View Full Version : Síň slávy
Dobrej
Tuto hru už hraji nějaký ten pátek a v chatu jsem viděl hodně hodně lidí
Tak mi to vnuklo vzpomínku z jiných her tedy síň slávy ve které by se každý mohl podívat na jakého koly hráče vypadalo by to nějak tak to -
Jméno : FAKap_CZ
uroveň : 29
Navštívit
Myslím že by to ulehčilo práci cechům vybírat nové členy.
A určitě by se mnoha lidem šikla nějaká ta inspirace do měst.
Děkuji doufám že tento návrh zvážíte.
SipkovejRuza
17.03.13, 14:08
... navštívit můžeš pouze přítele !
... nevím jak jiné cechy, ale asi každý má svou vlastní politiku nabírání členů a určitě to nebude jen podle levelu :)
spíš podle hráče, jak komunikuje, jak je aktivní
No nevím jak cechy vybírají hráče protože mě nekontaktoval ani jeden.A to jsem tu takřka každý den průběžně celí den.Takže nápad je to dobrý.Je spousty hráčů kteří jsou aktivní a nikdo o nich neví.Já třeba ani nevím v čem je přínos že bych byl v cechu.A nejsem si jist že bych chtěl někam vstoupit.
SipkovejRuza
18.03.13, 06:51
:) no tak náš cech vybírá z lidí, kteří v něm chtějí být = podají přihlášku a zdůvodní proč + nějaké testy a hlavně se řídí doporučení jiných hráčů, kteří už v cechu jsou.
pokud je dobrý cech (!!!)
- rady
- pomoc
- cech úkoly a cech mince
- parta lidí (*)
pokud je špatný cech ... tak tam důvod také nevidím ... a že jich je, protože to lidi zakládaj bez nějaké vize
asi až se zlepší správa cechu, tak to zas bude o něčem jiném :)
----------------------------------------------
(*) ... osobní názor - bez cechu a lidí v něm bych už tohle dávno nehrál!
Pokud chceš sehnat cech starej se .... já se vecpal sám jako první a ani sem nesplnil parametry ale dohodl sem si všecko osobně ....
AKTIVITA, AKTIVITA AKTIVITA
Já neříkám že chci do cechu.Kdybych chtěl tak už bych tam byl dávno.Jen jsem reagoval na hlavní příspěvek že je to dobrý nápad.