View Full Version : Informace o bonusech: co / kolik / jak
SipkovejRuza
10.03.13, 09:14
Napište pořádnou informaci, co dělá sýrový sendvič za 50 diamantů.
Odhad: 30 minut je přidáván 1 osadník za 1:30 minuty ...
i když jsem na chatu viděl info, že je to celá hodina ...
Jinak je to jen obyčejná zlodějina! Koupě zajíce v pytli.
I v normálním životě musí být popis na výrobku :)
růžo prosímtě a proč se rozčiluješ ? dyť tady v té hře je všecko v principu náhodné ...
- překlady tu dělalo 50 vietnamců s česko ruským slovníkem a pak to korigoval mongol s pravidly pravopisu a správné české výslovnosti ... to že je to nepoužitelné a k smíchu je druhá věc
- to že devadesát % věcí v obchodě má stejný popis který nalepil výrobce na třešňový lízátko by odpovídalo tomu jejich pegi 7
- a o provozu serveru který víc laguje než provozuje taky víme svoje ...
dyť je to beta co se vzrušuješ dokonalí kluci ví co je třeba opravit ...
nicméně taky by mne to zajímalo co ten sendvič vlastně dělá :-)
MOD_Gryphem
10.03.13, 15:59
Dá 1 osadníka za 90sec po dobu 10 minut za předpokladu, že dům starosty je na prvním levelu. S každým levelem starostova domu se to zvyšuje 2x.
SipkovejRuza
13.03.13, 13:31
Dá 1 osadníka za 90sec po dobu 10 minut za předpokladu, že dům starosty je na prvním levelu. S každým levelem starostova domu se to zvyšuje 2x.
a s levelem se zvyšuje co - počet lidiček a/nebo čas trvání?
level 1: 1 / 90 sec na 10 minut
level 2: 2 / 90 sec na 10 minut nebo 20 minut ... ?
level 3: ...
level 4: ...
level 5: ...
dík
Ahoj,
1 / 90 sekund po dobu 10 minut. Vždy.
BB_Kahsi
Tzn když mám starostu na 5 lvl je to cca 33 lidí / sýrový sendič. Tak? :-D 10*5*60/90=33,333333333
Myslím, že za těch 300 mincí to určitě stojí :-)
Pokud ma pravdu BB_Kashi (a jako ze by mel mit), tak syrovy sendvic je po dobu jeho platnosti ekvivalentem jen 6,6 osadnika ... a to by bylo fakt vyhodne :)
SipkovejRuza
18.03.13, 07:02
Ahoj,
1 / 90 sekund po dobu 10 minut. Vždy.
BB_Kahsi
TAKŽE JAK TO JE?
... už to není s levelem budovy starosty?
a je to JEN 1/90 na 10 minut :-O ... pak si to můžete strčit za klobouk :)
50 D za cca 6 osadníků ???
Pokud něco změníte ve svých odpovědích (MOD a BB), tak prosím nechte i tu starou odpověď a raději na ni reagujte.
Děláte v tom pak lidem zmatek!!
Vaše odpovědi by měly být správné a závazné !!
... hlavně pak na nápovědě vykládáme bludy :( , které jsem získali od Vás :(
POKUD to není vázané na nějaký vzorec, tak upravte popis ve hře, ať tam není matoucí ten "speciální efekt".
Růžo viz můj post o pár škatulek vejš ... oni podle mě toho ani z BB neví moc jak to funguje :D, chtělo by to dát dokupy nějákou hráčskou nápovědu protže kluci od BB jsou jen vedoucí ti nepracujou a nemají jiné možnosti jak to udělat ...
k čemu je vlastne tento bonus?
Zdravim,
Pan Myers je bonus, ktery muzes pouzit na Tvou kasarnu. Zrychluje rekrutovani jednotek 4x po doby 60 minut.
Ing-Smoula
20.04.13, 22:05
Ze se rozcilujete i v prekladu damaskove mece vubec nemaji byt damaskove ale damascenske mece. Vzdyt vam to ani logicku nedava kdyz damasek je latka a zadny kov
ahoj chtel sem se zeptat,kdyz ted hraci lvl 50 muzou dal do vyssiho lvl,tak proc nemaji na vyber jestli chteji za dobrodruzstvi odmenu hvezdne mince nebo XP,prisly timto o moznost nakupovat epicke predmety a hlavne bonusy,jako jsou sipy nebo vrah.Dekuji za odpoved.Devin
Popisky u bonusů jsou tragédie, to víme všichni.
Koukejte na osettlers.cz
vitas121113
15.01.16, 21:09
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat jak mohu získat Tropickou klec a Svatební dort?
Děkuji za odpověď
1. Sendvič se sýrem = jak už psal BB_Kahsi, tak trvání je 10 minut a během té doby vám každých 90 sekund přibude 1 osadník. Na levelu domu starosty nezáleží, přesto že je o tom část hráčů přesvědčena. Rovněž by se dalo napsat, že je to x10 bonus na 10 minut. Jeho koupě za diamanty samozřejmě nemá smysl ... jako celá dlooouhá řada dalších položek u kupce.
2. Pokud vím, tak damaškové meče jsou už delší dobu správně přejmenované na damascénské. Pokud jim někde zůstal starý popis (což bych se nedivil), je to přehlédnutí a když se bude někdo obtěžovat jim to oznámit na podporu, třeba to do roka a do dne opraví.
3. Hvězdné mince mohou získat jinou cestou. Je jich podstatně méně, ale nadále existují.
4. Tropickou klec i svatební dort lze vyrobit v zásobárnách. Pokud máš v knize úkolů spuštěn patřičný vedlejší úkol = Pandička nebo v případě dortu je to pozvánka na svatbu.