PDA

View Full Version : Upozornenie na vyčerpanie surovín

MaStr25
25.02.13, 18:27
Pri vyschnutí studne, žatve, vyťažení kameňa, medi, atď. by sa mohla zobraziť malá ikonka/button, ktorá by signalizovala, že niektorá zo surovín bola vyčerpaná a po kliknutí na túto ikonku by vždy zobrazilo danú/ďalšiu vyčerpanú surovinu (aby hráč nemusel pracne vždy kontrolovať, čo kde sa mu vyčerpalo).

SipkovejRuza
26.02.13, 09:53
zobrazí se -- když seš online - pak stačí na tu hlášku kliknout a jsi přímo na prázdném ložisku

pokud se ti vyprázdní jindy, tak si musíš oběhnout ostrov a pořešit

MaStr25
26.02.13, 11:03
no veď práve, že človek je väčšinu času pri mmo hrách aj tak offline a takto musí prechádzať celý ostrov po prihlásení a hľadať, kde sa mu čo vyprázdnilo...
a aj keď som online, zvyčajne nezaregistrujem tú hlášku, ktorá sa zobrazí na pár sekúnd, pretože popri tom robím aj kopec iných vecí..

Luo7
26.02.13, 11:11
když to nemáš chaoticky po celém ostrově tak není problém nalézt během pár sekund kde ti co spadlo
a když mi spadne studna a nemůžu najít která to byla,tak dám do cechu 100 kusů čehokoli za nalezení a máš vidět jak rychle se najde, víc očí víc vidí :-D

SipkovejRuza
26.02.13, 12:24
no veď práve, že človek je väčšinu času pri mmo hrách aj tak offline a takto musí prechádzať celý ostrov po prihlásení a hľadať, kde sa mu čo vyprázdnilo... a aj keď som online, zvyčajne nezaregistrujem tú hlášku, ktorá sa zobrazí na pár sekúnd, pretože popri tom robím aj kopec iných vecí..

suroviny máš na jednom místě po celou dobu hry - chybí uhlí (důl) sektor 7 a 6, chybí měď taky projdeš jen dvě místa a máš to hned ... železo má 3, mramor 4 (místo = sektor kde se najde). Píšu to z paměti, tak doufám, že jsem se nesekl v počtech :)
... svoje budovy snad víš kde stavíš - pole a studně ... vím, že pořádek je pro b... a inteligent zvládá chaos :) ... ale tady je lepší mít pořádek :)

ráno se naloguju ... pustím geology na kameny (ani se nedívám zda je to potřeba), než splním pár jiných úkonů (např. dát stavět první 3 pole nebo studny), tak jsou zpět a to už vím zda je mám poslat na měď nebo rovnou na mramor :)

a ráno by ti vyběhla hláška - prázdný důl, pole, studna, důl, pole, studna .... a stejně bys to nestihl naklikat. (Zatěžovalo by to server ... už tak je dost vytížený)
Nejlepší je naučit se svou mapu. Je to za chvilku :) ... zvykneš si.

---
2 Luo7 : tak to mne ještě nenapadlo ... nechat to najít jiné :D

MaStr25
26.02.13, 14:07
a ráno by ti vyběhla hláška - prázdný důl, pole, studna, důl, pole, studna .... a stejně bys to nestihl naklikat. (Zatěžovalo by to server ... už tak je dost vytížený)
Nejlepší je naučit se svou mapu. Je to za chvilku :) ... zvykneš si.

žiadna hláška by nevybehla, bolo by to tlačítko napr. s číslom 3 (3 suroviny sú vyťažené), a keď by si naňho klikol, tak by ťa vždy vycentrovalo na vyťaženú surovinu, keď by si klikol znova, tak na ďalšiu a tak ďalej... v prípade zničenia vyťaženej bane, prázdneho poľa, studne by kleslo číslo o jedna na danom tlačítku... v prípade že by mala byť hodnota 0, tlačítko by sa vôbec nezobrazovalo...

mne to pripadá ako dobrá pomôcka, dá sa zaobísť aj bez nej, ale mne by sa páčila... môj názor... :-P

SipkovejRuza
26.02.13, 15:15
nikdo ti názor nebere
jen jsme se snažili vysvětlit jak na to :)