PDA

View Full Version : Vložit úpravo do okna generála!!

DolyD
11.03.13, 13:22
pod přidělené jednotky ,, zobrazení životnosti " to by se mi líbilo :))
-a s těmi storny obědnávky bych taky souhlasila a přidala bych i storno aktuální výroby,,
-a taky chci říct že budovy za drahokamy jsou spíše pro ostudu (sakra nízké výroby)
vodní mlýn levl 1 = 1 voda cca 3min jedinej rozdíl je že se nezbourá ale jinak to takhle funguje jao vobičejná studna navrhovala bych úpravu při levlu1 asi 5 až 6 jednotek :))
Silo asi by to chtělo taky navýšit výrobu, mám jedno (díky 4 větrům) ale nic to skoro nedělá mám ho na levlu3 ale stejnak se mi 90% polí zbourá
A Škola tak to ani nemluvim 2h + 1občan nanic,, a všechny ty budovy cca 1000 dr,, Ha

Warlyon
11.03.13, 16:49
silo pracuje tak ze doplnuje pole psenicu a problem je tu ze ked mas jedno SILO a xx pole tak nestiha doplnovat a farmary rychlo vytazia a tym sa zbura
Aby sa nezburali pole musis mat tolko SILO kolko mas postavenych pole priklad 5x SILO - 5x pole vtedy je to okej :)
mlyn je podla mna vyhodny ved setri naklady na postavenie novych studny :)
skola je to nanic

SipkovejRuza
11.03.13, 18:25
jednotky u generála ti život, útok a jiné základní informace ukazují

storno objednávky je hloupost ... jednou se rozhodneš něco dát, tak si to dal ... neber slovo zpět
storno výroby ... pokud se vyrábí, tak už se to dodělá (i v reálu když si dáš něco vyrobit, tak ti to vyrobí a ty si to koupíš nebo platíš storno)
vodní mlýn je dobrá věc
silo ... co pole to jedno silo, jinak to nemá smysl )a mám dojem, že i na stejném levelu jako farma)
škola ... pokud nevíš co s D, tak asi jo ... jinak zbytečnost

Enzik
14.03.13, 18:01
A co pojmenovat Generala a popripade ho expit, a pak prodat...

SipkovejRuza
15.03.13, 06:59
A co pojmenovat Generala a popripade ho expit, a pak prodat...

pojmenování generála by bylo fajn, hledat mezi x stejnejma kartama kde mám který jednotky a kde se kterej vylodil je fakt opruz :)

expení generála ... už tu o tom psalo ... pokud si dobře pamatuju, že je to v plánu

prodávat ... ne - to by se dalo zneužít a hodně zneužít