View Full Version : Generál: spoždění / chyby
tak nevim jestli posledni patch, ktery mel udajne zlepsit lagy, to spis cely nezhorsil, poslu 4generaly ve stejnej cas na 4kempy, dva maj blokovat a 2 utocit na kemp vudcu, jak je mozny ze ti posledni 2generalove kteri maj dojit na kempu vudcu predbehnou blokujici generaly (zacnou uplne skakat dopredu) samozrejme si je odchytej kempy ktery maj bejt vyblokovany, to by me zajimalo co je tohle za chybu, protoze pred patchem se mi tohle nestalo, ted uz 2x behem 2dni
a nemusi jit jenom o bloky, stejny jako kdyz poslu 2vlny na jeden kemp, tak je prece nemysl aby ten druhej predbeh toho prvniho, prosil bych o vysvetleni, jeslti se o tom vi, nebo jestli je to vubec mozny vyresit tohle "poskakovani" generalu na ceste do bitvy
Imperator_XU
05.03.13, 21:30
Stává se při vyslání generála na dobrodružství, že po navštívení dobrodružství např po 20min, píše že generál dorazí např za 28min
A naopak stalo se mi že pokud jsem byl na dorodružství a zároveň mi na domovském ostrově běžel upgrade a bonusy vše se prodloužilo o dobu strávenou na mapě dobrodružství.
Prosím o nápravu nebo vysvětlení v čem je problém
díky
GOLDFINGER
07.03.13, 21:10
Ano generálové se chovají divně. V cechu si kolega stěžoval že general šel do utoku, ale kupodivu se vydal nekam opačnám směrem(škoda že jsem to nenatočil) a můj konkretně v knězích když jsem jej posílal domů tak se u hradu sbalil, vzal to přes vodu (oceán), štrejchl to tak kilák vodou a zamířil do přistávací zóny kde teda zmizel.
Dobrý večer,
všiml jsem si, že mi všichni průzkumníci (z hospody i z Velikonoc) dělají zpoždění 15 minut a je jedno jestli jsou na poklad nebo dobrodružství. Pošlu je v 6:00 a příjdou v 18:15 a je to tak každý den!!!
Máte také tento problém?
Ahoj,
dnes při dělání dobrodružství Čarodejnice z močálu se mi zrtatili 2 generálové po cestě domů, když jsem je poslal pro další jednotky!
Nikde je teď nevidím! Stalo se někomu něco podobného? To si teď mám koupit nové za x tisíc zlaťáků???
Podkonicek
21.08.13, 08:59
Mě se stalo , že jsem poslal dva generáli s vojskem do dobrodružství Čarodějnice z močálu a už nikde nejsou vidět a ani nedorazili. Prostě úplně zmizeli.
Zdá se, že se to stalo všem co někam poslali generála... Koukám, že se to řeší ve hře na chatu... Takže asi nezbývá než počkat, až se to vyřeší.
je výborné, že nik na dotazy neodpovedá :( chrrrr
Jop, také mi cestou z dobrodružství někam oba zmizeli... Chtělo by to info, co s tím. Nejen že běží čas v dobrodružství, ale ti generálové taky nejsou zadarmo...
Zdravím mám stejný problém, včera tři generálové odešli na dobrodružství ale dnes se mi po ukončení nevrátil ani jeden ze tří!!!! já nemám 2000mincí na nového!!!!
Také se mi ztratili dva generálové.
Někdo mi na problém se zmizením generálů odpověděl takto: "Je dobré si přečíst stávající vlákna, než začínat nová s tím samým.... " ale vůbec tomu nerozumim, také mi zmizeli 2 generálové
Ja som poslala domov z dobrodruzstva dvoch rychlych a dvoch obycajnych generalov.................a neprisiel ani jeden z nich :-(
Tak jsem poslal jednoho generála na dobrodružství s plným obsazením vojáků a druhého prázdného zpět a oba jsou pryč
Ursa_Major
21.08.13, 14:29
jilarka: to byl Dalnar a myslel tím, že je blbost, aby se ta samá věc řešila ve třech diskuzích. Jinak BB_Kahsi někde psal(a), že je potřeba nahlásit to podpoře a pak čekat a doufat. Nějaká kompenzace by bodla, což o to...
Ano, přesně to jsem myslel. Protože když vidím vlákno "Ztracení generálové" nevidím proč bych zakládal vlákno "ztráta generálů" případně jinou gramatickou variaci těchto dvou slov. Se divím, že to nějaký MOD dávno nespojil v jedno vlákno.
Ursa_Major
21.08.13, 15:06
Dalnar: protože oni ho nevidí - funkci New posts jsem objevila docela nedávno a do tý doby jsem taky po všem pátrala a většinou marně. :-D
Ursa_Major
21.08.13, 15:07
Dalnar: O MODech jen dobré...
U me tri v ... cudu... smutne doufam ze se to bude resit..
zmizli mi traja generali 21.8. o 16.37
Na podporu jsem to nahlásila,prý mi pošlou vyjádření mailem..tak holt čekám..ale asi ztratim dobrodružství,které není také lehké získat..uvidíme,tak to bude no :(
Pomalu mi taky Bezi cas na Dobrodruzu Skuste s tim neco udelat DIK moc
A já vykřup o 3 rychlý a jednoho klasika :-D JJ, i generál občas padne, ne? :-)
Generálové jsou zpět...nikdy jsem nepotřebovala jít na forum,tak se omlouvám,že moc nechápu jeho funkci a jeho slang :)
Je fakt, že taký bordel tu ešte za posledné 2 roky nebol, aj keď sme už všeličo zažili. Táto hra sa stáva dosť ťažko hrateľná a silne stráca priťažlivosť. Chcelo by to vstúpiť si do svedomia
zase klasika, přiřadim generálovi jednotky, 2x si je zkontroluju, pošlu generála, ale k táboru dojdou úplně jiné jednotky
ano je moje chyba že sem v době útoku odešel z dobrodružství, ale rozhodně když se na něj vrátím tak by u toho samýho generále neměli být najednou původní jednotky (podotýkám že už byl skoro u tábora co měl zničit)
stejná chyba nastává i u přesunu generálů po mapě, dám přesunout generáli, odejdu z adv, vrátim se,..generálové jsou na místě přiřadim jednotky, pošlu útok.....odejdu z dobrodružství a když se vrátim, tak jeden generál se balí, další není vůbec na cestě a třetí blokuje.
General spoluhrace bojuje (dava "kill"), vyslu finalni utok pres cely 4ty sektor na Statecnem... a ejhle, muj general sunda hrad aniz by spoluhracuv dobojoval a tudiz nedostal odmeny...
to se v poslewdni dobe stava casto, takze pri utoku uz nikam neprepinam. i tak ale generalove delaji divne veci a nektere bloky povazovane za bezpecne najednou skoncily mnohem driv. jako by server spatne pocital casovani
spíš je divný že se k tomu nikdo z teamu TSO vubec nevyjadruje a delaji ze se nic nedeje!! je to hnus co na nas zkouseji'!
Dobrý den,
ano, víme o tom, že generálové na dobrodružství se někdy vrátí v čase, především když se to dobrodružství opustí, což potom způsobuje divné chování, jako bloudění nebo poskakováním. Zatím není jasné, proč se tak děje, a tím pádem ještě není oprava. Jakmile bude nějaká aktualizace, tak to oznámím na hlavní straně + v seznamu změn. Prozatím jde dělat jenom to, že se nepoužívají bloky a počká se, než generál dobojuje.
JJ chce to neodcházet z mapy a pokud se blokuje, neustále sledovat a kontrolovat a když se něco pokazí, v mém případě 1 generál popoběhnul o kus cesty dopředu, okamžitě generály stáhnout a zkusit znovu.
Na nečekané popobíhání generálů jsem si už postupně zvykl. Překvapivě to na výsledek bitvy nemá žádný vliv, pokud na začátku byli generálově vysláni ve správných odstupech. Sice mě stále znervozňují hlášení o odchycených generálech, ale když neopustím adventuru tak se po chvíli "zachycený" generál zpamatuje a zaútočí na správný tabor. Určitě mě potěší, až tuto hrůzu vývojáři opraví.
Kubaskovas
28.12.14, 15:56
Boj proběhne správně ikdyž adventuru opustíte, jen to chce se vrátit zpět až dojde zpráva o proběhlé bitvě :)
Zdravim podporu, zajimalo by me, kdy mate v planu vyresit nesmyslne preskakovani a teleportovani generalu na dobrodruzstvich. Stava se nasledujici:
1.: poslu utok a kdyz odejdu z mapy a vratim se zpet, tak je general uplne nekde jinde, nez by mel "docvalat" a pak mi co 5 sekund vyskakuje hlaska ze probiha utok, ale pritom se tam general teleportoval nekde z pulcesty a regulerni utok bude pozdeji.
2.: podobny problem, predcasne staveni taboru na dobr.. Pri presunovani na vhodnejsi pozici se general postavi driv, nez je skutecnost (to neni zasadni problem), ale jednotky, ktere mu pak pridelim se mu neprideli a zautoci s jednotkama co mel pred presunem.(prisel jsem takto uz nekolikrat o kanonyry,coz je neprijemne, navic pri snadnem utoku) otakza zni: proc jde poslat do utoku general, ktery tam jeste fyzicky nestoji?
dekuji za odpoved a doufam ze se to brzy vyresi
Abych se neopakoval, tady je komentář z předchozí strany:
Dobrý den,
ano, víme o tom, že generálové na dobrodružství se někdy vrátí v čase, především když se to dobrodružství opustí, což potom způsobuje divné chování, jako bloudění nebo poskakováním. Zatím není jasné, proč se tak děje, a tím pádem ještě není oprava. Jakmile bude nějaká aktualizace, tak to oznámím na hlavní straně + v seznamu změn. Prozatím jde dělat jenom to, že se nepoužívají bloky a počká se, než generál dobojuje.
od jisté doby se mi nezobrazuje když mě navštíví přítel s bonusem kam mi to dává,nepíšemi to
příjde přítel a dává mi bonusy ale mě to neukáže kam to dává,
Pocitac900
03.04.15, 12:42
Zdravím taky, Stalo se mi taky malá příhoda před 2 týdnama, Se my nevrátil - Generál ( až za 2 týdny je to tak 3 -4 dny co my došel,
Prosil bych aby správce settleru to spravil,
Děkuji pocitac900]