View Full Version : Zrušení propojení s Facebookem podruhé
Zdravím,
jak na zrušení propojení s facebookem? Rád bych se přihlašoval přes normální login nebo heslo.
navíc v návazností na rušení Uplay (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/724) kde je možnost změny hesla či emailu(podložené zadáním aktuálního hesla) nemám možnost změnit heslo ani email, páč žádné heslo nemám..
Může mi někdo říct JAK nato?
předem dík
SipkovejRuza
28.03.13, 08:28
FB nemám a doufám, že nikdy mít nebudu :)
ale neporadili by ti na podpoře?
Poslat dotaz tam :) ... nebo jsi to zkoušel a nic :-O
mam ten samy problem,odpoved by me zajimala.pokracoval sem podle pokynu na foru,ale .......udelalo mi to na uplay acount,ktery me presmeroval na eng verzi hry,pokud sem uplay login pouzil na cz verzi hry,chce to po me novou registraci a novy nick coz je nepripustne :)
je nejaky postup jak predelat ten login z facebooku ktery funguje?nemuzu se dopatrat emailu ci login jmena pres ktery to vse loguje?
jelkoz od 3.4 si uz asik nezahraju :))
Omlouvam se za zbytecny dotaz,docetl jsem se nasledujici a tim pro me zadna zmena nemusi bejt.
Uplay email: Nic se pro vás nemění.
Uplay jméno: Zjistit si email, na fóru je návod.
Facebook:Nic se nemění.
SipkovejRuza: Zkoušel jsem to řešit různě, raz i přes podporu, ale bezvýsledně :/
Ahoj,
co přesně odpověděli? Protože jde oddělit FB, a právě podpora podá přesné informace.
BB_Kahsi