PDA

View Full Version : speciální odměny v rámci cechu

Sarahas
27.03.13, 08:54
Ahoj,

uvítala bych, kdyby vůdci cechu, příp. jejich zástupci, měli jednou za nějakou rozumnou dobu k dispozici něco jako speciální odměny pro své cechovníky. Zkouším u nás v cechu dělat soutěže pro členy a odměny dávám, případně kupuji, ze svého. Chtěla jsem dát jako odměnu např. recyklační továrnu, o kterou by byl u nás velký zájem, jak jsem pak zjistila, ta zrovna "darovat" nejde (což je dle mého názoru fakt velká škoda). Myslím, že by nebylo špatné mít možnost členy cechu motivovat i tímto způsobem.

Je fajn, že máme cechy, ale jak jistě víte, jejich nastavení není a asi hned tak nebude dokončeno (odeslaná pošta, kdo plní, kdo ne, jestli je někdo online denně nebo se třeba 3 dny neukáže...). Ale možnost motivovat členy v cechu jako vůdce či zástupce nemám vlastně žádnou. Můžu napsat tak leda "díky, že jsi splnil úkol".

Jelikož zatím stále není možné zjistit v rámci cechu, kdo úkoly plní a kdo ne, určitě by speciální odměny napomohly lepší spolupráci v cechu... Také by se zřejmě zvýšil zájem o cechy. Někdo by mohl namítnout, že potom by mohl každý pomocí soutěží získat např. ty recykl. továrny, které jsou docela drahé. Jistě by šel nastavit nějaký limit, např. u cechu do 10 členů v rámci odměn bude jen jedna továrna a ostatní odměny budou jiné (irmy, meče, suroviny, dobrodružství...) a podle počtu členů v cechu limit "vzácnějších" odměn pomalu zvyšovat.

Sarahas

Luo7
27.03.13, 10:37
Bohužel,tyhle soutěže a odměny můžeš dělat jen dle vlastního uvážení a které budovy jdou posílat zjistíš když vlezeš na trh.
Většina těchhle návrhů co zde každý den někdo dá nebudou nikdy realizované,ikdyž to tady napíšete několikrát,na nás vůbec nezáleží.Je to jakobyste chtěli aby politici něco změnili a přitom se o tom bavíte pouze doma se sousedem :-D

Sarahas
27.03.13, 11:19
Tím, že si svůj názor/nápad/připomínku nechám pro sebe nebo jen pro souseda, taky toho moc nezmůžu. Luo7, máš pravdu v tom, že pokud chci dělat soutěže, je to jen v mé režii a v mých nákladech... Přesto si myslím, že by se vývojáři mohli zamyslet nad tím, jak posílit roli vedoucích/zástupců v cechu. Tzv. buzerovat členy "splnil jsi/nesplnil jsi" mi nestačí. No kdo ví, třeba se nad tím někdo z vývojářů zamyslí.

Luo7
27.03.13, 12:59
Tím, že si svůj názor/nápad/připomínku nechám pro sebe nebo jen pro souseda, taky toho moc nezmůžu. Luo7, máš pravdu v tom, že pokud chci dělat soutěže, je to jen v mé režii a v mých nákladech... Přesto si myslím, že by se vývojáři mohli zamyslet nad tím, jak posílit roli vedoucích/zástupců v cechu. Tzv. buzerovat členy "splnil jsi/nesplnil jsi" mi nestačí. No kdo ví, třeba se nad tím někdo z vývojářů zamyslí.

no já tě chápu,ale problém je v tom že se to píše na špatném místě.Zde si nikdo z vývojářů nebude číst příspěvky nějakých čechů.My jsme jen přebrali hotovou hru a spustili ji na serveru nic víc.Občas přidáme nějaký update protože to tak nastavili nebo uděláme restart každou středu,nic víc bohužel.

BB_Kahsi
27.03.13, 13:29
Na názorech hráčů záleží a nápady jsou předávané dál a prodiskutovávané. některé nejde realizovat vůbec, jiné zaberou dost času.

BB_Kahsi