View Full Version : Možnost storna poslední odeslané nabídky příteli
Bylo by vhodné, kdyby existovala možnost storna poslední odeslané nabídky příteli, do té chvíle než ji přijme nebo odmítne.
Občas se stává, že pošlu něco na výměnu svému kamarádovi, nicméně ten se po chvíli odpojí a mne tak "visí" suroviny v neuskutečněném obchodu, dokud se opět nezaloguje. Může se i stát, že na Settlery zanevře a mne tak zůstávají suroviny nenávratně ztracené.
Hodilo by se to do kontextového menu "Navštívit, Šeptat, ... Měnit, Storno výměny ..."
hmmm nápad dobrý. Ale asi to tam nedají :)
SipkovejRuza
09.03.13, 23:56
Bylo by vhodné, kdyby existovala možnost storna poslední odeslané nabídky příteli, do té chvíle než ji přijme nebo odmítne.
Občas se stává, že pošlu něco na výměnu svému kamarádovi, nicméně ten se po chvíli odpojí a mne tak "visí" suroviny v neuskutečněném obchodu, dokud se opět nezaloguje. Může se i stát, že na Settlery zanevře a mne tak zůstávají suroviny nenávratně ztracené.
Hodilo by se to do kontextového menu "Navštívit, Šeptat, ... Měnit, Storno výměny ..."
to není pravda !
nepotvrzená výměna visí to jen 6 hodin, pak se to automaticky odmítne. Ani obchod není natrvalo.
jak by se to zachovalo při současném "storno" a "přijímám" ... co by mělo přednost? to by byl guláš ... i když výjimečně a zcela náhodně
ok, o 6h jsem nevěděl, nicméně i těch 6h je dlouhých. Prakticky se jedná o běžný herní den.
EDIT: se mi zdá, že těch 6h nefunguje. Zmizelo mi "Cukroví". Pokud vím, tak jsem na Vánoce dostal 4ks, žádný nepoužil, jeden nedávno odeslal - ten nebyl převzat (cirka 10h mezi log off a log on kamaráda), mě se zpátky nevrátil a v nabídce na výměnu jej kamarád také nemá.