PDA

View Full Version : problém s ukolem čtyři větry

Jardak
05.03.13, 22:52
Dělám úkol čtyři větry a jsem u úkolu kdy mám udělat "zažij dobrodružství" a "poslat průzkumníka na hledání dobrodružství" ta druhá část šla krásně splnit, taky jí mám odškrtlou, ale tu první zažít dobrodružství jsem dělal tímto způsobem :
Začal jsem dobrodružství a snažil jsem se ho dokončit - nepovedlo se
Myslel jsem že se mi ukol splní ihned jak to začnu, ale to se nestalo, tak jsem si řekl , že to půjde až to skončí.
Po skončení dobrodružství, se mi i tak úkol nedokončil a já si nevím rady.
Nechci přijít o další dobrodružství zkoušením puštěním dalšího.
Poraďte co dělám špatně.
Děkuji Jardak.

SeFF
05.03.13, 23:03
Dělám úkol čtyři větry a jsem u úkolu kdy mám udělat "zažij dobrodružství" a "poslat průzkumníka na hledání dobrodružství" ta druhá část šla krásně splnit, taky jí mám odškrtlou, ale tu první zažít dobrodružství jsem dělal tímto způsobem :
Myslel jsem že se mi ukol splní ihned jak to začnu, ale to se nestalo, tak jsem si řekl , že to půjde až to skončí.
Po skončení dobrodružství, se mi i tak úkol nedokončil a já si nevím rady.
Nechci přijít o další dobrodružství zkoušením puštěním dalšího.
Poraďte co dělám špatně.
Děkuji Jardak.

Předpokládám, že refresh atd... jsi zkusil.

Jardak
05.03.13, 23:07
Ano zkusil. Mám dokonce ve dvou Q to samé, zažít dobrodružství. Ani jednou mi to ukol neudělalo..

Reborn
06.03.13, 01:34
musis dokoncit dobrodruzstvi.. sam nebo tymove..(kde zabijes alespon 1 jednotku)

Foodman
06.03.13, 06:19
Dělám úkol čtyři větry a jsem u úkolu kdy mám udělat "zažij dobrodružství"
Děkuji Jardak.

píšeš to tu sám.. nepovedlo se, prostě musíš Dobrudružství dokončit, tzn. napíše ti to Dokončeno a do pošty dostanes oznameni o Odměně, az pak jsi zazil Dobrodružství. tak gl

Yograin
06.03.13, 08:42
Moc nechápu, čemu se divíš. Pokud jsi to dobrodružství nedokončil, tak se ti přece nemůže započítat.

Jardak
06.03.13, 15:44
Je velký rozdíl mezi "zažijte dobrodružství" a mezi "dokončete dobrodružství" aspoň ve smyslu českého jazyka ano.
Myslel jsem , že ho stačí pouze "zažít" nikoliv "dokončit".
Takže buď je chyba v překladu. Nebo v chápání překladatele.

Díky za odpovědi. Nejsem spokojený, ale co se dá dělat.

Váš Jardak