PDA

View Full Version : Účast na dobrodružství pro vyšší než aktuální level

Deda_Lebeda
22.02.13, 15:30
Ahoj, mám dva dotazy:
1) můžu zahájit dobrodružství, které je určeno pro vyšší level než můj aktuální?
2) můžu být přizván a hrát výše uvedené dobrodružství, když ho zahájí hráč s vyšším levelem?

Díky za odpověď

Dědek

Thespia
22.02.13, 16:51
1) ne
2) ano

eLzyx
03.03.13, 14:03
jak to funguje s rozdělováním odměny/kořisti pokud se na dobrodružství podílí více hráčů? Je to v případě dvou 50:50, nebo podle získaných XP, padlých vojáků atp.?

SipkovejRuza
03.03.13, 14:40
expy podle zabitých
odměny má každý své (pokud aspoň něco zabije)
pokud zrušíš dobrodružství - nesplníš úkol, tak máš jen expy za zabité

modry_kun
06.03.13, 19:32
Tedy je určitý počet odměn, který se pak rozdělí?
Můžu odehrát dobrodružství které je pro dva hráče sám?

SipkovejRuza
06.03.13, 23:28
jsou dané sloty, které dostaneš podle nějakého % náhody
pokud jste dva, tak dostanete dva ... pokud jsi sám, druhý propadne :)

ano ... ale přijdeš o druhou část odměny

eLzyx
25.03.13, 13:23
ještě k tomuto ... má někdo vypozorováno, jestli jsou odměny pro oba hráče stejné, nebo to generuje každému nahodile? Chci teď rozehrát dobrodrůžo s tím, že parťák má málo vojáků, takže by zničil 1-2 tábory a já zbytek. Jako odměnu jsem si stanovil suroviny z prvního a posledního slotu (tj. exo/žula a deposity/dekorace). Rád bych tak věděl, jestli dostal žulu, nebo jen exo dřevo ...

Thespia
25.03.13, 16:37
Stejné nejsou.

SipkovejRuza
25.03.13, 16:44
ještě k tomuto ... má někdo vypozorováno, jestli jsou odměny pro oba hráče stejné, nebo to generuje každému nahodile? Chci teď rozehrát dobrodrůžo s tím, že parťák má málo vojáků, takže by zničil 1-2 tábory a já zbytek. Jako odměnu jsem si stanovil suroviny z prvního a posledního slotu (tj. exo/žula a deposity/dekorace). Rád bych tak věděl, jestli dostal žulu, nebo jen exo dřevo ...

stanovili? :) ... to ti určí hra
takže jedině, že mu věříš a nebo ti pošle printscreen

eLzyx
25.03.13, 17:26
Stejné nejsou.

OK, dobré vědět.

stanovili? :) ... to ti určí hra
takže jedině, že mu věříš a nebo ti pošle printscreen
stanovil - myšleno tak, že po dohrání mi spoluhráč pošle to, co mu hra vygenerovala na prvním a posledním slotu odměn. Vše ostatní si může nechat, jako odměnu za spolupráci. Imho na tom bohatě vydělá i tak (mramor/prkna, zbraně, nápoj/chléb/salám/osadníci, XP) - jeho ztráty budou <10 rekrutů. U mne minimálně 400 jednotek, včetně vojáků a kavalerie + hodnota dobrodružství. Mohl bych to samozřejmě dohrát sám, ale to by propadla půlka odměny, což je škoda.
Holt počkám na to, až se zaloguje človíček, kterému můžu důvěřovat.