nové vlákno, kde můžete psát své problémy.