PDA

View Full Version : Síň slávy

FAKap_CZ
17.03.13, 10:44
Dobrej
Tuto hru už hraji nějaký ten pátek a v chatu jsem viděl hodně hodně lidí
Tak mi to vnuklo vzpomínku z jiných her tedy síň slávy ve které by se každý mohl podívat na jakého koly hráče vypadalo by to nějak tak to -

Jméno : FAKap_CZ
uroveň : 29
Navštívit

Myslím že by to ulehčilo práci cechům vybírat nové členy.
A určitě by se mnoha lidem šikla nějaká ta inspirace do měst.

Děkuji doufám že tento návrh zvážíte.

SipkovejRuza
17.03.13, 14:08
... navštívit můžeš pouze přítele !

... nevím jak jiné cechy, ale asi každý má svou vlastní politiku nabírání členů a určitě to nebude jen podle levelu :)
spíš podle hráče, jak komunikuje, jak je aktivní

Horacior
18.03.13, 00:22
No nevím jak cechy vybírají hráče protože mě nekontaktoval ani jeden.A to jsem tu takřka každý den průběžně celí den.Takže nápad je to dobrý.Je spousty hráčů kteří jsou aktivní a nikdo o nich neví.Já třeba ani nevím v čem je přínos že bych byl v cechu.A nejsem si jist že bych chtěl někam vstoupit.

SipkovejRuza
18.03.13, 06:51
:) no tak náš cech vybírá z lidí, kteří v něm chtějí být = podají přihlášku a zdůvodní proč + nějaké testy a hlavně se řídí doporučení jiných hráčů, kteří už v cechu jsou.

pokud je dobrý cech (!!!)
- rady
- pomoc
- cech úkoly a cech mince
- parta lidí (*)

pokud je špatný cech ... tak tam důvod také nevidím ... a že jich je, protože to lidi zakládaj bez nějaké vize
asi až se zlepší správa cechu, tak to zas bude o něčem jiném :)
----------------------------------------------

(*) ... osobní názor - bez cechu a lidí v něm bych už tohle dávno nehrál!

Gungan
18.03.13, 12:50
Pokud chceš sehnat cech starej se .... já se vecpal sám jako první a ani sem nesplnil parametry ale dohodl sem si všecko osobně ....
AKTIVITA, AKTIVITA AKTIVITA

Horacior
18.03.13, 12:56
Já neříkám že chci do cechu.Kdybych chtěl tak už bych tam byl dávno.Jen jsem reagoval na hlavní příspěvek že je to dobrý nápad.