PDA

View Full Version : Velikonoce 2013 (úkoly/FAQ/kupec)

MOD_Zeus
24.03.13, 00:27
Vitejte u kompletniho pruvodce, naleznete zde vse co potrebujete vedet ohledne Velikonoc. Pokud mate nejake rady, ktere zde nejsou napsany, nevahejte je napsat do komentaru, budou pridany. Specialni podekovani patri peck_ed a Iolanthe ze zahranicniho serveru, ktery mi umoznil preklad jeho originalniho threadu a poskytl odkazy k obrazkum.

Otazky & Odpovedi

Prave jsem dokoncil dobrodruzstvi, kde jsou ma vajicka???!
Kde mohu najit navod na velikonocni dobrodruzstvi?
Dokoncil jsem celou radu ukolu, jak a kdy dostanu dalsi?
Co se stane, pokud se behem Velikonoc dostanu na vyssi uroven?
Myslim, ze nestihnu dokoncit cely retezec ukolu predtim nez dostanu dalsi, co se stane?!
Mohu najit velikonocni vajicka i na mem ostrove?
Jaka je % sance pruzkumniku, ze se vrati s vajicky, a kolik? (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/699-Velikonoce-2013?p=3730&viewfull=1#post3730)

Pokud mate zajimavou otazku nebo napad ktery zde neni uveden, vyjadrete se v komentari, otazky budu dale pridavat.

Pruvodce ukoly *
Poznamka: Retezce (ukoly) nejsou chronologicky serazeny. Prijdou v nahodnem poradi

Levels 17-24 (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/699-Velikonoce-2013?p=3731&viewfull=1#post3731)
Levels 25-39 (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/699-Velikonoce-2013?p=3732&viewfull=1#post3732)
Levels 40-50 (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/699-Velikonoce-2013?p=3733&viewfull=1#post3733)

* Nazvy ukolu jsou ponechany v originalnim zneni (anglictine) jelikoz nemam k dispozici presny preklad

Velikonocni veci u Kupce + dalsi informace

Kompletni prehled zde (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/681-Velikonoce?p=3627&viewfull=1#post3627)

MOD_Zeus
24.03.13, 00:29
Otazky & Odpovedi

Prave jsem dokoncil dobrodruzstvi, kde jsou ma vajicka???!
Odpoved: Vajicka z velikonocniho dobrodruzstvi dostanete pouze tehdy, mate-li dokonceni daneho dobrodruzstvi jako aktualni ukol.

Kde mohu najit pruvodce pro velikonocni dobrodruzstvi?
Odpoved: SeFF pro Vas vytvoril skvele vlakno s prehledem velikonocnich dobrodruzstvi, nezapomente mu podekovat! zde (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/284-Den%C3%ADk-dobrodruha-SeFFa?p=3605&viewfull=1#post3605)! Klikni na odkaz a hura na lov vajicek!

Dokoncil jsem celou radu ukolu, jak a kdy dostanu dalsi?
Odpoved: Kazdych 6 dni obdrzite novy set ukolu (nahodne) pro Vas aktualni level.

Co se stane, pokud se behem Velikonoc dostanu na vyssi uroven?
Odpoved: Vas aktualni set ukolu zustane stejny, nicmene dalsi obdrzene ukoly budou pro Vasi novou levelovou skupinu.

Myslim, ze nestihnu dokoncit cely retezec ukolu predtim nez dostanu dalsi, co se stane?!
Odpoved: Pokud se Vam nepodari splnit ukol behem 6 dnu, nove ukoly budou presunuty jako cekajici, dokud nesplnite ty predchazejici. Znamena to tedy, ze neprijdete o zadna vajicka, pokud jste pomalejsi.

Mohu najit velikonocni vajicka i na mem ostrove?
Odpoved: Ne, vajicka lze hledat jen s pomoci pruzkumnika, vsechna ostatni jsou jako odmena za plneni ukolu. Muzete je take obchodovat s jinymy hraci, a samozrejme nakoupit u Kupce (v truhle).

Jaka je % sance pruzkumniku, ze se vrati s vajicky, a kolik?
Odpoved:Podivejte se na obrazek pro jednotliva hledani. Ujistete se, ze jsou Vasi pruzkumnici stale na cestach!

http://www.thesettlersonlinewiki.com/images/guides/easterexplorer.png

Podekovani hraci Tage (ze zahranicniho serveru) za vytvoreni obrazku, za 100% presnost nerucim! Poznamka Pruhledna vajicka jsou % sance kdy Vam pruzkumnik z hledani zadne neprinese

MOD_Zeus
24.03.13, 00:30
Level 17-24

Retezec 1

Brew For The Memory
Vyrobte 100 napoju
Zaplatte 100 napoju
Odmena 10 vajicek

The Hint
Najdete 10 vajicek z hledani pokladu (pruzkumnik)
Odmena 10 vajicek
Odmena Lost Easter Eggs dobrodruzstvi

The Forgotten Island
Dokoncete Lost Easter Eggs dobrodruzstvi
Odmena 10 vajicek

More Memory To Be Recovered
Vyrobte 30 chleba
Vyrobte 30 vody
Zaplatte 30 chleba
Zaplatte 30 vody
Odmena 10 vajicek
Odmena Nearly a Picasso dobrodruzstvi

No Picasso
Dokoncete Nearly a Picasso dobrodruzstvi
Odmena 10 vajicek

Za splneni vsech ukolu odmena 100 vajicek

Retezec 2

Compensation
Zaplatte 100 ryb
Zaplatte 100 prken z boroveho dreva
Odmena 10 vajicek

The Mine Worker
Najdete 1 lozisko medene rudy
Postavte medeny dul (2. level)
Vyberte medeny dul
Odmena 10 vajicek

Deeper Into The Mine
Vyrobte 30 medene rudy
Odmena 10 vajicek
Odmena Hunting Eggs dobrodruzstvi

Not Useless After All
Dokoncete Hunting Eggs dobrodruzstvi
Odmena 10 vajicek
Odmena A New Egg Hunt dobrodruzstvi

Never-Ending Story
Dokoncete A New Egg Hunt dobrodruzstvi
odmena 10 vajicek

Retezec 3

Manipulation
Dokoncete Sabotage dobrodruzstvi
Odmena 10 vajicek

Support Is Not Free
Vyrobte 20 taliru ryb
Pouzijte 1x bonus na pekarnu
Odmena 10 vajicek
Odmena The Cousin's Island dobrodruzstvi

More Manipulation
Dokoncete The Cousin's Island dobrodruzstvi
Odmena 10 vajicek

We Need Friends
Nakupte 50 minci
Vyrobte 10 osadniku
Zaplatte 50 minci
Odmena 10 vajicek
Odmena 50 minci

Natural Efforts
Vyrobte 200 krmeni pro ryby
Pridejte 200 krmeny pro ryby do naleziste
Odmena 10 vajicek

Retezec 4

More Space For The Eggs
Prodejte 1000 surovin
Odmena 10 vajicek
Odmena The Egg Hunt Begins dobrodruzstvi

Finders Keepers
Dokoncete The Egg Hunt Begins dobrodruzstvi
Odmena 10 vajicek

Less Space For The Eggs
Nakupte 1000 surovin
Odmena 10 vajicek
odmena The Egg Hunt Continues dobrodruzstvi

Can You Really Keep What You Find?
Dokoncete The Egg Hunt Continues dobrodruzstvi
Odmena 10 vajicek

All The Eggs!
Ziskejte 200 vajicek (vajicka, ktera uz mate, nebudou zapocitany!)
Odmena 10 vajicek

MOD_Zeus
24.03.13, 00:31
Level 25-39

Retezec 1

Brew For The Memory
Vyrobte 300 napoju
Zaplatte 300 napoju
Odmena 10 vajicek

The Hint
Najdete 20 vajicek stredne dlouhym hledanim pokladu
Odmena 10 vajicek

The Forgotten Island
Odmena 10 vajicek

Vyrobte 100 chleba
Vyrobte 100 vody
Zaplatte 100 chleba
Zaplatte 100 vody
Odmena 10 vajicek

No Picasso
Odmena 10 vajicek

Retezec 2

Compensation
Zaplatte 500 masa
Zaplatte 200 prken z tvrdeho dreva
Odmena 10 vajicek

The Mine Worker
Najdete 1 lozisko zelezne rudy
Postavte zelezny dul (3. level)
Vyberte zelezny dul
Odmena 10 vajicek

Deeper Into The Mine
Vyrobte 300 zelezne rudy
Odmena 10 vajicek

Not Useless After All
Odmena 10 vajicek
odmena A New Egg Hunt dobrodruzstvi

Never-Ending Story
Odmena 10 vajicek

Retezec 3

Manipulation
Dokoncete Sabotage Adventure
Odmena 10 vajicek

Support Is Not Free
Vyrobte 30 sendvicu
Pouzijte bonus na pekare (2x)
Odmena 10 vajicek

More Manipulation
Odmena 10 vajicek
odmena Hunting Eggs dobrodruzstvi

We Need Friends
Ziskejte 200 minci
Vyrobte 10 obyvatel
Zaplatte 200 minci
Odmena 10 vajicek
Odmena 200 minci

Natural Efforts
Vyrobte 1000 krmeni pro ryby
Vyrobte 1000 vune pizma
Pouzijte 1000 krmeni pro ryby do naleziste
Pouzijte 1000 vune pizma do naleziste
Odmena 10 vajicek

Retezec 4

More Space For The Eggs
Prodejte 5000 surovin
Odmena 10 vajicek

Finders Keepers
Odmena 10 vajicek

Less Space For The Eggs
Nakupte 5000 surovin
Odmena 10 vajicek
odmena The Egg Hunt Continues Dobrodruzstvi

Odmena 10 vajicek

All The Eggs!
Ziskejte 500 vajicek (vajicka, ktera uz mate, nebudou zapocitany!)
Odmena 10 Vajicek

MOD_Zeus
24.03.13, 00:32
Level 40-50

Retezec 1

Brew For The Memory
Vyrobte 1000 napoju
Zaplatte 1000 napoju
Odmena 10 vajicek

The Hint
Najdete 50 vajicek z Velmi Dlouheho hledani pokladu
Odmena 10 vajicek

The Forgotten Island
Odmena 10 vajicek

Vyrobte 500 chleba
Vyrobte 500 klobas
Zaplatte 500 chleba
Zaplatte 500 klobas
Odmena 10 vajicek

No Picasso
Odmena 10 vajicek

Retezec 2

Compensation
Zaplatte 1500 klobas
Zaplatte 1500 klad z exotickeho dreva
Odmena 10 vajicek

The Mine Worker
Najdete 1 lozisko uhli
Postavte uhelny dul (5.level)
Vyberte uhelni dul
Odmena 10 vajicek

Deeper Into The Mine
Vyrobte 2300 uhli
Odmena 10 vajicek

Not Useless After All
Odmena 10 vajicek
Odmena A New Egg Hunt dobrodruzstvi

Never-Ending Story
Odmena 10 vajicek

Retezec 3

Manipulation
Dokoncete Sabotage dobrodruzstvi
Odmena 10 vajicek

Support Is Not Free
Vyrobte 50 darkovych kosu tety Irmy
Pouzijte bonus na pekarny (3x)
Odmena 10 vajicek

More Manipulation
Odmena 10 vajicek

We Need Friends
Ziskejte 1500 minci
Vyrobte 50 osadniku
Zaplatte 1500 minci
Odmena 10 vajicek
Odmena 1500 minci

Natural Efforts
Vyrobte 3000 krmeni pro ryby
Vyrobte 3000 vune pizma
Pridejte 3000 krmeni pro ryby do naleziste
Pridejte 3000 vune pizma do naleziste
Odmena 10 vajicek

Retezec 4

More Space For The Eggs
Prodejte 10000 surovin
Odmena 10 vajicek

Finders Keepers
Odmena 10 vajicek

Less Space For The Eggs
Nakupte 10000 surovin
Odmena 10 vajicek
Odmena The Egg Hunt Continues dobrodruzstvi

Odmena 10 vajicek

All The Eggs!
Ziskejte 800 vajicek (vajicka, ktera uz mate, nebudou zapocitany!)
Odmena 10 vajicek

Annie969
25.03.13, 00:33
Dobrá práce, Zeus! Divím se, že to ještě nikdo neokomentoval.. Pomůže to spoustě lidem, je hezký, že sis s tím dal tu práci to přeložit.. :)

fabio1451
25.03.13, 06:53
Ahoj, díky za perfektnú pomôcku, len by som sa chcel spýtať prečo som dostal vo veľkonočnom evente hneď druhý reťazec a prvý mi to preskočilo.

MOD_Zeus
25.03.13, 09:47
Ahoj, díky za perfektnú pomôcku, len by som sa chcel spýtať prečo som dostal vo veľkonočnom evente hneď druhý reťazec a prvý mi to preskočilo.
Zdravim, ukoly (retezce) chodi v nahodnem poradi. Postupne dostanes vsechny 4.

tojsemja
25.03.13, 10:34
Končím na úkolu sehnat 500ks vajec :-(
Přítelkyně má "relativně" snadný úkol najít v hledání 20ks vajec, ale plní to od prvního dne, neustále vysílá dva průzkumníky a má jich zatím 12ks, takže na tom asi taky skončí, to naštve protože další podúkoly jsou v pohodě splnitelné a bylo by 100ks vajec doma...

Annie969
25.03.13, 13:25
Predpokladam, ze ani jeden z vas neni v cechu, jinak je tenhle ukol splnitelny do 5 minut :) Doporucuju se podivat na seznam cechu ( o jedno doprava od hvezdy s nabidkou ) a nejaky si vybrat, pak to udelate levou zadni ;) Hodne stesti ve hre..

Dalnar
26.03.13, 08:46
Je tam chybka, nebylo to zaplatit 1500 exotických prken ale kulatiny (40+, retezec 2). Nebyl jsem nadšený !

MOD_Zeus
26.03.13, 09:11
Je tam chybka, nebylo to zaplatit 1500 exotických prken ale kulatiny (40+, retezec 2). Nebyl jsem nadšený !
Diky za upozorneni, opraveno.

Gungan
26.03.13, 09:50
no a já hlásím u lvl 25-39 řetězec 2 chybku že je tam zaplatit ne 200 tvrdodesek ale system chce 500 tvrdokulatiny

machomet
27.03.13, 11:20
Oznamuju stejný problém , mám úkol vysílat průzkumníka na hledání vajec , mám tři průzkumníky keří sů furt na cestách , před přijetím úkolu nosili jedno nebo dvě vejce a po přijetí úkolu o vajíčka ani nezavadili natož aby neco donesli - s tím sem taky tak trochu počítal že už nic nedonesů dokud úkol asi nezruším . Je to smutné plnění úkolů když nejsou dispozice .

Končím na úkolu sehnat 500ks vajec :-(
Přítelkyně má "relativně" snadný úkol najít v hledání 20ks vajec, ale plní to od prvního dne, neustále vysílá dva průzkumníky a má jich zatím 12ks, takže na tom asi taky skončí, to naštve protože další podúkoly jsou v pohodě splnitelné a bylo by 100ks vajec doma...

A_T_F
27.03.13, 12:05
Cech vám pomůže s půjčkou 500 vajec, ale hledání vajec průzkumníkem je fakt šikana...

Arek1
31.03.13, 09:41
Jj stejný problém 20 vajec hledám už 3 dny poslal jsem dofromady 14 průzkumníků a mám 3 vejce a předtím z každé hlídky minimálně jedno donesli, v některých věcech je tato hra "neskutečně zajímavá".

Thespia
01.04.13, 09:58
Zdravím, podle všeho by měla přijít ještě jedna série úkolů a koukám, že mi na tu poslední sérii zůstalo to hledání vajíček pomocí průzkumníka. Což by mi ani tak nevadilo, jenže pokud platí, že další série přijde o 6 dní později a platí i to, co se píše tady http://forum.thesettlersonline.cz/threads/681-Velikonoce, tedy že hledat vajíčka jde pouze do 10. dubna. Pak to nemám šanci stihnout za ty 3 dny. Je tomu tedy skutečně tak? Nebo se ty data budou nějak měnit, případně bude možné hledat ty vajíčka až do 17. dubna? Předem díky za odpověď.

eLzyx
01.04.13, 10:24
se třemi průzkumníky jsem to měl za dva dny(vždycky přinesli 2-3 vejce, akorát jednou žádné). Teoreticky by se to mělo dát stihnout. Jen doufám, že ta 4. sada přijde.

Tavros
01.04.13, 12:02
elzyx to si měl: Ze sedací části těla kliku jak sviňa... já ten úkol mám teď a už 4 dny naháním 4 vajíčka a nic....

sssoldousss
03.04.13, 07:33
Chtěl bych se na něco zeptat, pokud jsem to pochopil dobře tak po 10. dubnu nepůjde hledat průzkumníkama vejce... ale co ty lidi kteří dostanou 8. dubna tento úkol? The Hint
Najdete 20 vajicek stredne dlouhym hledanim pokladu

to máme jako stihnout jak?

BB_Kahsi
03.04.13, 09:53
Ahoj, na toto je myšleno, budou automaticky splněné.

Tom_cz_
05.04.13, 18:44
Bohužel nesouhlasím s procenty pravděpodobnosti hledání uvedenými nahoře - od neděle plním úkol "Rada" (najít 20 vajec při středním hledání). Mám dva průzkumníky - jeden standartní a jeden velikonoční - pošlu je asi 5x celkem denně - a do této chvíle našli jen JENDO VEJCE!!!!!! Je to normální?

Další tři hledání od večera a nic - to už je další bug hry a né smůla....

SipkovejRuza
05.04.13, 19:18
Bohužel nesouhlasím s procenty pravděpodobnosti hledání uvedenými nahoře - od neděle plním úkol "Rada" (najít 20 vajec při středním hledání). Mám dva průzkumníky - jeden standartní a jeden velikonoční - pošlu je asi 5x celkem denně - a do této chvíle našli jen JENDO VEJCE!!!!!! Je to normální?

řekl bych, že máš smůlu
to je statistika ...
když ti někdo řekne, že máš 50% šance na 6 a hodíš 10x kostkou, tak ji taky nemáš 5x, ale třeba jen jednou (ano chápu, že u šestky a kostky jsou jiné výpočty, jen vzor)

Adrianna73
06.04.13, 11:42
Zajímalo by mne, jak získám 4-tý řetězec. Stále ho nemám. Mohl by mi někdo odpovědět? Děkuji moc.
P.S. Předcházející tři, mám již dávno splněny.

ex_MOD_Leonell
06.04.13, 13:02
Zajímalo by mne, jak získám 4-tý řetězec. Stále ho nemám. Mohl by mi někdo odpovědět? Děkuji moc.
P.S. Předcházející tři, mám již dávno splněny.

poslední by měl být v neděli ... takže vydržet

Kubamorlo
07.04.13, 08:53
Jakto že jsem dostal 2x ten samí řetězec? To je bug, nebo co?

Zhorny
07.04.13, 09:02
Zdravim, ukoly (retezce) chodi v nahodnem poradi. Postupne dostanes vsechny 4.

Tak omyl nedostanem vsechny 4 dostal jsem ten samej a to ten nejblbejsi na zaver hledani vajec
a vzhledem k tomu ze sem uz stim nepocital poslal jsem pruzkumniky na jine hledani, takze to nemuzu za 3 dny stihnout :(

AMRA-D-HARA
07.04.13, 09:25
stejný problem taky jsem dostal znovu ten nejblbější a pruzkumníci jsou pryč

Spek
07.04.13, 10:41

Tak nevím ale to co mám mi jako "automaticky splněné" nepřipadá :(( je vidět že tady nikdo nic neví

Kugi
07.04.13, 10:57
mám dotaz: mám ted ( už zase) najít 20 vajec středním hledáním... BB_Kahsi píše že to bude atomaticky splněno ( předpokládám že až toho 10.4) tákž po tomto datu můžu ještě dodělat velikonoční ukol? ( ty podúkoly)? jenom už nepůjde začít celej "velkej" ukol ?

Lohreine
07.04.13, 15:10
Měla bych malou poznámku k rozpisu úkolu na velikonoce pro jednotlivé úrovně. Já už po druhé jedu úkol najděte středním hledáním pokladu 20 vajec. Myslela jsem, že když jsem ten úkol již jednou udělala (byl to jeden z mých prvních úkolů na velikonoce), tak mě čekají jiné úkoly, tedy ty, které jsou zde popsány. Tak jen pro informaci. Beru to sportovně, ale překvapilo mě, že i toto může být mylné..

Lohreine
07.04.13, 15:11
A když se divám výše na příspěvky, tak zřejmě nejsem sama a jsem na to zvědavá, jak se tento úkol bude automaticky plnit :))

Gizzmo
07.04.13, 16:29
No, já mám zatím zase ten problém, že mi nedorazila čtvrtá řada úkolů... Zkoušel jsem vyčistit prohlížeč (historie, cookie, apod.), restartovat PC, ale zatím nic... :(

Luigi_jr
08.04.13, 09:49

no a není to trochu nefér vůči těm,kteří s tímto úkolem třeba začínali,zdržovali se s ním a pak museli celou sadu zrušit a přišli tak o odměny??? já myslím,že fér by bylo to nechat nedodělané,je každého věc,jestli měl předtím ty "lehčí" úkoly a že je dělal tak pomalu...

Spek
08.04.13, 09:54
no a není to trochu nefér vůči těm,kteří s tímto úkolem třeba začínali,zdržovali se s ním a pak museli celou sadu zrušit a přišli tak o odměny??? já myslím,že fér by bylo to nechat nedodělané,je každého věc,jestli měl předtím ty "lehčí" úkoly a že je dělal tak pomalu...

tak já mám ten kvest podruhý :(

Chtělo by to aby se k tomu tady vyjádřil už konečně někdo kompetentní (jestli tu takovej člověk vůbec existuje)

Luigi_jr
08.04.13, 10:23
tak já mám ten kvest podruhý :(

Chtělo by to aby se k tomu tady vyjádřil už konečně někdo kompetentní (jestli tu takovej člověk vůbec existuje)

já myslím,že proto je to prostě beta verze...tak to svý mouchy má...kdyby to prostě nastavili a ty questy posílali za sebou v pořadí od jedničky do čtyřky,tak se taky nic nestane.....ale jde mi o to,že když někdo dostane 8.4. úkol,kterej neni schopnej do 10.4. (tedy konce akce) splnit,tak proč prostě nezůstane nedodělanej...a je jedno,jestli to je hledání vajec nebo něco jiného....bylo by to mnohem spravedlivější...někdo tady přece říkal něco o tom,že "ty úkoly nejsou udělané tak,aby se všechny musely stihnout,že to není účelem akcí,že máme bejt prostě rádi za ty vajíčka a odměny,které stihneme"...tak proč tohle oznámení absolutně nefér vůči ostatním,he? to je přece blbost...pokud to takhle vývojáři míní,pak skutečně tenhle server opustím a všem to doporučím,protože tímhle ta hra postrádá to,co má mít nejvíc...a to je férovost ke všem..

BB_Kahsi
08.04.13, 13:05
Ahoj, tak pro pořádek.

Do 10.4. chodí hlavní velikonoční úkoly, potom už ne. Když by vám zbyl nějaký podúkol, který nepůjde splnit, tak se splní automaticky v noci, po 10.4. Odměny za to budou. Doufám, že už je to jasné.

BB_Kahsi

Luigi_jr
08.04.13, 16:00
Ahoj, tak pro pořádek.

Do 10.4. chodí hlavní velikonoční úkoly, potom už ne. Když by vám zbyl nějaký podúkol, který nepůjde splnit, tak se splní automaticky v noci, po 10.4. Odměny za to budou. Doufám, že už je to jasné.

BB_Kahsi

no pořád mi není jasné,proč se úkol při nesplnění automaticky splní a ještě za něj bude odměna?? já si to musela vydřít,spousta ostatních taky...tak proč ten úkol prostě nepropadne jako nedodělaný?? wtf??

Lohreine
08.04.13, 16:47
Myslím, že je dostatečně fér, že se úkol splní automaticky, když se nedá třeba stihnout.. pro ty, kteří dělají úkol "hledání 20 vajec" již po druhé (což není zrovna fér) je jako revanž automatické splnění docela fér..:)

Kugi
08.04.13, 17:40
no pořád mi není jasné,proč se úkol při nesplnění automaticky splní a ještě za něj bude odměna?? já si to musela vydřít,spousta ostatních taky...tak proč ten úkol prostě nepropadne jako nedodělaný?? wtf??

že si to musela vydřít je pěkný, ále já už mám taky najít 20 vajec po druhý a protože 10.4 už nepůjde hledat průzkumníkem vejce ták tím pádem na to mám jenom 3 dny .. to je 6 pokusů ( střední hledání =12hod) mám 4 průzkumníky a za jeden den (každej hledal 2x) mi donesly celkem 3 vejce... tákže to za 3 dny opravdu dát nejde .. pokud ti to příjde nefér, přál bych ti příště něco podobnýho aby si měla poloviční čas než všichni ostatní a nedostala za to odměnu. :D :D :D ( páč ty si na to hledání měla 6 dnů ( a vlastně si mohla mít i více dnů..)

Luigi_jr
08.04.13, 19:20
že si to musela vydřít je pěkný, ále já už mám taky najít 20 vajec po druhý a protože 10.4 už nepůjde hledat průzkumníkem vejce ták tím pádem na to mám jenom 3 dny .. to je 6 pokusů ( střední hledání =12hod) mám 4 průzkumníky a za jeden den (každej hledal 2x) mi donesly celkem 3 vejce... tákže to za 3 dny opravdu dát nejde .. pokud ti to příjde nefér, přál bych ti příště něco podobnýho aby si měla poloviční čas než všichni ostatní a nedostala za to odměnu. :D :D :D ( páč ty si na to hledání měla 6 dnů ( a vlastně si mohla mít i více dnů..)

no já bych spíš poprosila o odpověď někoho zodpovědnějšího,kdo si nebude hrát na "já to dělal dvakrát a bla bla"...mě tohle vážně není jasné,proč máme dvojí metr...takže asi tak...

btw ten úkol si mohl prostě zrušit a obdržet jinej ;) takže taky cesta
btw 2 já mám jen jednoho průzkumníka a nosil každé třetí až čtvrté hledání tak nejvejš dvě vajíčka,takže mi nevyprávěj pohádky o tom jak je nefér,že na to máš jen tři dny :)

říkám,mě jen přijde nefér,že člověk,kterej nesplnil úkol,dostane odměnu stejně jako někdo,kdo splnil všechny 4 soubory úkolů,kapišto?? to se pak ty akce nemusej dělat vůbec,když se budou nastavovat pravidla podle nálady...

ex_MOD_Leonell
09.04.13, 01:29
no já bych spíš poprosila o odpověď někoho zodpovědnějšího,kdo si nebude hrát na "já to dělal dvakrát a bla bla"...mě tohle vážně není jasné,proč máme dvojí metr...takže asi tak...

btw 2 já mám jen jednoho průzkumníka a nosil každé třetí až čtvrté hledání tak nejvejš dvě vajíčka,takže mi nevyprávěj pohádky o tom jak je nefér,že na to máš jen tři dny :)

říkám,mě jen přijde nefér,že člověk,kterej nesplnil úkol,dostane odměnu stejně jako někdo,kdo splnil všechny 4 soubory úkolů,kapišto?? to se pak ty akce nemusej dělat vůbec,když se budou nastavovat pravidla podle nálady...

Odpověděl ti tu BB_Kahsi ... kdo jiný by měl odpovědět?

prostě první 3 vlny = normální soutěž ... bojuj s tím jak umíš.
poslední vlna (je málo času na splnění) je upravena a podúkol, který by po 10.4. nešel splnit bude dokončen.
Tečka.

On ho člověk chce splnit, ale nemá jak!

Jousy
09.04.13, 05:25

Buď neumíš číst, hlavinka ti to nebere nebo jsi závistivý uplakánek. X lidí tady píše, že je tento úkol časově náročný a za 2 dny prakticky nesplnitelný. Proto je jako malá náhrada splnění podúkolu. A ty pořád dokola to své nefééér, nefééér. Je to beta verze, zkouší se tady co funguje a co ne. A pokud něco nefunguje a jsou poškození hráči, dostanou nějakou kompenzaci. Že ty jsi dostala lehké úkoly a splnila je, můžeš být jen ráda. Chtěl bych tě vidět, jak plníš 2x hledání 20 vajec s jedním průzkumákem, to by jsi tady zase vypisovala ty "To je nefééér, mám hledat zase vejce....!". Takže se smiř s tím, že vývojáři to udělali tak, jak to udělali. A pokud tě to tak štve, nikdo ti nebrání tuto hru ukončit a odejít.

Kugi
09.04.13, 14:32

Asi se nauč číst... vysvětlený to je a to ták že ostatní hráči ( i já při svém prvním plnění tohoto úkolu) měli na to hledání TÝDEN!!! ti co dostali tento úkol 7.4 ták mají na splnění jenom 3 dny ( OD 10.4 NEBUDE MOŽNÉ PRŮZKUMNÍKEM HLEDAT VEJCE!!!) .. když bych úkol zrušil příjdu o odměnu a 140 vajec je dost ... jsem pro abych si ten úkol splnil sám, ále potřebuju na to jako ostatní hráči TÝDEN !! NEFÉR JE PRÁVĚ TO ŽE NĚKTEŘÍ MOHLI HLEDAT VEJCE třeba 14 dní ti co ten úkol dostali ted jenom 3 dny !!!
( nevím už ják ti to jinak vysvětli a proto ještě jednou NĚKTEŘÍ MĚLI NA SPLNĚNÍ TÝDEN mi JENOM 3 DNY ( a to je právě vůči nám nefér) .. pevně doufám že snad to už i ty pochopíš ;-) ;-)
Přeju pěkný den ;-)

eLzyx
09.04.13, 15:59
se mi zdá, že průzkumníci už nenajdou na střední hledání žádná vejce, alespoň na "Newfoundland" serveru - z osmi pokusů nula vajec. Předtím jsem celý úkol dokončil cirka na těch 8 pokusů. Naopak je zvláštní, že padají poklady, které jsem nikdy neviděl, jako např. 100 žuly (obvykle 10-30).

Reborn
09.04.13, 17:57
Kugi: ano tento ukol je velmi nestastne koncipovan(osobne me donesli 6 doneseni po sobe nic) nastesti posledni ukol tento nemam ale prijde mi to dost nevhodne ze na posledni serii techto ukolu mas mene casu

VodnikVavrinec
09.04.13, 20:12
Já tu taky nebrečím, že mám najít 50 vajec na dlouhé hledání, nebo že mám jako denní Q zaplatit střelný prach a dokončit, černý rytíře. Hold už si to někdo tam za klávesnicí vymyslsl, tak mi to plníme. a když mají dobrou náladu, tak něco poupraví.

Kugi
09.04.13, 20:58
Vodník: já taky nebrečím;-) mne by to ani ták nevadilo hledat ty vejce;-) jde jenom o to že slečna se tu rozčiluje ják je to nefér:D ;-) a nechápe že to není nefér vůči ní ale vůči těm co ten úkol maj ;-) jinak úkoly samy o sobě mi nevadí ;-)

Reborn
09.04.13, 22:43
viz aktualni novinky:
od 10.4
Dále se každou noc splní úkol na hledání vajíček průzkumníkem.

tim padem to nepokazi naladu tem co to chytli jako posledni ukol.. :-)

Luigi_jr
10.04.13, 08:14
Buď neumíš číst, hlavinka ti to nebere nebo jsi závistivý uplakánek. X lidí tady píše, že je tento úkol časově náročný a za 2 dny prakticky nesplnitelný. Proto je jako malá náhrada splnění podúkolu. A ty pořád dokola to své nefééér, nefééér. Je to beta verze, zkouší se tady co funguje a co ne. A pokud něco nefunguje a jsou poškození hráči, dostanou nějakou kompenzaci. Že ty jsi dostala lehké úkoly a splnila je, můžeš být jen ráda. Chtěl bych tě vidět, jak plníš 2x hledání 20 vajec s jedním průzkumákem, to by jsi tady zase vypisovala ty "To je nefééér, mám hledat zase vejce....!". Takže se smiř s tím, že vývojáři to udělali tak, jak to udělali. A pokud tě to tak štve, nikdo ti nebrání tuto hru ukončit a odejít.

já teda nevím,cos nepochopil z mého textu,ale já měla týž úkol již podruhé za sebou,také jsem na něj měla pouze tři dny a jen jediného průzkumníka...netuším co jsou to lehké úkoly,jestli 2x shánět 500 vajec,nebo je 2x muset najít...ale nedělej ze mně negramotného,blbého závistivého uplakánka....tady na fóru Kashi psal,jak ty soutěže nejsou udělaný proto,aby se muselo stihnout všechno a abys měl všechny odměny doma,ale prostě jen pro možnost získání nečeho navíc...proto mi prostě nedochází proč se najednou otočili jiným směrem a úkol prostě těm co to nestihli splnili...proč prostě nebyl jen posunut termín ukončení,aby na to všichni měli zase 6 dní?? he?? tohle je to pro mě nefér...s tím,jaké jsou úkoly nebo jak dlouho mi který trvá či co všechno mu musím obětovat,s tím se umím vyrovnat po svém,ale aby jste se tu do mě pustili jako do nějakého rozmazleného děcka,tak to zase prr..

právě proto,že jme v beta verzi,se na to snažím upozornit,aby se kluci vývojáři nad tím pozastavili,řekli "jo..tady jsme šlápli asi vedle" a napravili to,aby ta hra byla hratelnější ;) k tomu snad tohle fórum taky je,ne??

Luigi_jr
10.04.13, 08:16
btw ano,Kashi mi tady skutečně odpovídal,ale jestli jste si toho všimli,tak ne na to,na co jsem se ho ptala.....nedostala jsem odpověď,proto to několikeré opakování ;)