View Full Version : Oprava úkolů (omezení lvl) - nové chyby
Dobrý den,koukám že mi přibylo asi 10 nových/Starých úkolů,které nešli...
Zajímalo by mě jak mám,ale splnit úkoly typu :
1)Taktik = Porazte tábor banditů v domovské oblasti za použití 50 nebo více jednotek kavaleri.
2)Milice = to samé akorát s domoobranci..
Tak by mě zajímalo jak to mám splnit,když na mém ostrově již dávno žádný tábor není...
SipkovejRuza
27.02.13, 07:22
Sice se odemkl úkol, který blokoval špatně nastavený level (Milice a Taktik), ale jak mám asi "porazit tábor banditů na domácím ostrově".
Hloupý žert!
.... prosím ....
Dejte tu záložku obchodu na začátek seznamu - ať je nápověda a cech vedle sebe. Prosím :)
na globál nebo výměnu vůbec nechodím, v tom se nedá orientovat jak to tam každý tapetuje ...
Dobrý den, potěšila mě oprava úkolů kvůli vysokému levelu, přesto bych k tomu ale měl připomínku, jak mám splnit úkoli milice a taktik, když už v domovské oblasti nemám žídné tábory. Nešlo by alespoň tyto úkoly nějak zrušit?
Děkujeme za opravu, ale úkoly Milice a Taktik nejsou momentálně splnitelné pro žádného hráče, který vyčistil svůj ostrov od banditů (defakto všichni s úrovní 32+). Navrhované řešení - nastavit tyto úkoly jako splněné u všech hráčů, kteří nemají na svém ostrově již žádný tábor nebo vůdce banditů.
SipkovejRuza
27.02.13, 08:09
jediné možné řešení .. jinak to mohli nechat zamčené :))
Verthandi známá též jako Belldandy nebo Zelda
:) :) ... a to se tím chlubíš, že si mulťák ?? :-O
jediné možné řešení .. jinak to mohli nechat zamčené :))
:) :) ... a to se tím chlubíš, že si mulťák ?? :-O
Nechce se mi rozjíždět offtopic, ale nevím z čeho tak usuzuješ. Nehraju jen tuhle hru, ale i jiné a tam mě lidé znají pod jinými jmény. Tvé obvinění bez důkazů klidně ať prošetří support...
Pridavam se... Oprava ukolu vyresila jen cast problemu. Pro nove hrace toto jiz nebude problem, ale pro vysoke levely jsou ukoly kde je potreba dobit domovsky tabor nesplnitelne, jelikoz uz zde zadny nemame....
Opravte tyto ukoly jako splnene pro ty co ve sve zone nemaji zadny tabor pripadne pro ty co jsou level 32+
Dekuji...
Ahoj, prosila bych o radu, obdržela jsem úkol Taktik s tím, že mám porazit v domovské oblasti tábor banditů s 50 jednotkami kavalerie, ale bohužel už v domovské oblasti nemám ani jeden tábor banditů, proto nevím jak tento úkol splnit. Za radu mnohokrát děkuji
Já mám také tento problém a myslím že nás bude víc
Tak takhle vypadá oprava??? Tak to mě dost zklamalo...
http://imgup.cz/images/2013/02/27/yXQL5.png
http://imgup.cz/images/2013/02/27/qpjGK.png
Když nemám na ostrově bandity, tak to těžko splním...
P,S.: Ovšem musím přiznat, že oprava: nesplnění úkolu díky levelu, je opravdu opravena:).
Souhlasím, mám stejný problém... :(
p.s. a nepsalo se taky o tom, že kdo je v cechu, dostane 100 cech. mincí??
Nemohlo by se na domovském ostrově objevit cca každý 8-10 den od 30lvl nějaký lehce porazitelný bandita aniž by zabral jakékoliv území něco jako "pašerácké doupě", mám totiž úkol zbavit se bandity na domovském ostrově, ale už tam žádného nemám tak úkol nemohu splnit.
no tie cechovní mince by taky bodli.. bolo o nich psané a nic
jankotlcik
27.02.13, 10:15
ahoj.
pri úlohách taktik a milice by možno stačilo zrušiť obmedzenie "v domovské oblasti" a dať možnosť použiť tých 50 milice a 50 kavalérie pri zničení tábora v dobrodružstve.
a dik za aspoň čiastočnú opravu
Me se stale neodemkly ulohy
Ostatni ostrovy:
http://imgup.cz/images/2013/02/27/UmPvK.jpg
a Podezrela osoba:
http://imgup.cz/images/2013/02/27/QsMw8.jpg
Připojuju je. Mám úkol Taktik a Milice. Dříve je splnit nebylo možné a na odstranění problémů se pracovalo. Nyní už je tam vidím. Obojí má podmínku pro splnění porazte v domovské zóně bandity pomocí .... Ale ostrov mám zabraný celý a myslím, že jsem podmínky pro splnění úkolu splnil již dříve a to při dobývání ostrova. Tak co teď s tím bude?
MOD_Gryphem
27.02.13, 10:35
Děkuji všem za vaše postřehy ohledně opravy. Hlavně těm, kteří zde vkládají obrázky pro lepší uvedení do problematiky. Vaše postřehy předávám na vyšší místa.
VodnikVavrinec
27.02.13, 11:01
Já jsem s taktikem v pohodě, páč mám ještě celej s9 plný banditů.
mám ale jiný problém
http://imgup.cz/image/Lbs
http://imgup.cz/images/2013/02/27/FEbP.jpg
http://imgup.cz/images/2013/02/27/09eU.jpg
http://imgup.cz/images/2013/02/27/DWuOY.jpg
a chutovka na konec - at uz proto, ze nebyla dodana lekarnicka, nebo proto ze nejde mit zranenyho generala na vycistenem ostrove (popr. pouziti lekarnicky na dobrodruzstvi)
http://imgup.cz/images/2013/02/27/Cdy6u.jpg
SipkovejRuza
27.02.13, 13:18
Nechce se mi rozjíždět offtopic, ale nevím z čeho tak usuzuješ. Nehraju jen tuhle hru, ale i jiné a tam mě lidé znají pod jinými jmény. Tvé obvinění bez důkazů klidně ať prošetří support...
sorry ... ale pokud si to napíšeš do podpisu takhle a neuvedeš, že se jedná i o jiné hry, tak jak to mám poznat.
Reagoval jsem jen na základě toho zavádějícího podpisu a neobviňoval jsem tě :) --- obvinění by vypadalo jinak a psal bych ho jinam.
navíc nick je ve hře uveden ... minimálně Zelda
tak se nečerti a uprav si podpis na srozumitelnější ... např. "známá z jiných her jako ..." ... z jiných her tě něznám (a asi nebudu sám) neb je nehraju
končím ať to tu nezasviníme ... a ještě jednou promiň
Tak (částečná) oprava byla dnes spuštěna. Některé úkoly už nejsou levelem omezeny. problém ovšem je, že některé z nich jsou na bandity v domovské oblasti. Jenže ty už tam pár měsíců nemám :-)
Tak snad udělají i něco s tímhle.
VodnikVavrinec
27.02.13, 15:09
tak přikládám další chybu. Objevuje se mě hned po přihlášení. Odkliknu to, ale nic se nestane.
http://imgup.cz/images/2013/02/27/z4vTd.jpg
Mám taky problém, spustil jsem dobrodružství Vyhnanci, ale kdy dám navštívit, tak se mi ukáže menu všechno, ale ostrov tam není, jenom zamrznutý domácí ostrov viz:
http://imagelink.cz/thumbs/chybavhv.jpg (http://imagelink.cz/?v=chybavhv.jpg)
Vrátit se jde, ale nic jiného neudělám :(
Zajimavy je, ze vsichni pisou stejnou chybu, ale vyjadreni nikde zadny. Docela zklamani toto. A opravdu me otravuje kazdou chvili odklikavat "Prevzit odmenu" za 50exp. Vim, ze je to beta, ale prece jen nejaky prachy uz jsem do toho vrazil a stve me to.
Stejný problém taktik a milice, odpoví tu na to někdo?
Bukowski83
27.02.13, 20:31
To se na mě milí Blue_Byte nezlobte, ale ta vaše oprava stojí za starou bačkoru, všechny výše zmíněné problémy se mě týkají a po dnešním přihlášení se dostavilo obrovské zklamání! Nejen že máte lagy jak zeměkoule, ale také jste své sliby splnili z necelé poloviny a docela dobře se Vám daří mně postupně tuto krásnou hru znechutit.
SipkovejRuza
27.02.13, 21:15
Mám taky problém, spustil jsem dobrodružství Vyhnanci, ale kdy dám navštívit, tak se mi ukáže menu všechno, ale ostrov tam není, jenom zamrznutý domácí ostrov viz:
Vrátit se jde, ale nic jiného neudělám :(
ani refresh / reload nepomůže ??
Pomohla až instalace jiného prohlížeče (Firefox), chromu nepomohlo ani komplet vyčištění mezipaměti atd...
Bohužel stále nelze dokončit některé úkloly, které byly dříve blokovány levelem a to i přes snahu toto vyřešit - například Milice a nebo Taktik. Úkol zní "poraz za pomoci milice/kavalerie nepřátelský tábor na domácím ostrově"... Bohužel již žádný nepřátelský tábor na domácím ostrově nemám :-( Chtělo by to rozšířit třeba i na dobrodružství a ne jen domácí ostrov.
SipkovejRuza
28.02.13, 13:36
kdyby si četl fórum :( .. je tu o tom celé vlákno a dost dlouhé
Stejný problém Smrt Vůdcům a nic se neděje, po opravách je to ještě pomalejší než to bylo, přihlašování na třikrát, čtyřikrát, častější padání hry. Servis se nějak nepovedl...
Nemluvím o prodlevách při plnění nějakých dobrodružství, bloky přestávájí fungovat...
kromě výše opakovaně uváděných problémů (Taktik a Milice) přidávám ještě jeden další (viz obrázek). Zůstal mi tam viset i tento úkol pro nízký lvl a nedostal jsem hlavní odměny za splnění předešlého jiného kompletně splněného hlavního úkolu odemčeného opravou.
http://imgup.cz/images/2013/03/01/uhA4f.gif
Mne nustále vyskakuje takáto chyba.
Úkol dokončen a keď dám prevziať alebo zavrieť tak aj potom to vyskoči znova. Nie že by mi vadilo zopar chýb, ale keď toto vyskočí každú minútu tak to už je veľa. Dúfam že sa to opravý.
6
Já se přidávám, ale mě to hlásí několikrát denně úkol splněn. Když ale kliknu na získat odměnu, nic se nestane. Dám zavřít a za chvíli je to tu zas.
Je to docela otravné. :)
Pol_BarrBarr
02.03.13, 03:16
Dalsi divne nesplnitelny ukol je zde : Podminka splnit Dlouhe Luky ale ty nikde nejsou a ukol se diky tomu stale neotevira
http://2i.cz/4c7c2f05d6
Take by s tim bylo neco potreba udelat :-)
Pol_BarrBarr
02.03.13, 03:20
Dalsi divne nesplnitelny ukol je zde : Podminka splnit Dlouhe Luky ale ty nikde nejsou a ukol se diky tomu stale neotevira
http://2i.cz/4c7c2f05d6
Take by s tim bylo neco potreba udelat :-)
Bukowski83
02.03.13, 20:03
Tady nikdo neodpovídá, to je panečku vizitka...
Děkujeme za opravu, ale úkoly Milice a Taktik nejsou momentálně splnitelné pro žádného hráče, který vyčistil svůj ostrov od banditů (defakto všichni s úrovní 32+). Navrhované řešení - nastavit tyto úkoly jako splněné u všech hráčů, kteří nemají na svém ostrově již žádný tábor nebo vůdce banditů.
Zdravím
Jen jsem se chtěl zeptat jestli se výše zvedený problém nějak řeší. Tak se tedy ptám. Naše milé GMko co se s tím problémem děje? Ne jen že mě otravuje jak mi v guest logu stále svítí q, který podle zadání už bohužel nejsem schopen splnit, ale udivuje mě i to, že zásadní a průvodní q má od požátku chybu, kterou dosud nikdo neodstranil, nebo se té chybě dostatečně nevěnoval.
Jsem si vědom, že jen díky GM tu může všichni hrát, ale jednou jste se dali na vojnu tak pro své hráče musíte bojovat.
Rád bych se dočkal jasné odpovědi.
Omlouvám ale nejsem si úplně jist kolik GM se tu o nás stará, tak jsem to pojel jednout a jednou onak.
S vděkem hráč Saimik
Dobrý den,
odemknutí několika zbývajících úkolů je teď hlavni priorita. Bohužel nemůžu slíbit žádné datum, protože se řešeni musí první otestovat.
BB_Kahsi
smazet ty dva questy milice a taktik 3x dohodiny odklepavat ze je hotovo me vazne lze na nervy, 2mesice zkouseni testovani a udelate co? odstranite level a zase budem cekat 2 mesice nez to konecne vyresite
marcelino1
09.03.13, 23:12
V hlavných úlohách mám úlohy Milice a Taktik, spočívajúce v útoku na tábory banditov v domovskej oblasti. Tú som však od banditov dávno vyčistil. Úlohy sa nedajú odmietnuť ani ukončiť pomocou drahokamov, čo s tým?
SipkovejRuza
09.03.13, 23:53
dobré ráno ... od 27.2. se to tu probírá ... zkus si přečíst fórum než začneš psát :)
Ahoj, přišel mi úkol: poraž tábor banditů s více než 50 domobranci, jenže já už mám ostrov dobitej. Co s tím?
sajmondavid
12.03.13, 02:03
Ted jsem se dobře chlámal.... :-D Přečti si to nad tebou... :-D
SipkovejRuza
12.03.13, 14:29
jen důkaz že lidi jsou ovce ... nečtou, nehledají odpovědi a jen si stěžují a stěžují ... :(
Dobré odpoledne. Je tu někde psáno, kdy se tento přetrvávající problém s úkolem milice a taktik má opravit? děkuji.
Neustále se mi zobrazuje potvrzení dokončení úkolu "Porazte první tábor banditů" za 50 XP, problém se objevil až v poslední době. Odměnu převezmu ale stejně se zobrazí znovu.
Zdravím, nemohu splnit úkol Bitva - Přidejte se k armádě, omezení kvůli levelu, přidávám jen aby se o tom vědělo ;)
SipkovejRuza
25.03.13, 07:00
Zdravím, nemohu splnit úkol Bitva - Přidejte se k armádě, omezení kvůli levelu, přidávám jen aby se o tom vědělo ;)
co je za problém
pokud jedeš úkoly za sebou, tak se krásně trefíš ... bez bojů nepostoupíš dál
zkusil si refresh?
dej sem printscreen
Aknelka007
29.03.13, 13:06
https://plus.google.com/110830968907460753414/posts zdravím.Mám problém s úkolem JEDNOTKY BOJUJICI NA DALKU.Tento ukol pozaduje splneni dalších(ty už mám hotové) a me zbyva ten posledni,ktery zní dokonceni ukolu OSTATNI OSTROVY.Kdyz na OSTATNI OSTROVY najedu,je tam hláška,že mám splnit úkol DLOUHE LUKY.Jenže já žádný takový úkol nemám,nepamatuji si,jestli jsem ho někdy měla a navíc budovu dlouhých luků mám už nějaký čas postavenou.Nevím co víc udělat,aby se úkol konečně splnil.Napadá mě snad jen zvýšit produkci výrobny luků,ale nikde to nemám v knize.Můžete mi prosím poradit,nebo máte podobnou zkušenost?
ex_MOD_Leonell
29.03.13, 13:17
Ano :( chyba je už nahlášená vývojářům.
Aknelka007
29.03.13, 18:17
bezva,díky za info
Stále se mi zobrazuje úkol splněn: Smrt vůdcům (porazte první tábor velitele banditů)
Je opravdu milé když se tu někteří "chlamou" nad neustálým hlášením toho samého problému. Snad by si mohli sáhnout do vlastního svědomí a nejdříve si projít celé vlákno a taky to předcházející (již uzamčené). Tenhle problém se totiž už táhne půl roku a "oprava" jen způsobila jiný typ problému, aniž by se něco vyřešilo.
Moderátoři tohoto fora dávají ruce pryč (možná nestíhají, možná je tohle osobně netrápí nebo něco jiného).
Přesto je dost hráčů, kterým tato chyba vadí (a hromada dalších ji ani nereportují) takže je opravdu načase to konečně spravit a to tak, že pořádně.
Velikonoční zajíci jsou možná marketingově zajímaví, ale to není to, oč tu běží. Každá takto hloupá chyba totiž dává najevo jak moc na hráče kašle vedení hry. Proč by pak měl někdo platit za nekvalitní zmetek ?
SipkovejRuza
31.03.13, 11:11
Je opravdu milé když se tu někteří "chlamou" nad neustálým hlášením toho samého problému. Snad by si mohli sáhnout do vlastního svědomí a nejdříve si projít celé vlákno a taky to předcházející (již uzamčené). Tenhle problém se totiž už táhne půl roku a "oprava" jen způsobila jiný typ problému, aniž by se něco vyřešilo.
Moderátoři tohoto fora dávají ruce pryč (možná nestíhají, možná je tohle osobně netrápí nebo něco jiného).
Přesto je dost hráčů, kterým tato chyba vadí (a hromada dalších ji ani nereportují) takže je opravdu načase to konečně spravit a to tak, že pořádně.
Velikonoční zajíci jsou možná marketingově zajímaví, ale to není to, oč tu běží. Každá takto hloupá chyba totiž dává najevo jak moc na hráče kašle vedení hry. Proč by pak měl někdo platit za nekvalitní zmetek ?
To chlámání bylo na něco jiného ... na postujícího hráče, který se neobtěžoval přečíst si ani post nad ním a ptá se co s tím.
A proč nadáváš moderátorům? Ti to poslali dál (na druhé strnce to psal MOD_Gryphem) ...
Reportovat to musíme my - hráči ... pokud dostanou na podporu jeden report, tak co to znamená? Nikdo jiný problém nemá!
Ano štve to, ale je to opravené - noví hráči ten problém nemají ... ti prostě a jednoduše porazí tábor podle úkolu a je to.
Jen my, co jsme si před opravou stihli dostat Mařenu, máme smůlu :) ... a zvykli jsme si.
Fórum NENÍ místo na oficiální hlášení chyb!
Na to máte kontaktní formulář na hlavní stránce!
Fórum je na informaci pro ostatní ....... a stejně to nečtou :(
Také se přidávám, problém s úkolem bitva, stejný problém... https://lh5.googleusercontent.com/-IF5OQqTSDXw/UVhrq1ReQRI/AAAAAAAAAHA/wBiVFLr53l4/s988/bitva.png
tomasheinl
03.04.13, 17:28
stejná skušenost je to chyba která by se měla vyřešit ale moc tomu nevěřím
claudiecarmen
04.04.13, 17:19
což by samo o sobě nebylo nic hrozného, kdyby stale nevyskakovala velká, modrá, blikající a hru brzdící šipka oznamující splněný úkol.
Pro dokončení střednědobého řetězce úkolů musím dokončit úkol Ostatní ostrovy. Ten ale nedostanu dokud nedokončím úkol Dlouhé luky. Jsem lvl 33 a úkol Dlouhé luky nikde nemám
Aknelka007
07.04.13, 17:45
uz jsem to sem psala i ja a dostala jsem odpoved, ze se o tom vi a bude to opraveno...http://forum.thesettlersonline.cz/threads/741-UKOL-jednotky-bojujici-na-dalku
Ahoj mám problém s úkolem Taktik jsem level 36 a stále mi vyskakuje že je splněn , kam to mám nahlásit ??? Díky
ex_MOD_Leonell
23.04.13, 09:30
Ahoj mám problém s úkolem Taktik jsem level 36 a stále mi vyskakuje že je splněn , kam to mám nahlásit ??? Díky
už to je nahlášené
Chci se zeptat, zda se plánuje oprava nesplnitelných úkolu a to " MILICE" a "TAKTIK" úkoly se objevily až spousta hráčů měla vlastní ostrov dobitý.
Bud by ty úkoly měli jít nějak splnit nebo vymazat.
Děkuji za odpověď minos117
ex_MOD_Leonell
06.05.13, 18:04
Chci se zeptat, zda se plánuje oprava nesplnitelných úkolu a to " MILICE" a "TAKTIK" úkoly se objevily až spousta hráčů měla vlastní ostrov dobitý.
Bud by ty úkoly měli jít nějak splnit nebo vymazat.
Děkuji za odpověď minos117
Oprava se připravuje ...
Urgence vyřešení tohoto problému
tato situace už trvá několik měsíců a stále není tato chyba odstraněna.
Nejen že tam otravuje modrá šipka, ale odměna nejde převzít, jde jen zavřít okno, ale objeví se zase, a to 10x - 50x za den.
Bohužel neumím sem vložit obrázek tohoto okna (jde sem vložit jen url obrázku), ale možná se mi to podařilo :-))
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/960229_573835339315019_1662046241_n.jpg
Ahoj, prosím o radu. Už asi po třetí mám čekající úkol (momentálně Obrana vesnice), mám splněno, ale není zde tlačítko pro převzetí odměny...? Díky Pamper
ex_MOD_Leonell
11.05.13, 20:02
Ahoj, prosím o radu. Už asi po třetí mám čekající úkol (momentálně Obrana vesnice), mám splněno, ale není zde tlačítko pro převzetí odměny...? Díky Pamper
pro splnění čekajícího úkolu musíš splnit denní !
je to normální jev
Ahoj, nevšiml jsem si jestli krom Taktika a Milice je tu nahlášen i podúkol Podezřelá osoba z úkolu Nové stavební materiály. Je to pro 23 lvl, tudíž také nelze splnit. Jak to vypadá s tímto?
pro splnění čekajícího úkolu musíš splnit denní !
je to normální jev
Ok, díky za radu!
Úkol Dlouhé luky pořád nejede, ani po updatu, který jej měl opravit. Nový úkol vyžaduje lvl 25 a výrobce dlouhých luků v domovské oblasti. Mám 39 lvl a výrobce dlouhých luků na 2.lvlu, ale úkol mám uzamčený.
Mám stejný problém. Co stím?
princ_Krason
22.05.13, 13:00
Mám problém s úkolem Milice. Jsem level 40,ostrov dávno dobitý a tak nevím jak ho mám splnit resp. proč není splněný.Co teda s tím?
ex_MOD_Leonell
22.05.13, 19:43
Úkol Dlouhé luky pořád nejede, ani po updatu, který jej měl opravit. Nový úkol vyžaduje lvl 25 a výrobce dlouhých luků v domovské oblasti. Mám 39 lvl a výrobce dlouhých luků na 2.lvlu, ale úkol mám uzamčený.
Mám stejný problém. Co stím?
Ano, již se ví a je posláno dál ...
Mám problém s úkolem Milice. Jsem level 40,ostrov dávno dobitý a tak nevím jak ho mám splnit resp. proč není splněný.Co teda s tím?
To už tu bylo popsáno a je to také předané vývojářům ...
princ_Krason
22.05.13, 20:14
OK díky za reakci :)
řešením by byl voucher, který přidá na hlavní ostrov na náhodné neobsazené místo tábor banditů s cca 5ti mrchožrouty (aby si člověk nemohl zdarma nahrabávat zkušenost), ale aby bylo možné při útoku na něj prohrát (1R nebo 1C), pokud potřebujete zotavit, nebo naopak vyhrát, pokud potřebujete vyhrát s určitým počtem jednotek.
dělá se něco s tím taktikem a milicí, nebo to smažte, ať to už zmizí a neotravuje!!!
opravte taktik a milici, klidně za drahokami... vyděláte
úkol Generál poražen nefunguje, koupil jsem kvůli tomu lékárničku a úkol stejně nedokončen
p.s.: forum jsem četl, ale je mi to na dvě věci, když to po půlroce stejně opravené není
ex_MOD_Leonell
29.05.13, 17:42
opravte taktik a milici, klidně za drahokami... vyděláte
úkol Generál poražen nefunguje, koupil jsem kvůli tomu lékárničku a úkol stejně nedokončen
p.s.: forum jsem četl, ale je mi to na dvě věci, když to po půlroce stejně opravené není
Pokud si dobře pamatuju, tak léčení muselo být na domácím ostrově a pokud ti nejde splnit taktik a milice, tak ho máš asi čistej. :(
Pokud si dobře pamatuju, tak léčení muselo být na domácím ostrově a pokud ti nejde splnit taktik a milice, tak ho máš asi čistej. :(
taková podmínka v úkolu napsaná není, ale pokud by byla, lékárničku jsem sehnal až nedávno, žádnou jsem předtím neměl, tak jako tak pokud tam není chyba, nevidím jediný důvod proč by mi tam ten úkol měl zůstávat?
Shaman8885
10.06.13, 01:15
Tak co bude? co je tak těžkého na změně a dokončení těhle úkolů shora? 1) překážejí a za 2) už několik měsíců čekáme všichni na odměny... tolik servrových úprav a novinek viz věda atd. a s tim..hle se furt nehejbe
Sem četl v německém change logu na dnešní/zítřejší update že úkoly milice a taktik jsou fixnuté. Takže konečně po půlroční bitvě nějaký programátor porazil buga.
ex_MOD_Leonell
12.06.13, 07:34
Sem četl v německém change logu na dnešní/zítřejší update že úkoly milice a taktik jsou fixnuté. Takže konečně po půlroční bitvě nějaký programátor porazil buga.
Je to i na našem fóru.
Jabberwock
12.06.13, 09:12
To je od nich báječné, ale aby opravili to neustálé vyskakování jednoho splněného úkolu, to se jim nepovedlo.
Ble.
Úloha Taktik korektně opravena rozhodně není!!! Jen zmizel ze stromu, ale ten vyblbaný úkol vykakuje pořád dál!!!
Nevím kam se obrátit. V nabídce mám cestovatelskou rodinu. Dům starosty ji nebral.chtěl z lvl 2 na lvl.3. Teď má dům starosty lvl 3. Všechno bere jen tu rodinu ne.
Ing-Smoula
15.06.13, 07:17
Dum starosty neni populacni limit musis postavit rezidence
prosim nejde mi splnit v ukolu bandite -pouzij nahled bitvy!
muze nekdo porradit co stim
ps:jsem malí lvl a mam skym bojovat :-)
Ursa_Major
29.07.13, 06:41
syn-666: Milé dítě, když budeš mít připravenou armádu k útoku, zmáčkni takový ty zkřížený meče s otazníčkem a zamiř na libovolný nepřátelský tábor. Ukáže ti to tabulku, kde bude napsáno, jestli ti na tento tábor síly stačí. Toť vše. :-)
Nejdou mi splnit čekající úkoly, vůbec. Úkol splněn, ale nevidí mě to a nereaguje odměna. Už jste to asi řešili, ale nenašla jsem to...
už jsem to našla..denní úkol..
johndelasade
13.08.13, 13:20
nejde mi splnit NEZAPOMÍNEJ. stále se jeden úkol vypíná na úkor druhého a opačně.neví někdo jak na to?
o co v tom ukolu jde? z tohohle vime kulovy co mas udelat
johndelasade
19.08.13, 15:31
kobásy a maso
johndelasade
30.08.13, 20:40
tahle hra mně začíná už docela štvát.neustálé chyby kompenzují nějakou maličkostí aby zacpali hráčům h..(pardon pusy).schází se jim nemalé peníze od hráčů,tak by se teda měli snažit,ale s každým novým upgrade se hra horší a horší.mince které bych dostal za různé zmršené úkoly bych mohl už počítat na tisíce a o levelu už ani nemluvím.jasně zase dostaneme náhubek ve formě košíku.(drahokamy zajist nedají,ty si musíme koupit za peníze nebo počkat do neděle.)
ostrajehla
30.08.13, 21:45
Proč mám jednou tolik základen bez generálů, které jsou absolutně nefunkční a nejdou ani zbourat???
Proč mám jednou tolik základen bez generálů, které jsou absolutně nefunkční a nejdou ani zbourat???
viz http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1338-Limit-populace, prý se na tom pracuje.
zdenka1111
17.03.14, 17:19
nemůžu splnit úkol, mám prodat 100 tvrdých desek, už jsem jich prodala 5x a stále mám nesplněno, ke je chyba? je to cechovní úkol a tak mi záleží na jeho splnění kvůli ostatním v cechu
Protoč je v cechu, někdy pomůže, když je koupíš.
1/ neda se splnit ukol s lekarnickou, nepouzil jsem ji pri obsazovani ostrova a ted, i kdyz uz jsem ji nekolikrat pouzil na adv, do ukolu se to nezapocetlo.
2/ adamntiova ruda se po presunu z nabidky nezapocitava do zbirek. v praxi po nalezeni cca deseti krystalu mam stav stale 0
mě se ruda započítává, blbá otázka přesunul sis ji z Hvězdy do starosty ? ukládá se tam stejně jako kotle
zdenka1111
09.04.14, 12:50
Mám problémy s vajíčkama, dostala jsem jako všichni 10 vajíček pak jsem splnila úkol a dostala dalších 10, na ostrově jsem posbírala další vajíčka, ale v domě starosty mám jen 20 kusů, Nic jsem neprodala ani nevyměnila. Mimo to kolegové dostávají dobrodružství na vajíčka za splněné úkoly, ale já ne. Kde je chyba?
A nemas je v poste, pripadne ve hvezde?
zdenka1111
09.04.14, 13:11
ne nemám je nikde, prostě zmizely, nebo spíš se nenačetly a dobrodružství na sbírání vajíček taky ne, už jsem se i vypla a znovu přihlásila
27.2.2013 tady upozornil VodnikVavrinec na chybu. "Nové stavební materiály" Je to na stránce 3. Patřím mezi hráče, kteří tuto chybu mají také. Dost mě překvapuje, že vývojáři nejsou schopni za tak dlouoho dobu to opravit. Posíláte jim nějaké hlášky a nebo to mám napsat na podporu?
Díky
27.2.2013 tady upozornil VodnikVavrinec na chybu. "Nové stavební materiály" Je to na stránce 3. Patřím mezi hráče, kteří tuto chybu mají také. Dost mě překvapuje, že vývojáři nejsou schopni za tak dlouoho dobu to opravit. Posíláte jim nějaké hlášky a nebo to mám napsat na podporu?
Díky
předpokládám že jde o tuto chybu - také mi vydržela až do pžehnaného lvl. 50... :)
http://imgup.cz/images/2013/03/01/uhA4f.gif
zdenka1111
28.07.14, 08:36
lepidlo nefunguje čas výroby knihy se nezměnil ani po restartu hry
Ahoj možete mi pomoct ? som level 14 a dokončil som úlohu Šlachetná mysl ale neukáže mi to tam tlačidlo prijať odmenu a už iné misie mi nejdú neviete prečo prosím pomožte :( :confused:
Ahoj, je možné poslat screenshot s knihou úkolů? Jestli to náhodou není čekající.
Ahoj možete mi pomoct ? som level 14 a dokončil som úlohu Šlachetná mysl ale neukáže mi to tam tlačidlo prijať odmenu a už iné misie mi nejdú neviete prečo prosím pomožte :( :confused:
Ahoj, je možné poslat screenshot s knihou úkolů? Jestli to náhodou není čekající.
Slechetna mysl je urcite hlavni ukol, ale myslim ze je teprve od levelu 15 splnitelny, tzn na levelu 14 by mel byt zamceny a neukazovat splneni
luboskolesky
08.09.14, 11:55
nejde mi prevziat odmenu za ulohu dokonala produkcia dreva
http://prntscr.com/4ktmu7
pslsgalpalpl
21.11.14, 23:16
Mám stejný problém. Všechny části jsou zelené a nic. No a nemůžu se kvůli němu pohnout na 15. level.
Edit: Ha, už se to "samo" zpravilo. Asi po 45 minutách.
Kdy se konecne opravi Taktik a Milice ukoly?
Je krasny, ze se slavi 2 roky serveru, ale ta chyba je tu uz stejne dlouho ... to mluvi samo za sebe ;-(